perjantai 27. heinäkuuta 2018

Loppukesä 2018!

Tämä kesä on tuntunut tosi pitkältä! Varmaankin, koska se alkoi jo toukokuussa kovilla helteillä. Olen sitä leiriä, että helteet saisivat jo loppua - varmaankin siksi, että asun kuumassa kämpässä. Täällä on kuumempi kuin ulkona.

Kuvituksena tässä lisää kuvia Lontoon reissulta! Tajusin, että en ole järkännyt mitään perinteisiä kuvauksia siskojeni kanssa pitkään aikaan. Myöskään itsestäni en ole ottanut kuvia hetkeen. Miten kaikki ylilautalaiset nyt voivat syyttää minua narsismista??? Parasta korjata asia mahdollisimman pian.

Mutta iloinen olen kesän pituudesta. Elokuu on vielä edessä, ja kerrankin elämässäni se ei merkitse koulun alkua ja sitä varten valmistautumista. Minulla on kaikenlaista suunnitelmaa elokuulle, mutta koko kesän tärkein päivä on huomenna: Karmarock 2018 on täällä! Ja minulla ei ole korvatulehdusta!

Hyvä festarionneni johtuu varmaankin siitä, että olen pyhimys (St Ruki sivistymättömille)Olen kyllä ollut kipeänä nytkin, mutta onneksi flunssa meni suurimmalta osalta ohi jo. Alkuviikosta oli niin tukalaa, kun oli samaan aikaan kuume ja valuva nenä, hirveä helle ja kamalat menkat. Hyvää siitä silti koitui se, että tylsyyksissäni tein ison ajatuskartan, jossa pohdin elämäni parhaita puolia ja tulevaisuutta. Tein myös päätöksiä sen suhteen, mihin haluan panostaa enemmän. Blogi oli sillä listalla, ja nyt koitan päivitellä tänne säännöllisesti ainakin jotain. Minulla on aina parempi fiilis, kun saan jakaa täällä teidän kanssanne ajatuksiani ja valokuviani. Jotkut kirjoittavat päiväkirjaa, toiset bujoa ja minä blogia - ajatukset ovat jotenkin selkeämmät ja järjestyksessä, kun välillä purkaa päänsä sisältöä tänne. Ja blogi antaa inspiraatiota myös itseni toteuttamiseen.

Viime vuonna tosiaan Karmarock jäi juhlimatta, koska minulla oli kova kuume ja lastentauti. Onko se joku tässä heinäkuussa, joka saa minut kipeäksi? Enivei, olen niin iloinen, että tänä vuonna pääsen taas Harjavaltaan. Olen kehunut täällä Karmarockia niin monta kertaa, että todetaan nyt vain lyhyesti, että jos et ole käynyt, tule huomenna - se on paras festari ikinä.

Tänä vuonna lähden juhlimaan siskoni kanssa. Olen yrittänyt häntä houkutella kuuntelemaan Maj Karmaa ja Maj Karman kauniita kuvia, mutta en vielä tiedä, miten onnistunut olen. Kai se selviää huomenna.
Olen tosiaan ollut koko kesän töissä, mutta se on silti tuntunut kesältä. Ehkä jopa enemmän tosiaan, kun elokuussa ei odota samalla tavalla työtaakkaa kuin ennen. Aikani Lushilla on kulunut kuin siivillä, ja nykyään saan nauttia uudesta tittelistä: olen päällikkö! PR-päällikkö! Tittelithän ei ole tärkeitä, mutta nyt voin sanoa, että olen tutkija ja päällikkö. Aika siistiä.


Elokuussa suunnitelmissa on mennä LPRHC-festeille, Jurmon saareen ja johonkin luontokohteeseen rauhoittumaan pariksi päiväksi. Minulle on kertynyt pari ilmaisyötä hotelliin, joten ajattelin lähteä Vilin kanssa jonnekin hienoihin maisemiin retriitille. Saa ehdottaa kohteita! 


Mitä varten isosiskot on, ellei ne saa kiusata pikkusiskojaan Sherlock-faniudesta? 
Pilka osui omaan nilkaan silti, sillä sain työkaverilta lahjaksi kirjan, jonka nimi on "My name is ______ and I'm a Cumberbitch" :D
Elokuuhun kuuluu myös uusi tatska-aika! Menemme Sekopään kanssa ottamaan muistotatskan Lontoon lomastamme. Meidän piti ottaa ne jo reissussa, mutta se osoittautui tosi hankalaksi. Siispä varasimme Suomessa ajan, mutta tatskat ovat saaneet inspiraationsa seikkailustamme.  Jee! Kuka muu on tulossa Karmarockiin? Tai LPRHC-festeille? Nähdään siellä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!