torstai 4. heinäkuuta 2019

Tissiflashmob ≠ tissit

Hurraa, on aika toisen Tissiflashmobin! Saimme paljon ihanaa palautetta ensimmäisestä tapahtumasta ja tietysti myös itse voimaannuimme, joten päätimme vapauttaa nännit toiseen kertaan. Tavoite on, että järjestämme tapahtuman niin monta kertaa, että ketään ei enää kiinnosta - eli kunnes rinnat on normalisoitu ainakin rannoilla. Sitten siirrymme muihin tiloihin!


Mutta koska kommenttien perusteella osa keskuudessamme elävistä ihmisistä ei vieläkään osaa tai halua käyttää aivokapasiteettiaan ajattelemiseen, tein tällaisen pienen kysy ja vastaa -palstan siitä, mikä tissiflashmob on ja mitä se ei ole. Lisäksi kerron muitakin jännittäviä ja mieltä räjäyttäviä asioita, kuten että tissit eivät ole sukupuolielin (GASP) ja että niistä ei voi päätellä, onko joku lesbo. Kyllä, ei voi! Uskoisitteko! No, kohta uskotte!

Tässä oikeita kommentteja, joita tapahtuma kirvoitti sosiaalisessa mediassa. Kävin kommenttikenttien sontaläjiä ihan teitä varten läpi - miettikää, mikä uhraus!

LOVE IS IN THE AIR

Voisiko tasa-arvon edistämiseksi tehdä jotakin tärkeämpääkin?

Jokainen teko tasa-arvon edistämiseksi on tärkeä ja osa kokonaisuutta. Oli kyseessä sitten yksittäisen manspleinaajan keskeyttäminen, lakialoitteen allekirjoittaminen tai tissiflashmobiin osallistuminen. 

Kyse on periaatteesta ja sen toteuttamisesta elämän eri osa-alueilla. Ja oikeasti se, että naisen voi poistaa julkiselta paikalta sellaisen pukeutumisen perusteella, joka miehelle sallitaan, ei edes ole pieni asia, vaan räikeää syrjintää sukupuolen perusteella sekä perustuslakimme rikkomista

"Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.

Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella."

Ja lisätään vielä, että yleensä ne ihmiset, jotka valittavat yhtään mistään tasa-arvoa edistävästä tempauksesta, eivät itse tee mitään. Minä ja Sandra teemme samaa aktivismia monella eri tavalla ja taholla.

Rintojen seksualisoiminen ja niiden epätasa-arvoisuus on yksi sitkeästi elävä tapa kahlita naisia ja naisten kehoja, ja siitä pitää päästä eroon.

No ihan varmasti oli miehia mukana “tukemassa”  

Niin oli, ihania ja kriittiseen ajatteluun kykeneviä miehiä. 

Tämä vain todistaa, että nämäkin kaksi järjestäjää ovat lesboja (näkee olemuksestakin). Miehet eivät kiihota tai kiinnosta heitä. Jos asia olisi toisin ja nämä naiset olisivat heteroja, niin olisi eri ääni kellossa. Bi ja lesbo naiset ovat aina metelöimässä tasa-arvosta, haluavat sitä ja tätä, mitä normaali nainen ei vaadi ja tarvitse, koska normaalit heterot osaa olla sinut itsensä kanssa.

Siitä sitten sellaset seksuaalivähemmistö- ja naisvihat! Shokkiuutinen: seksuaalista suuntautumista ei voi päätellä ulkonäöstä.

ja jos miehet järjestäisivät kikkeliflashmobin niin kaikki vietäisiin putkaan

Jep, koska siinä olisi kyse sukupuolielimistä. Järjestäkää vaikka tissiflashmob ja katsokaa, mitä tapahtuu. 

naisten paljastelu johtaa heidän halveksuntaansa, koska rinnat kuuluvat erogeeniseen alueeseen, joiden paljastelu lähettää yhtä voimakkaan viestin, kuin miesten peniksen esittely.  

Rinnat eivät ole sama asia kuin penis. Olen hieman huolissani näistä tyypeistä, jotka tätä hokevat. 

Rinnat ovat evoluution myötä seksuaaliset, koska ne kasvavat merkiksi sukukypsyydestä. 

Niin kasvavat myös mm. miesten parrat ja karvoitus. Silti kukaan ei ole vaatimassa miehiä käyttämään huntua tai ajelemaan syntisiä karvojaan. 

Hillukaa vain rinnat paljaana, mutta älkää sitten syyttäkö miehiä, jotka kiihottuvat ja ahdistelevat

Säälittää miehet, jotka eivät pysty hallitsemaan itseään. Oikeasti, todella heikko esitys. Miten naiset pystyvät hillitsemään itseään tarraamasta puolialastomiin tai jopa alastomiin miehiin? Jos reagoitte ärsykkeisiin niin voimakkaasti, että ette pysty käyttäytymään, kannattaa harkita terapiaa. Annatte tällöin vallan itsestänne itsenne ulkopuolelle ja se on aika surullista.

Kuvittelen mielessäni tilanteen, jossa näkisin kadulla ei-uhkaavasti käyttäytyvän alastoman miehen. Mieleeni ei tulisi edes hetkeksi mennä kuvaamaan tai koskettelemaan ja raiskaamaan miestä. Menisin tarkistamaan, onko hänellä kaikki hyvin.

Eivät kaikki naiset halua kulkea kaduilla lollot heiluen alasti

Eivät niin, emmekä mekään välttämättä. Tässä ei ole kyse siitä.  

Itse ainakin haluan, että rintani ovat seksuaaliset jatkossakin

Tämä on ihan ok. Saat myös pitää jaloista, olkapäistä, ranteista tai navoista, mutta ethän vaadi ketään piilottamaan niitä omien preferenssiesi vuoksi. Miesten vartaloissa on vaikka mitä seksuaaliseksi miellettyä, mutta niitä ei vaadita peitettäviksi - ja silti ne säilyvät monen mielessä ihan yhtä pyhän seksuaalisena oikeassa kontekstissa.

huomiohuorat

Kyllä, haluamme huomiota asiallemme. Jos se tarkoittaa sitä, että me joudumme säälittävien ulisijoiden silmätikuiksi, olkoon niin. 
Ihanaa tissiflashmobia kaikille! <3

28 kommenttia:

 1. Olet fiksu ja helvetin hyvin argumentoiva akka! Ihailen sua ja teidän taidekollektiivia, että teette näkyvästi jotain näin rohkeaa. Eikä flashmob ole tyhjänpäiväistä huomion keräämistä, vaan aiheellista herättelyä (taas vaihteeks, yhä vaan) aiheeseen, et miten naisten kehot saa tai ei saa olla.

  Sit vielä: “a. Bi ja lesbo naiset ovat aina metelöimässä tasa-arvosta, haluavat sitä ja tätä, mitä normaali nainen ei vaadi ja tarvitse, koska normaalit heterot osaa olla sinut itsensä kanssa.” Jep, vain epänormaalit naiset tarvitsevat tasa-arvoa, normaali nainen ymmärtää olla olematta näin vaativa. Mitää.

  VastaaPoista
 2. Eikö seksuaalista suuntautumista muka voikaan päätellä rinnoista? Edes tietäjät, jotka yleensä tietää! Wau! Ajatella, jos tälläinen normaali itsensä kanssa sinut oleva heteroperverssi olisikin saanut lesbon rinnat! Mikä hankaluus elämässä. Kuinka paljon miehet saisivat vääriä viestejä. Onneksi en saanutkaan bi- tai lesborintoja.
  Nimim. Helpottunut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen ilmeisesti saanut kuitenkin lesborinnat! :O Mitä tällä on Jumala tarkoittanut?

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Hyi vittu että olette rumia, ei mikään ihme että ootte femakkoja koska kukaan mies ei huolisi.. ��

  VastaaPoista
 5. Hoi tissibimbo! Mikäli haluat viedä suffragettikampanjasi naisten oikeudesta kulkea koko ajan ja kaikkialla tissit paljaana kunnolla loppuun saakka, olisi suotavaa että julkaisisit ainakin yhden kuvan paljaista lollottimistasi tässä blogissa. Muuten toimintasi näyttäytyy täysin tekopyhänä, kun eihän sinun ja kavereidesi hinkeistä taida löytyä teistä tapahtuman yhteydestä kirjoitetuista lehtiartikkeleistakaan yhtään kuvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sama omalla nimellä, kiitos :)

   Poista
  2. Oma nimi on Kalevi Hämäläinen. Tuleeko kuvia niistä tisseistä vai ei?

   Poista
 6. Vitun rumia lehmiä ja huomiohuoria ovat Säde ja Sandra molemmat. Noissa lehtikuvissa Säden rumuus ja selluliittireidet pääsevät kunnolla oikeuksiinsa, kun se ei ole päässyt photoshoppaamaan niitä kuvia kolme tuntia toisin kuin jokaikistä pärstäkuvaansa jonka se Instagram-tililleen ja tähän blogiinsa tunkee. Nauroin oikein makeasti ääneen kun luin sen huomiohuorausulinastoorin siitä kuinka joku oli "raiskannut" sen festareilla työntämällä sormensa sen pillunreiästä sisään. Kauhea meteli tuollaisesta ottaen huomioon, ettei siinä aiheudu uhrille minkäänlaista vahinkoa (esim. raskaaksi tuleminen, sukupuolitaudit, fyysiset ruhjeet) mutta silti tämä "äärimmäisen itsevarma ja upea, voimautunut nainen" taantuu muutamassa sekunnissa istuallaan hyytelömäisesti täriseväksi ja uikuttavaksi pikkutytöksi, jonka pillurauhaa pahat pojat ovat päässeet häiritsemään. Kannattaisi varmaan festareillakin jatkossa aina pitää pitkät housut jalassa jos on tuollainen seksuaaliselle häiriköinnille altis kävelevä katastrofitapaus.

  Säde hyvä, onko sinulla tissiesi ja pillusi lisäksi mitään annettavaa maailmalle kun niistä koko ajan puhut ja auliisti esittelet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastenmielinen viesti. Toivottavasti et ole kovin vanha, ja kasvat tuosta kulmikkuudesta ja epämiellyttävistä sanavalinnoista vielä ohi. Ymmmärrän, että feminismiaktivismi saattaa herättää sitä ymmärtämättömässä kirjavia tunteita. Nämä olisi hyvä kohdata ja ymmärtää, että toiminnassa saattaa silti, ja kenties juuri siksi, olla ainakin jotain itua. Blogistilla on mielestäni tarjottavana mielenkiintoinen ja joskus ajatuksia haastavakin blogi sekä älykäs ja jämäkkä asenne.

   Poista
  2. Todella typerä ja keskenkasvuinen viesti, jossa yrität käyttää nolosti jotain koulun äikän tunnilla opittuja argumentaatiokeinoja siinä surkeasti epäonnistuen. Kamalaa ajatella, että tuollaisen kommentin kirjoittanut ihminen on jossain olemassa.

   Miksi sinua niin paljon kiinnostaa tämä bloggaaja, että käyt oikein analysoimassa hänen kirjoituksiaan ja kuviaan tuollaisella tarkkuudella? Sinulla taitaa olla jokin epäterve pakkomielle asiaan. Jos ei oikeasti kiinnosta, niin keskity omiin juttuihisi ja elämääsi. Kommenttisi paljastaa sinusta enemmän kuin uskotkaan, vaikka piiloudut anonymiteetin taakse (toisin kuin tämä rohkea ja kunnioitettava bloggaaja).

   Poista
  3. Hyi saatana mikä viesti. Säde antaa maailmalle ja läheisilleen niin paljon hyvää, että sinä et sitä voi edes kuvitella. Eikä ihme, että olet niin katkera, kun itse levität tuollaista oksettavaa saastaa verkkoon ja varmasti olet myös myrkyllinen lähipiirillesi. Siksi varmasti nettiin puratkin pahaa oloasi. Otan osaa.

   Poista
  4. Ja vielä lisään, että Säde on valloittavan kaunis niin ulkoisesti kuin sisäisesti ja niin kuvissa kuin oikeassa elämässäkin.

   Poista
  5. Raiskaaminen sormillakin on todella tuomittavaa, mutta muuten olenkin samaa mieltä, säälittäviä huomiohakuisia, nuoruudessaan miesten hylkäämiä feministejä jotka näyttävät todellakin oksettavilta. Ja kyllä arvostella saa kun kerran itsensä puolialastomana on nettiin itsensä arvosteltavaksi asettanut.

   Poista
  6. Huh huh, sellaiset vihat sieltä sitten! Alkuperäinen kommentoija, toivon sinulle tarvitsemaasi apua. Muut, kiitos tuesta! <3

   Poista
  7. Mikä siinä on, että heti eka tai toka asia on ladata täyslaidallinen paskaa naisen ulkonäöstä? Luuletteko tosiaan, että teidän lyttäysyrityksillä voi olla aikuiseen ja noin itsevarmaan mimmiin oikeesti vaikutusta? Hah!

   Ja toi raiskauskommentti oli vaan joku provo. Myös viestinkirjoittaja itse varmasti tietää, ett pillurauha kuuluu kaikille. Ihan magee termi, kiitos siitä, sinä muuten täyttä epäasiaa kirjoittanut henkilö.

   Poista
  8. Tiedoksi vaan nyymille että sormet pilluun yllättäen työntämällä voi aiheutua limakalvorepeämiä joiden kautta voi tulla tartuntoja sormissa olevista taudinaiheuttajista. Sitäpaitsi kyseessä on luvaton seksuaaliseen itsemääräämisoikeuteen puuttuminen, mikä on lakiteknisesti raiskaus. Turha selitellä mitään sontaa siitä ettei se ole vakavaa.

   Poista
  9. Pillurauha on hieno määritelmä; Toisaalta voi miettiä että miksi sellainen on olemassa, koska sen tulisi olla itsestäänselvyys. Hyvä että asiasta puhutaan koska on monia jotka eivät asiaa käsitä.

   Poista
 7. Noloja nämä sun nyymit rage-kommentoijat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä rouvat täällä noloja ovat. Loppujen lopuksi on kyse siitä että on ok olla feministi = miestenvihaaja. Ihan itse kerjäävät negatiivista huomiota.

   Poista
  2. Feminismi ei tarkoita sitä, että vihataan miehiä.Toki on olemassa heitäkin, jotka itsensä luokittelevat feministeiksi ja todella vihaavat miehiä. Se on surullista ja epäreilua meitä kohtaan, jotka ihan tosissamme haluamme ajaa tasa-arvoa.

   Miksi muilla pitäisi olla oikeus johonkin mihin toisilla ei ole? Oletko koskaan miettinyt? Maailmassa toki on todella paljon epäoikeudenmukaisuutta ja epätasa-arvoa. Toki me suomessa omassa pikku tuppu maassamme, emme tiedä puoliakaan niistä kauhuista, joita muissa maissa tapahtuu epätasa-arvon takia. Ja siksi, joillekkin tämä asia voi tuntua varmasti hassulta ja turhalta ininältä. Se ei kuitenkaa tarkoita, ettei asia olisi tärkeä.

   Monia miehiäkin on jotka ovat feministejä.

   Kysehän tässä hommassa on se, että naisten tissit tai tarkemmin nännit ei pitäisi olla sen kummallisempi asia kuin miestenkään. Silti näin on. Monista kuvista joissa näkyy naisen paljas rinta, on vain nänni peitetty ja asia on ok! Mutta ei hyvää päivää jos se siinä näkyy, sitten on kuva hävytön ja irstas.

   Silti kaikki miehet ja saa tuolla painaa ilman paitaa.

   Naisellahan on tissit periaatteessa vain lasta varten. Eli kauniista asiasta on tehty likaista ja rumaa. Ihmisten mieleen, koska naisen kroppaa on aina myyty seksuaalisena. Ks. mikä tahansa dödö, shampoo, hammastahna tai voide mainos.

   Samat oikeudet siis kaikille. Se miksi ihmiset nyt nostaa haloon tästä on se, että ne pelkää, että katukuvassa rupeaa näkymään paljaita rintoja ja pintaa vaan joka puolella. Mikä on ironista sillä onhan sitä nyttenkin
   olet varmasti huomannut?

   Minusta on hassua, että ihmiset luulee, että naiset tosiaan haluavat mennä tuolla tissit paljaana. Eivät halua. Mutta haluavat, että on se vapaus valita, niinkuin miehilläkin ja jos kulkisivatkin ilman paitaa ei se olisi siveellisyys rikos. Esim. juurikin rannalla monet haluaisi.

   ps. Tottakai on OK olla feministi <3

   Poista
  3. Jep, aika surullista. Ja hienosti kirjoitettu vastaus, pointsit siitä! Tosin uskon, että se kaikuu kuuroille korville. Silti, hyvä tarjota info saataville, siinä nämä incelit voivat sitten syyttää vain itseään typeryydestään ja sivistymättömyydestään.

   Poista
  4. Totta turhaahan se on, mutta siksi maailma on paha paikka kun hyvät ihmiset ei tee mitää vaikka näkee väärää tapahtuvan. Siksi olen ottanut asiakseni vähä kouluttaa näitä, vaikka se kuuroille korville tosiaan taitaa kaikua. :)

   Poista
 8. Kyllä feministit vihaavat miehiä riippumatta siitä, että mitä he väittävät tai mitä feminismi ehkä joskus on ollut. Yleensä feministeiksi päätyvät naiset ovat rumia, ylipainoisia, heikkoitsetuntoisia surkimuksia jotka yrittävät käsitellä omia pettymyksiään ja riittämättömyydentunteitaan vetämällä naiskorttia esiin joka paikassa ja syyttämällä kaikista ongelmistaan itse keksimäänsä salaliittoa nimeltä patriarkaatti. Halutaan kaikki oikeudet, muttei mitään velvollisuuksia eikä asioiden eteen viitsitä nähdä vaivaa. Feminismi on visvaiselta pillulta löyhkäävää naisten identiteettipolitiikkaa ja kultti, joka pyrkii täydelliseen sukupuolineutraaliuteen. Eräät haluavat jopa lakkauttaa sukupuolet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistähän tämä käsitys feminismistä on lähtöisin? Kun mietitään lähtökohtia, joiden mukaan perustavanlaatuiset kansalaisoikeudet on saatu, niin feminismin käsite on laventunut sukupuolittuneesta lähtökohdasta monitahoiseen useita ihmisryhmiä koskevaan yleiseen tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden pyrkimykseen. Kannattaa miettiä mitä feminismi nykymuodossaan on, vaikka lähtökohta onkin kuvaamasi kaltainen. Ei millään pahalla arvon anonyymi, mutta elämme 2000-luvulla ja lähtöasetelmasta on yli vuosisata.

   Poista
 9. Täytyy näin miehenä todeta, että en voisi ikinä kuvitella kulkevani paidatta julkisilla paikoilla. Olen kyllä nähnyt monen niin tekevän, mutta poikkeuksetta nämä yläosattomissa kulkevat eivät ole mitään komeita timmissä kunnossa olevia poikia vaan möhömahaisia keski-ikäisiä ukkoja. En ihan tarkasti käsitä miksi tällaista pidetään tavoiteltavana tasa-arvollisena tilana. Pikemminkin se häiritsee jos joku kulkee ilman paitaa ja tulee mieleen että olisi paras että pukisi vaan vaatteet ylleen.

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!