keskiviikko 21. elokuuta 2019

Menin naimisiin!

Nyt muutaman vuoden sinkkuna viihtyneenä olen huomannut sellaisen asian, että minulla muka pitäisi olla paljon vähemmän aihetta juhlaan kuin parisuhteessa ollessani. Tämähän ei pidä ollenkaan paikkaansa: olen joka päivä onnellinen siitä, että jaksoin erota ja että nyt saan elää ihan vapaasti tehden juuri sitä, mitä itse haluan. Mutta joitakin erityisiä päiviä parisuhteessa saa juhlia enemmän: molempien synttäreitä, tapaamispäivää, kihlajaispäivää, hääpäivää, nimppareitakin ja erilaisia saavutuksia. Ärsyttävää, että maailma tuntuu juhlivan romanttista rakkautta ylitse kaikkien muiden.

Tämähän ei minulle käy. Todellakin juhlin itsekseni ja ystävieni kanssa kaikenlaisia päiviä ja tapahtumia! Ostan itselleni saavutuksista skumppaa, kutsun ystävät koolle juhlimaan viimeistä lomapäivääni ja vien itseni kylpylään, kun kaipaan hoitoa. Järjestän ystävilleni yllätyksiä ja he järjestävät minulle. Ostan heille ja itselleni arkisia lahjoja ja pieniä kivoja juttuja. 

Täydellinen häälahja ihanalta kaasoltani Sandy Clitiltä <3 Hän maalasi polttareissani minusta ja minusta hääpotretin. #CultCunth

Silti, tämä ei tuntunut riittävältä. Kaipasin isoa elettä ja juhlia uutta elämänkumppaniani, itseäni, varten. Eroni oli astunut vihdoin voimaan, mutta pelkkä paperilappu tuntui antikliimaksilta. Vaihdoin sukunimeni, mutta sitäkään ei mihinkään taivaalle dramaattisesti kirjoiteta. Siksi aluksi puolivitsillä keksin, että menen naimisiin itseni kanssa!

Innoituksena tapahtumaan toimi mm. tämän sloganin kirjoittaja. Kuka tunnistaa ekana?
Kyseessä ei siis olleet erobileet, sillä en juhli eroani. Tässä ei ole kyse kenestäkään muusta kuin minusta. Halusin sitoutua itseeni ja julistaa rakkauteni sitä henkilöä kohtaan, jonka haluan laittaa tästä eteenpäin etusijalle. Kun ajattelin konseptia, vitsi muuttuikin ihan totiseksi jutuksi - näin minulle kyllä yleensäkin käy. Kamala kasarihenkinen kirppislöytöhäämekko vaihtuikin itse (surkeilla taidoilla) ompelemaani mekkoon, valitsin lempibiisejäni soittolistalle ja ostin itselleni sormuksen. 

Kävelin alttarille, minulla oli morsiusneidot, morsius-Vili ja kaaso ja jopa polttarit edeltävänä iltana. Minusta maalattiin maailman ihanin hääpotretti. Taiteilija oli kaasoni ja kulttisisareni Sandy, joka oli todella hyvin sisäistänyt juhlan sielun.

Seremonian hoiti Pillutarkastaja


Tässä yksi morsiusneidoista, siskoni Soldator (Sekopää) ja Elmiquel John sekä tietenkin morsius-Vili ja rakas bff:ni Baby Doll eli Aleksandra Jasmin.


Kaaso Sandy <3

Morsius-Vili <3
Tanssin häävalssin, kirjoitin itselleni valat ja rakkaat läheiseni pitivät herkkiä puheita, jotka muistan ikuisesti. Minulle tehtiin ja esitettiin minusta kertova mieletön biisi, itkin ja nauroin. Lopuksi pakenimme sadetta pihalta sisälle ja ahtauduimme yksiööni ja makasimme sängyllä pelaten Säde-Kahootia ja katsoen siskoni tekemää häävideota. Oli ihanaa.

Paras kasa <3
(Okei, ettei mene ihan liian lässytykseksi, niin kyllä minut ja koko seurue sitten myös heitettiin ulos karaokebaarista myöhemmin :D)

Look up in the mirror like damn she the one
Like damn she the one
That bitch in the mirror like yeah, I'm in love
Love, love, love, love, love, love
(kts. musiikkivideo postauksen lopusta)
Sain tämän takin lahjaksi Sandy Clitiltä! Se on SC Original, eli hän oli tehnyt sen aivan itse minua varten ja se oli saanut inspiraationsa tatskoistani. En ole ansainnut tällaisia ystäviä!

Koko juhla saattaa vaikuttaakin aluksi ihan vitsiltä, mutta oikeasti kun sitä ajattelee, jokaisen pitäisi saada tällaiset omat häät. Sellaiset, joissa ei juhlita saavutusta tai siirtymää. Halusin juhlia omaa, itsenäistä minääni ja kaikkea sitä, mitä olen oppinut ja millainen minusta on tullut. Tarvitsin tällaisen juhlan, jossa hemmottelen itseäni ja muutkin juhlivat minua. Häät juhlan muotona olivat ehkä sitten vähän ekstraa, mutta minä olenkin aika ekstra.


Ja jotenkin ärsyttää, että ainut juhlimisen aihe olisi romanttinen rakkaus. Haluan juhlia ystävyyden vuosipäiviä. Haluan skoolata sille, että olen saavuttanut terapiassa oivalluksia. Haluan päästä eroon ajatuksesta, että se, että joku toinen päättää antaa sinulle sormuksen, olisi jokin ultimaattinen saavutus, jolle kaikki muu kalpenee.

Kielolla on aivan erityinen merkitys minulle ja siskoilleni, ja siksi olenkin ostanut heille rippilahjaksi Kalevala Korun Kielo-sormuksen. Nyt ostin sellaisen itsellenikin, samalla kaiverruksella. Baby Doll tiesi tästä, ja osti minulle Kielo-käädyn! Kuka helvetissä kaipaa ketään muuta, kun on näin ihania ystäviä. Rakastan heitä.
Tästä lähtien juhlin hääpäivääni joka vuosi 5.7. Itseäni juhlin joka päivä. 

ps. Mrs. Ruki FUCKIN Ver! Tässä myös musiikkivideo, joka innoitti minua. Katsokaa ja rakastukaa <3


16 kommenttia:

 1. Oisko innoittaja häihin toiminut eräs nainen, jonka yksi parhaista lausahduksista on tämä: "The fact is, sometimes it's hard to walk in a single woman's shoes. That's why we need really special ones now and then to make the walk a little more fun." <3 :)

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon kuningattareni <3

  VastaaPoista
 3. Jotekin ihan mahtavaa, että siun ystävät lähti mukaan ihan täysillä! :) Nuo on niitä ihania muistoja, joita muistella myöhemmin. Iloisia juhlia ei ole koskaan liikaa ja onhan nämä siun juhlat tosi spesiaalit. :) Mutta toisaalta kaikkien todellakin olisi hyvä juhlistaa itseään. Terve itserakkaus on vain hyvästä ja ehdottomasti jokaisen tulisi nimenomaan rakastaa itseään, koska itsensä kanssa tulet olemaan sen loppuelämän hihi. Sattumoisin juuri kirjoitin artikkelin rakkaudesta, jossa juurikin pohdin rakkautta romanttisesta näkökulmasta, kun minulle on edelleenkin mysteeri, miten jotkut päätyvät alttarille asti. Ja miten se rakkaus syttyy. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemppauksesta <3 kyllä muistan tän varmasti lopun elämääni, ja sehän se tärkeintä on. Oon päättänyt, että en mee naimisiin enää, ellei se oo yksi tietty tyyppi, jota en oo koskaan edes tavannut :D joten aika epätodennäköistä. Mutta mistäs sitä ikinä tietää mitä tapahtuu.

   Poista
 4. "Seremonian hoiti Pilluntarkastaja" & Sandy Clit. Ootko sä joku lesbo kun mikään muu ei pyöri päässä paitsi pillu? No sehän selittääkin oman selibaattiuden "lyömisen lukkoon" ns. vihkivalalla edellä mainittujen ystävättärien läsnä ollessa. Feministien "naishauska" huumori onkin niin paskaa siksi, ettei muita komiikan aiheita tunneta paitsi se pillu. Laita kuva pillustas tännekin meidän kaikkien iloksi, ettei koko touhu jää vain puheiden tasolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sulle tulee vielä tällanen paha olo, kriisipuhelin päivystää suomen kielellä
   numerossa 09 2525 0111
   vuoden jokaisena päivänä ja yönä.
   Aukioloajat:
   arkisin klo 09.00–07.00
   viikonloppuisin ja juhlapyhinä klo 15.00–07.00

   Poista
 5. Noloja urpoja molemmat anonyymit! :D Just teillähän toi pillu näyttäis ennen kaikkea mielessä olevan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mutta kyseessä taitaa olla sama anonyymi, jolla on henkilökohtaisia ongelmia.

   Poista
 6. Ihan helvetin hauska idea! ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan! Oli myös todella ihana juhla sitten todellisuudessa.

   Poista
 7. Hihi, loistava idea! Onnittelut hienoista häistä! <3

  Mikset poistaisi noita anonyymin kommentteja? Luin niitä vahingossa ja ahdistuin! Tiedän, ettet ole sellainen tyyppi, joka poistaa kommentteja, vaan sellainen, joka vastaa niihin (oikein!), mutta niiden olemassaolo itsessään on siinä määrin ahdistavaa, että sietäisi vain poistaa. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin ihan samaa ja meinasin niin tehdäkin, koska ei niistä tule tosiaan kuin paha mieli eivätkä ne sisällä rakentavaa keskustelua. Tein kuitenkin vikasta rikosilmoituksen, joten en voi poistaa niitä, ennen kuin saan poliisilta luvan.

   Poista
  2. Aivan, sitä olisinkin seuraavaksi sanonut, että kai teit rikosilmoituksen. Hyvä, oikein! (Tarttis laittaa joku varoitusilmoitus johonkin kohtaan, että älä lue anonyymin trollin kommentteja, jos olet herkkä ja ahdistut väkivaltajutuista. Toisaalta - miksi jatkoin lukemista, kun kerran huomasin, mihin suuntaan juttu oli menossa?)

   Poista
  3. PS. En toki tiedä, miten ahdistusherkkä olet, mutta joka tapauksessa ihan hirveää, että olet itse joutunut lukemaan nämä. Jaksamista. <3

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!