maanantai 21. lokakuuta 2019

Pannaan Suomi kuntoon

Kirjoitin vähän aikaa sitten postauksen siitä, miksi en ole vielä saanut lapsia. Asiasta ovat kertoneet myös monet muut, mutta kuka nyt tällaisia synnytyskoneita kuuntelisi, kysytään mieluummin tyypiltä, jota on syytetty naisvihamielisyydestä ja jonka opetusta on kritisoitu tasa-arvolain vastaiseksi! Tottakai. 

Ketä yllättää, että vastaus löydetään jälleen kerran naisista ja mm. siitä, että naiset eivät ole enää naisellisia ja miehet miehekkäitä? Missä ovat ne kunnolliset, oikeat naiset, jotka haluavat lapsia? Missä 50-luvun tiimalasivartalot ja pehmeät, feminiiniset kasvonpiirteet?

Helvetin naiset, meidän vika. Paitsi että! Onneksi muistin, että minulla on tiimalasivartalo ja ihan tutkitusti korkeat estrogeenitasot. Luultavasti olen hedelmällinen, sillä äitinikin on saanut seitsemän lasta. Olen terve. Miksi siis minua ei ole vielä siitetty siunattuun tilaan?

Olen myös fiksu, mutta sitähän kukaan ei kysynyt.

Siitä minut
Hei kaikki miehet, tulkaa käymään! Pannaan Suomi kuntoon! Siittäkää minulle vauvoja! Sopivasti sattui, että ovulaatiokin on juuri käynnissä. I am open for business.

Olen ihan tosissani, haluan lapsia (ellei tiimalasivartaloni sitä vielä teille paljastanut!). Minun kriteerini lapsen isälle eivät ole kummoiset.

S niin kuin synnytyskone
En halua komeaa renttua, kuten samainen evoluutiopsykologi arvioi. Päinvastoin, haluan fiksun, täysillä käyvän isän lapselleni - eli siis feministin. Selitin tästä asiasta jo aiemmin, joten en siihen uppoudu sen enempää. Feminismin lisäksi olen lisännyt kriteereihini varakkuuden, sillä jos kerran ryhdyn jollekin jälkeläisiä luomaan enkä niitä itsenäisesti ja omaehtoisesti tee, voin edes hyötyä siitä sen verran, että isä pystyy tukemaan lastaan rahallisesti ja minä en joudu köyhyyteen äitiysloman aikana. Muuten hommaan lapsen yksin, sekin on helppoa, mutta vaatii vähän enemmän taloudellisia kompromisseja. Valitettavasti en nimittäin luota yhteenkään ihmiseen niin paljon, että laskisin hänen varaansa muuta kuin mitä laki velvoittaa - tämä yhteiskunta ei voi pakottaa isää kasvattamaan tai edes tapaamaan lastaan, mutta elättämään lasta hänet voi laittaa.

Köyhien miesten kanssa teen vain rakkauslapsia. Tyhmää, mutta sellaista rakkaus on. Onneksi en ole siihen vielä toistaiseksi sairastunut. 

Näistä synnyttäjän lanteista vauva sujahtaa ulos kuin salama
Miehen ei tarvitse olla edes hirveän älykäs, sillä uskon, että minun älyni riittää kyllä ihan tarpeeksi pitkälle, vaikka sitä vähän laimennettaisiinkin. Ulkonäöllä ei myöskään ole väliä, lapsestani tulee joka tapauksessa kaunis.Vakavia perinnöllisiä sairauksia en mielelläni lapselle ottaisi, joten olkaa suhteellisen terveitä.

Tätä suhteellisen nuorta, lisääntymisiässä olevaa naista ette siis pääsekään syyttämään. Lapsia tähän suuntaan vain. Kaikki rikkaat feministimiehet, tervetuloa luokseni, tarjoan lasin punkkua ennen kuin pannaan.


ps. Jos testosteronitasot ovat alhaalla, ei haittaa. Tiedän, miten erektio-ongelmista päästään: tässä vähän miehekästä ja kiihottavaa musiikkia esileikiksi!


12 kommenttia:

 1. Mielelläni voin siittää lapsesi jos sovitaan, että hoidat itsenäisesti kasvatuksen. Näin sinä saat toivomasi lapsen ja minä pääsen tyydyttämään fiksaatiotani suuriin rintoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ollut kovin vahva aloitus mieskunnalta 😂

   Poista
  2. Huh huh, olet siis valmis siittämään lapsen maailmaan vain siksi, että pääsisit kerran katselemaan isoja rintoja? Tässä on uusi rimanalitus. Luitko myös kohdan rikkaudesta ja elättämisestä? Mielelläni kasvatan lapsen kyllä.

   Poista
  3. Joudun nyt hieman saivartelemaan, sillä elatusvelvollisuushan koskee vain lasta. Elatusvelvollisuus koskee puolisoa avioliiton aikana. Itseltäni tippuivat tulot aika reippaasti eron jälkeen. Mies on siitä lähtien maksanut elatusavun mutta se on suurinpiirtein lapsilisän verran. Hän on kyllä hyväpalkkaisissa töissä, mutta laki velvoittaa elättämään vain lapsen eikä minua vaikka mielelläni "lompakollaan kävisin" vieläkin. Kannattaa miettiä ennen kuin alkaa hankkimaan lapsia ettei ylläty siitä etteivät ne elarit kovin merkittäviä summia lopulta ole. Lasten harrastuksiin menee jo pelkästään enemmän, mutta ne on valitettavasti kustannettava omasta pussista.

   Poista
  4. En itseäni tietenkään kenenkään oleta elättävän, mutta lapsen kyllä. Ja siis hommaan lapsen yksinäni ilman miestä ihan mielellään, minulla on siihen kyllä varaa ja käyn töissä. Kuitenkin jos joku mies haluaa lapsen ja sen kasvatan, todellakin vaadin miestä kantamaan vastuunsa taloudellisesti.

   Poista
  5. Täytyy tähän miehenä kommentoida, ettei sillä aina ole merkitystä lapsen elättämisen kannalta onko lapsi biologisesti oma vai ei. Minulla ei ole lapsia aikaisemmista suhteista, mutta aloin seurustella eronneen naisen kanssa ja tiesin että hän oli raskaana jo ennen tapaamistamme. En ollut asiasta loukkaantunut, vaan ajattelin että jos lapsen biologinen isä ei halua lapsestaan huolehtia niin voin minä niin tehdä. Ei se ole lapsen vika jos hänen (biologisilla) vanhemmillaan on skismoja. Lopulta asia kääntyi siten että adoptoin lapsen omakseni ja hän on nykyisin aktiivinen koululainen jonka kasvua on hauska seurata. Olen sosiaalisesti kiintynyt häneen ja hänkin pitää minua isänään eikä tilanteessa sen kummempaa tarvitsekaan. Eli näinkin päin voi mennä kaikki parhain päin.

   Poista
 2. viittaa kuitenkin tieteellisiin tutkimuksiin tuossa kaveri,eihän sitä voi kuitata sillä että on naisvihamielinen. ja puhutaan hormonitasojen muutoksista. Vaikka ihan hauska postaus niin menee mielästäni hieman ohi aiheen ja ja olisi todella mielenkiintontoista päästä syihin ja seurauksiin mistä asiat johtuu. Ilmastonmuutoksen kannaltahan ihan positiivista että väki vähenee, mutta ei kai siitä nyt uhriutua pidä/kannata. Mielestäni naisia ei ole varsinaisesti syyttetty tästä vaan nuorempaa sukupolvea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tieteelliset tutkimukset = "rannoilla ei paljoa näy enää tiimalasivartaloita"

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Minä suosittelen tällaista miehekkyyttä:, https://youtu.be/PAK5blgfKWM

  VastaaPoista
 5. Aika hauska tuo setäpojan tiimalasivartalosutkaus. 50-luvun alusvaatteet kun nyt ovat vaan ohjailleet mahdolliset laarditkin toivotuille paikoille. Ei mittojen mukaan harvakseltaan ommeltujen kolttujen vyötärönapin paikkaa joka turvotuksen tai nestehukan päivänä lähdetä päivittämään. Eihän siinä jäisi naisparoille aikaa miehensilmänmiellytykseen laisinkaan. Huomaan että myös 50-luvun uikkarien ja bikinien rakenne on tälle "asiantuntijalle" vieras.

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!