maanantai 27. elokuuta 2018

Rajatut silmät ja uusi tatska

 Husky kävi Ruotsissa Sephorassa ja toi minulle sieltä toivomani tuliaisen: Kat von D:n Lash linerin!


Kyseessä on siis kajalin ja eyelinerin risteytys eli eräänlainen nestemäinen rajausväri, joka laitetaan sisäluomelle. Rokkasin tätä lookkia ainakin vitosluokalla, jolloin aloin meikkaamaan. Aloitin tietenkin mustalla kajalilla. Lisäksi minulla oli ruskea mokkanahkainen takki ja tukassa paksut vaaleat palkkiraidat, joten olin aika kovis.

Jossain välissä tuli tieto, että musta kajal pienentää silmiä ja sisäluomelle pitikin laittaa valkoista kajalia. Ai että, se oli aikaa se!

Pienensi silmiä tai ei, tämä on kyllä tehokas väri. Laitoin sitä silmiin klo 12 testatakseni väriä. Alla kuvat klo 12, 14, 16 (suihkun jälkeen!) ja klo 18 (sateen jälkeen!). En ole lisännyt meikkiä missään vaiheessa. Kestävyys on ihan uskomaton!Noissa kolmessa kuvassa minulla ei ole mitään muuta meikkiä ja neljännessäkin vain kulmaväriä lisänä. Jos aikaisemmassa Kat von D:n eyelinerissä minulla oli ongelmana se, että pigmenttiä ei ole tarpeeksi, tässä sitä kyllä riittää. Musta on tosi mustaa ja efekti on tehokas.

Muissa postauksen kuvissa minulla on vain kulmissa Anastasia Beverly Hillsin kulmakarvapomadea, lash lineriä ja ripsaria. Muuta ei tarvita ja meikki näyttää jo tosi dramaattiselta. Jos ei ole aikaa tai taitoa, tämä on tosi helppo ja nopea meikki.

Kaikki meikit, jota tähän tarvittiin!Tämä oli vasta pikainen kokeilu, ja odotan innolla, miltä liner näyttää, kun meikkiä on muutenkin vähän enemmän - smoky eye tämän kanssa näyttää varmaan ihan extralta.


Toisissa uutisissa: kävin ottamassa vähän uutta mustetta ihoon! Outi Vihlman Impact Tattoosta teki minulle ja Sekopäälle Lontoo-tatskat! Outi on ihan uskomattoman taitava ja en voi muuta kuin suositella häntä. Hän piirsi tatuoinnit ehdotustemme perusteella ja rakastan sitä, minkälainen lopputuloksesta tuli. Kaiken huipuksi tämä tatska on parantunut paremmin kuin mikään tatuointini ikinä! Tässä meneillään on neljäs päivä ja ihmettelen, missä vaiheessa väri alkaa irtoamaan.

Minulla on anarkiateekuppi. Anarchy in the UK - get it? :D Kupissa lukee Salem ja Sola eli Starbucksin tyypin väärin kirjoittamat nimemme. Sekopää otti takeawaykupin vähän eri designilla.


Siinä sitä olikin. Kivaa alkavaa viikkoa ja paluuta syksyyn! Minä aion kaivaa tänään esille aurinkolamppuni. Jos syksy ei tänä vuonna saisi minua kiinni.


2 kommenttia:

  1. Onko Sephoraa Tallinnassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oikeastaan tiedä varmaksi, mutta muistelisin, että ei. Tukholmasta Husky tämän toi.

      Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!