perjantai 30. marraskuuta 2018

Pillubingo

Paavalissa Vallilassa pidetään joka viikko Pillubingo, oletteko käyneet? Ai että mikä on pillubingo? No ihan juuri se, mitä kuvittelette sen olevan.

"Pillubingo on karnevalistinen, absurdi anti-patriarkaalinen bingo, jota juontaa jättikokoinen vulva. Pidätkö bingosta? Pidätkö pillusta? Sitten tämä bingo on sinua varten. Pillu pillu pillu."


Pillubingossa juhlitaan pillua. Pillun sisään on bingopallojen lisäksi kadonnut kaikenlaista tavaraa, ja hän kaivelee niitä ulos uumenistaan ja opettaa pelaajia tuntemaan pillua paremmin. En halua pilata yllätystä, mutta voin kertoa, että bingoa pelatessaan saa kyllä nauraa.


Tunnen ihmisen Pillun sisältä (lause, jota en ikinä olisi kuvitellut kirjoittavani), ja hän kertoi minulle hiukan hahmon synnystä. Hän oli mennyt stand up -kurssille ainoana naisena, ja kurssin opettaja oli heti todennut, että kurssi on hänelle turha. Syynä oli tietenkin - tietenkin! - se, että naiset eivät voi tehdä stand upia, koska yleisö näkee lavalla vain jättimäisen pillun.

Hiukan samaa on tämän blogin synnyssä. Kun teimme Babydollin kanssa aikoinaan postauksen Näin sinustakin tulee naisellinen nainen, ilmoitti meille gurumme Henry Laasanen, että on evoluution nimissä mahdottomuus, että naiset olisivat hauskoja. Naiset voivat olla vain naishauskoja (eli kertoa juttuja, joille toiset naiset naureskelevat yhteishengen kohottamiseksi, ei siksi, että jutut olisivat hauskoja). Tämän voitte lukea myös blogin bannerista, sillä julistauduimme tuolla hetkellä Internetin naishauskimmaksi blogiksi.

No olivat naiset ja pillut sitten hauskoja tai ei, ainakin pillu pitää kerran elämässään nähdä. Suosittelisin tätä myös Laasaselle - eli tervetuloa Pillubingoon! Siellä saa kaikenlaisia upeita palkintoja, jotka on ihan itse tehty kierrätysmateriaaleista! Viimeksi jäin kadehtimaan soivaa pillupeiliä (pillun peilaamiseen), pillukranssia oveen ja käsinkirjailtuja alushousuja (Pussy grabs back!). Tässä sitä edellisen kerran esineitä:Suurin haaveeni tässä elämässä on, että voitan joskus Pillubingon pääpalkinnon! Jos teillä on sama haave, tervetuloa Paavaliin sunnuntaina klo 18. Sisäänpääsy ja pelaaminen on ilmaista, vaikka toki Pillulle saa antaa lahjoituksia!

Tässä vielä pilluhenkeen ihan mahtava video (vaikka en siteitä tue tai käytä, kuukuppi 4-ever!).6 kommenttia:

 1. Suhteellisen vammaiset setit

  VastaaPoista
 2. Sairasta paskaa, tällasten idioottien takia maailma on moraalisessa rappiossa. Normaalisti en löisi takaisin jos nainen lyö mutta nämä ovat poikkeuksia.

  VastaaPoista
 3. Selailin blogiasi piirun verran, ja ainoa asia jolle naurahdin oli tuo Laasasen lausahdus tässä postauksessa, joka ironisesti kertonee jotain. Silmään tarttui myös etusivulta postaus jossa itsevarmuuden ilmaiseminen oli luonnehdittu hyvin maskuliinisen oloisesti "big dick energy"ksi. Hmm...

  VastaaPoista
 4. Ei herranjumala. Ei kai tää oo oikea juttu?

  VastaaPoista
 5. Patriarkaalinen patriootti, kokolihaa ahmiva, suvaitsematon heteroseksuaali, toksisen maskuuliinen, big diggien isä, alfojen päällikkö ja redneck lähettää lämpimät terveiset ja kiitokset. Way to go Girls. Love your tits!

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!