torstai 3. toukokuuta 2018

Sisustushommia

Kevätaurinko sai minut pitkästä aikaa innostumaan sisustuksesta! Jos osaisin, häpeäisin sitä sotkua, missä olen koko talven elänyt. Paperit ovat kertyneet pöydälle, tavarat pinoihin ikkunalaudalle ja vaatteet isoon kasaan pyykkikoriin huoneen nurkkaan. Nyt kuitenkin piristyin, kun Sekopää vaatimalla vaati saada tulla järjestämään vaatekaappini johonkin malliin, jota hän kutsui kapselivaatekaapiksi. Vastustin hanakasti, ihan vaan vastustamisen ilosta ilmeisesti, koska en keksi yhtään järkevää syytä vastahankaisuudelleni.

No, Sekopää tuli ja alkoi järjestämään. Aluksi istuin vieressä ahdistuneena, mutta pian alkoi helpottaa. Vaatteet järjestettiin neljään eri kasaan sen mukaan, mihin vuodenaikaan ne parhaiten sopivat. Nyt kaapissani on vain kevätvaatteet ja muut ovat isoissa Ikea-kasseissa odottamassa aikaansa. Olosta tuli tosi kevyt! Ja oikeasti, tiedän tämän olevan klisee, mutta nyt löydän kaapista jotain päälle pantavaa. Aikaisemmin minulla oli olo, että minulla ei ole mitään sopivia vaatteita.

Helpottunut olo ja vaatekaapin siisteys levisi myös muualle. Lähdimme Sekopään kanssa Kierrätyskeskukseen, josta raahasin kotiin muun muassa sovitusnuken, joka toimii vaaterekkinä niin ikään löytämälleni aamutakille.Löysin myös uutta kitsch-krääsää. Innostukseni kultaisiin asioihin alkoi Turun kodistamme, kun sain jostain päähäni tehdä makkaristamme kultaisen. Se ei ole yhtään hälvennyt, päin vastoin. Mitä överimpi, sen parempi.

Minttu on vähän kärsinyt


Myös kaikenlaiset uskonnolliset elementit ovat miellyttäneet silmääni. Siispä kotiini on päätynyt ikoneja ja kaikenlaisia mauttomia enkeleitä ja kynttilänjalkoja.Koska rakastan kitschiä, hankin myös Kallio kierrättää -ryhmästä kotiini kaksi tällaista irtopäätä. Toinen valvoo untani yöpöydältä, toinen pelottelee vieraita olkkarin ikkunalaudalla. Kukaan ei ymmärrä minua.Myös monet omistamani Lush-jutut ovat päässeet esille, sillä ne ovat niin kauniita. Saimme uuden myymälän avajaisiin pakkauksettomia kasvoöljyjä, joita minun piti tietenkin heti hamstrata kaksi: Amazon Primer ja Million Dollars. Niillekin löysin säilytyslaatikon kierrätyskeskuksesta.


Lush-meikkejä!
Ah. Tietenkin tämä sisustusbuumini tuli harmillisen myöhään, sillä olen jo löytänyt uuden kodin ja minun pitäisi alkaa pakkailla kamoja laatikoihin. Kerroin vähän aikaa sitten, että etsin asuntoa, johon saa kylpyammeen - nyt sen olen löytänyt! Ihanaa! Ja mikä parasta, pääsen asumaan entistä lähemmäs siskoani. Ainoa miinus on, että taas pitää muuttaa. En millään jaksaisi sitä rumbaa, mutta ei voi mitään. Mitä tahansa kylpyammeen eteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!