torstai 12. syyskuuta 2019

Elämä on elokuvaa

Inspiroiduimme siskoni Sekopään kanssa klassikkoelokuvista ja otimme tällaisia kuvia hetken mielijohteesta. Oikeasti, nämä kaikki on otettu varmaankin puolen tunnin sisällä - hauskaa, että muutamaa asiaa muuttamalla saa näin erityylisiä kuvia samasta tilasta ja samasta ihmisestä! Kuka tunnistaa kaikki?


Olen viime aikoina jälleen innostunut luovista jutuista! Syksy on sellaista aikaa. Kirjoittaminen vähän takkuaa vielä - minusta välillä tuntuu, että nykyään on niin paljon fiksuja ja nerokkaita ihmisiä, jotka sanovat kaiken niin hyvin, ettei minulla ole siihen oikein mitään lisättävää. Olen todella onnellinen siitä, että ihmiset puhuvat ääneen paljon rohkeammin asioista nyt verrattuna siihen, kun alotin tämän blogin kirjoittamisen.

Älkää murehtiko, ei tämä silti tarkoita sitä, että lopettaisin blogin! On minullakin vielä sanottavaa. Ja lisäksi olenhan ihan superhauska - huumoria haluaisin nähdä itse lisää julkisessa keskustelussa. Toisaalta myös vakavoituminen asioiden ääreen on tärkeää - tästä pohdinnasta on tulossa vielä blogipostaus jossain vaiheessa.

Pus pus <3


5 kommenttia:

  1. Pulp fiction, Psyko, Breakfast @ Tiffanys, Amelie. VOITINKO MITÄ VOITIN EKA YV AV TÄMÄ OLI KILPAILU.

    VastaaPoista
  2. Damn! Ehdit ensin. Millä mä nyt todistan, että minäkin tunnistin kaikki. Ihania kuvia! <3

    VastaaPoista
  3. Lisää! Liian helppoja nää.

    VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!