maanantai 31. elokuuta 2020

Instagram on naisvihainen paikka

Instagram on tehnyt naisvihastaan erittäin läpinäkyvää ja poistaa mm. mun ja Sandran (sekä monen muun) stooreja ja kuvia "vihapuheena". Pois on lähtenyt mm. Sandran asiallinen postaus, jossa hän kehotti miehiä ottamaan vastuuta naisvihasta ja sen kitkemisestä. Lopulta koko Sandran tili poistettiin. Myös mun tää meemi poistettiin:

ME @MEN


Naurettavin farssi oli se, kun mun tanssivideo Studio Killersin All men are pigs -biisin tahtiin poistettiin vihapuheena. Tästähän lähti vaan liikkeelle kannanotto, jossa ihanat ihmiset tanssi ton biisin alkulallatuksen tahtiin! Oman miesviha-anthemin lisäksi saatiin hyvät käsitteet mieshöpö, tiiätte kyllä mikä ihmisryhmä, yms. hauskoja juttuja, joten nää ilmiantajat ampuu itseään jalkaan. 

Samaan aikaan kostopornosivut, kuvat kuolleista naakoista, naisvihaiset tilit ja kuvat ja natsipropaganda saa Instagramissa olla ihan rauhassa. Tiedän tämän, koska olen osa ryhmää, joka ilmiantaa tällaisia tilejä, ja yleisin vastaus on: "Kiitos ilmiannosta. Tili/kuva ei riko käyttäjäsääntöjämme. Emme poista sitä." :)

 No nyt viimeisin stoorini on jälleen poistettu. Postaan sen siis tänne, olkaa hyvä: 


Hälyttävintä tässä on se, että naisviha saa rehottaa, mutta siitä ei saa puhua. Kritiikki naisten kokemaa väkivaltaa vastaan poistetaan miesvihana. Vaientaminen on aivan täysin läpinäkyvää ja tosissani harkitsen, haluanko olla tällaisessa paikassa mukana. 6 kommenttia:

 1. Sä tunnut yhtä sairaalta ku mun systeri ennen ku sil todettiin maanis-depressiivisyys. Mene hoitoon.

  VastaaPoista
 2. Sun kannanotot on kyllä hyviä :) Ja oon ihan samaa mieltä sun kanssa noin yleisesti. Mut et sä voi väittää että insta on naisvihamielinen sen perusteella että joku selkeä miehet on sikoja-juttu poistetaan, mut ette edes kokeillut miten kävis jos kirjoittaisitte saman naisista? Tai mä en ainakaan nähnyt, kun seurailin. Toiseksi ei varmasti ole ongelma puhua omista kokemuksista ym. mut jos siellä joukossa on joku yksittäinen lause tyyliin "ja siis tän takia vihaan miehiä" niin tottahan se on miesvihaa sitten. Tai siis esim. yks postasi olevansa rasisti (ei mitään muuta) ja reporttasin sen ja se poistettiin... Ehkä sun kannattais sensuroida kaikki miessanat ja johdattaa porukkaa enemmän tänne, niin kyse on enemmän siitä kokonaisuudesta. Mut sekin et jos instagram sallis tota juttua miehistä enemmän, ni sit sinne jäis samalla kaikki naiset on lehmiä ja vihaan naisia jutut, mikä ainakin mun mielestä olis paljon pahempi kun et täytyy vähän kattoa mitä sanoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä epäilisin että tässä on kyse jostain kampanjasta että Säden julkaisuihin ja stooreihin tulee tahallaan joltain taholta niin paljon ilmiantoja että ig sen takia poistaa.. Eli joku kiusaamiskampanja

   Poista
 3. Lopettiks sun exä teidän ystävyyden, koska alko seurustelemaan? Mitä sille ja teille oikeen kävi? Onks se tehny noista jotain muutakin vaik tunkeutunu sun kotiin tai levitelly huhuja yms.

  VastaaPoista
 4. Tajuatko sä vatipää, että sä ite aiheutat sun bannit?????

  VastaaPoista
 5. Onks sulla vielä sun exän kaikki kuvat vai tuhositko ne niinku tuhosit kaiken muunki teijän suhteesta

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!