maanantai 9. huhtikuuta 2018

Asioita, jotka tekevät minut onnelliseksi juuri nyt

1. Uusi työ

Tästä puhuinkin viime postauksessa, mutta kyllä töissä ollessa aika lentää ja mukavaa on. Se tekee minut onnelliseksi.


2. Tällaiset viestit

Kyllä tuli viime aikojen angstauksen jälkeen hyvä mieli, kun sain tällaisen viestin. Ehdin jo ajattelemaan, että onko tässä kaikessa mitään järkeä ja melkein menetin uskoni ihmiskuntaan, mutta sitten luin tämän ja heti tuli fiilis, että jos edes muutama ihminen tajuaa asioita, niin kyllä minä jaksan paasata ja jakaa omia oivalluksiani, jotka eivät aina ole ihan itsestäänselvyyksiä.

"Hei ihana Ruki!


Mä koin joku vuos takasin n. 1v kestäneen muutoksen kamalasta konservatiivi/sovinisti/rasisti/homofoobikosta nykyiseen minään, joka on varsin liberaali, feministi ja ennen kaikkea, vihdoin onnellinen.

Sun blogisi oli hyvin tärkeä pala mun muutokseen johtanutta tapahtumaketjua ja oon sulle ikikiitollinen että blogaat.

❤ ISO KIITOS ❤"


3. Siskot

Samat vanhat siskot, mutta heidät pitää listata tässä tietenkin, sillä he ovat yksi suurimmista ilon ja onnen aiheistani.

Urpot

4. Kylpyammeellisen asunnon metsästys!


Olen niin pitkän aikaa haaveillut kylpyammeesta, että nyt on vihdoin tullut aika toteuttaa se haave. Kun pääsin töihin Lushille, päätin asian. Muutossa sinällään ei ole kauheasti järkeä, sillä olen asunut tässä asunnossa vasta alle vuoden, mutta kun minulla ei ole kauheasti sellaisia pysyviä haaveita, niin olen oppinut arvostamaan niitä, joita minulla on. Hankin siis asunnon, jossa on kylpyamme tai jossa on tilaa kylpyammeelle. Tämä ajatus tuo minulle naurettavan paljon iloa ja hyvää mieltä.

5. Vili

Kyllä koira vaan on paras kaveri.

Rakas tyhmyli

6. Selviytyjät

Muistan, kun Selviytyjät alkoi ensimmäisen kerran. Silloin lapsena se oli yksi lempisarjoistani ja varmaan ensimmäinen reality-ohjelma, jota seurasin. Sittemmin monet uudet tuotantokaudet turruttivat ja sarja unohtui. Mutta nyt tätä uusinta Selviytyjät Suomen julkkiskautta on ollut hauska ja aika nostalgista seurata. Sen katsominen on kiva sunnuntai-illan rutiini.

7. London calling

Lähdemme Sekopään kanssa Lontooseen! Yhteinen reissumme Roomaan viime elokuussa sujui tosi kivasti ja SP oli mahtavaa matkailuseuraa. Odotan minilomaa niin innolla! Käymme ainakin 221B Baker Streetillä ja ottamassa turistitatuoinnit. Lisäksi ihan vaan seikkailemme ja käymme tietenkin Oxfrod Streetin Lushilla. Onko mitään hyviä vinkkejä?

Kuvat Lontoon matkalta ehkä vuodelta 2011.


8. Vauvahaaveet tulevaisuudessa

Olen aina ajatellut, että haluan lapsia. Aikaisemmin en tosin jaksanut edes miettiä asiaa, sillä kun olimme yhdessä mieheni kanssa, niin lapsia olisi voinut alkaa yrittää tehdä vaikka heti. En kuitenkaan halunnut lapsia nuorena, vaan halusin nauttia elämästäni. Vähän sama fiilis on nyt, mutta tulevaisuus näyttäytyy tietenkin vähän epäselvempänä. Siksi olen alkanut tosissani miettiä asiaa.

Koska en oikein tiedä, jaksanko tai tarvitsenko enää tässä elämässä parisuhdetta, olen alkanut miettiä, että teen lapsia yksin. Olen harkinnut myös yhteisvanhemmuutta. Olen vähän miettinyt, että kahden kolmen vuoden päästä alan tosissani toteuttamaan tätä. Sitä ennen aion säästää vähän rahaa, ostaa ehkä oman asunnon ja käydä ehkä jossakin psykologilla juttelemassa ja varmistamassa, että olen harkinnut asiaa kunnolla ja ottanut kaikki asiat huomioon.

Ajatus siitä, että voin tässäkin asiassa olla itsenäinen, tekee minut onnelliseksi. En ole koskaan ennenkään tehnyt asioita perinteisellä tavalla, joten miksi aloittaisin nyt? :D

9. Matkustaminen ratikalla
Siinä on vaan jotain tunnelmaa. 


Tällaisia asioita mietin ja näistä saan voimaa jaksaa. Olen ennenkin listannut tänne asioita, jotka saavat minut iloiseksi ja onnelliseksi, ja suosittelen sitä kyllä kaikille. Pienten asioiden listaaminen saa aikaan sen, että niitä kivoja asioita etsii aktiivisesti arjessa. Se synnyttää positiivisen kierteen!


6 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Ja pakko sanoa samaa Selviytyjistä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitti! <3 Vähän positiivisia viboja viime aikojen synkistelyn vastapainoksi!

   Ja eikö muuten ollut tyhmää, kun James putosi!? :O

   Poista
 2. Tuntuu kuin jotain olisi taas ennallaan kun ptfu postailee. Kiva kun oot takasin!

  VastaaPoista
 3. Olipa aurinkoinen lista! TUli mulleki hyvä mieli. Ja wau, ku sulla on järkevät ajatukset lastenhommaamisesta. Toivosin, että kaikilla ois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! <3 Ja joo, oon sitä miettinyt tarkkaan ihan siksi, että en halua siirtää mitään omia traumojani lapsilleni, ja siksi harkitsen tarkkaan. Toisaalta en halua suunnitella kaikkea myöskään liian tarkkaan, koska siinä on aina se riski, että elämälle ei voi mitään ja nurkan takana voi olla vaikka mitä yllätyksiä.

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!