maanantai 14. tammikuuta 2019

Stailaa sun MRV, osa 2

Löysin kesällä kirpparilta maailman hienoimman punavalkoraidallisen powersuitin! Laitoin sen shortsit kesäkapseliini, mutta jätin takin käyttöön talveksi. Huomasin pari päivää sitten, että en ole oikein käyttänyt sitä. 

Tästäpä mieleeni muistuikin muutaman (herranjestas VIIDEN!) vuoden takainen postaus Stailaa sun MRV, jossa pyysin teitä lukijoita asustamaan erään ihanan mutta hankalan hammastahnan värisen mekon. Koska teitte aivan uskomattoman upeaa työtä (täällä lopputulokset), ajattelin koettaa onneani uudelleen. 

Tässä siis kakkososa, näin viiden vuoden päästä! Kakkososa on usein huonompi kuin ykkönen, mutta koska minäkin vanhenen kuin hyvä viini, uskon tämän olevan poikkeus. 

Stailaa siis minut ja mariannekarkkitakkini! Lisäpointseja saa, jos näytän ihan super bossladylta. Pilottitakista saa miinuspisteitä. Minulla on tällä kertaa oikein palkintokin valmiina: parhaan asukokonaisuuden luoja palkitaan ihanalla Lushin tuotepaketilla! Minulla nimittäin on suhteita Lushin PR:ään. Meille muuten on tulossa aika ihania uutuuksia huomenna, ehkä jokin niistäkin löytää tiensä pakettiin, kuka tietää!

Mad Photoshop skillz
Valitsen parhaan asukokonaisuuden itsevaltiaan oikeuksilla ihan itse. Pukeudun siihen oikeasti ja laitan kuvia sitten tänne! Tyyli on vapaa ja voitte lähettää valmiit luomukset minulle sähköpostitse osoitteeseen pinthefup@gmail.com. Imartelu auttaa ehdottomasti, tuomarimme on erittäin puolueellinen. Aikaa on viikko, eli 21.1. julkaisen täällä voittajan.

Onnea kisaan ja make it work!

4 kommenttia:

  1. Haha, onko edellisestä osasta jo VIISI VUOTTA?! Tsiisus! :''D

    VastaaPoista
  2. Mun mielestä toi olis ihana lyhennettynä valkoisen hameen ja punaisen vyön kanssa. Tai toisinpäin.

    VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!