perjantai 1. syyskuuta 2017

Ostin asioita

Joku kamala blokki on tässä kirjoittamisessa. Ei millään muka ehtisi tai jaksaisi kirjoittaa, ja samalla on kuitenkin vähän ikävä bloggailua. Lähden nyt liikkeelle tällasista harmittomista asioista eli ostoksista. Tai no joo, ostokset on ehkä yks harmillisimmista asioista, mutta kuitenkin, tässä pari tekemääni ostosta.

Kävin Sekopään kanssa Roomassa tuossa hetki sitten. Siellä kävimme Zarassa, vaikka yleensä välttelen sitä - Zarassa on ihan hirveän pieni mitoitus ja minulle tulee aina paha mieli, kun suurin koko (L) menee ehkä polviin ja jää sitten siihen jumiin. No, nyt kiva näyteikkuna kuitenkin houkutteli meidät sisään. Päädyin sitten tietenkin kokeilemaan kasaa erilaisia vaatteita.

Yllätykseni oli suuri, kun yksi mekko ei vain mennyt päälle vaan istui täydellisesti! Kangas ei edes ollut joustavaa, joten todella ihmettelin asiaa. Kaiken huipuksi vaate oli punainen. Punainen on ollut lapsesta asti minun värini, vaikka pari vuotta sitten kyllästyin siihen aika lailla. Nyt punaista on taas näkynyt joka puolella ja se on alkanut näyttää minustakin kivalta. Kai olen muodin ja markkinoinnin orja. Olihan minun se pakko ottaa.


Mekko on hieman alusvaatemainen materiaaliltaan ja leikkaukseltaan, mutta ei kai sitä aamutakkiin sekoita. 


Laitoin ylä- ja alahuulen eri väreillä. Hitti vai huti?


Se sopii myös uuteen mustaan tukkaani. Aloitin uudessa työpaikassa ja päätin, että haalistunut vihreä-sininen sai lähteä. Vedin tummanruskena kevytvärin päähän, ja jotenkin siitä tulikin musta. Kevytvärin laitoin siksi, että saisin päätöksen vielä peruttua. Mutta en taida perua, on taas kiva olla asiallisen näköinen vaihteen vuoksi. Ehtihän se shokkitukka olla päässä puolitoista vuotta!

Tsekatkaas sitten seuraavaksi tämä aivan sairrraan hieno koru! Ostin tän taiteiden yöstä Frida's Cornerin kojusta. Tarjolla oli niin paljon kaikkia ihania koruja, että valinta oli vaikea. Tän lisäksi oli Justiinaa, Buffya, Fridaa... Apua. Mun on pakko saada ainakin ne Buffy-korvikset vielä.


Kävin myös vintage-kirppistapahtumassa Kansallismuseolla ja tein sieltä pari löytöä. Tällaisen laskostetun tulppaanihameen sain seitsemällä eurolla.


Minna on vähän kenossa tuossa kuvassa, älkää siitä välittäkö. Yhtään Minnaa ei vahingoitettu kuvaa otettaessa. Tässä alla on the Rogue and Wolfin uuden malliston käärmekäsikoru.


Tässä näkyy hameen laskokset vähän paremmin
Tällaisia ostoksia minulla. Kyllä nyt jo alkoi taas kirjoittaminen tuntua luontevammalta. Alankin tässä heti jo kirjoittaa seuraavaa postausta, saa nähdä, milloin sen saan julkaistuksi. Julkaiseminen hieman arveluttaa, mutta olen huomannut, että usein kaikista tärkeimpien postausten julkaisu jännittää eniten.

Jätän teille tähän loppuun vähän laatumusiikkia. Kannattaa kuunnella.


Pus!

7 kommenttia:

 1. Kiitos laatumusiikista! Munsta huulten laittaminen eri väreillä on hyvä ajatus, mutta tykkään, että ylähuulen laittaminen tummemmalla ja alahuulen vaaleammalla näyttää paremmalta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa kuule hyvä, toivottavasti tykkäsit! Mäkin mietin sitä, että vois toimia niin päin paremmin, mutta sitten ajattelin, että siitä tulisi jotenkin viiksivaikutelma. Seuraavaksi kokeilen sitä :)

   Poista
  2. Viiksivaikutelma. Se siitä kyllä helposti tulee. Etenkin, jos väri kuluu pois huulten keskeltä ja jää vain reunoile! Pitää olla tarkkana. :''D

   Poista
 2. Uuu, seuraavaa postausta odotellen! Paita (ja hame ja korut ja sinä) on supermakee!

  VastaaPoista
 3. Vintage-kirppis tapahtuma! Mistä tälläsia tapahtumia bongaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää tuli vastaan Facebookissa - kyllä sielläkin vielä joku on :D Tai oikeastaan tapahtumat on musta FB:n paras puoli.

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!