perjantai 28. huhtikuuta 2017

Päivä 2

Eihän tästä mitään tullut, toinen postaus vasta ja sekin on myöhässä. Sinnikkäästi silti eteenpäin. Korvaukseksi teille aamunaama ratikassa ja kesän paras jätskivinkki.

Päivä 2, aamu: 

Jouduin lähtemään äkkiä kotoa, koska siskoni oli unohtanut tärkeän muistitikun meille ja minun piti toimia kuriirina. Lähdin peiliin katsomatta ratikkaan ja huomasin vasta istuessani näyttäväni tältä. 


Päivä 2, ruoat:

Aamupalan ehdin kuitenkin syömään, sillä asetan ruoan aina ulkonäön eteen, ja se sisälsi juustopaahtoleivät ja kahvia. Juusto oli loppumassa joten viipaleni ovat säälittävää silkkoa. Kahvikuppi kuitenkin parasta A-luokkaa.


Lounaaksi hotkin pienessä kiireessä banaania, maustamatonta jogurttia ja appelsiinimehua siskoni luona. Päivälliseksi söin loput vihannespullat ja vihanneksia. Illansuussa leivoimme toisen siskoni kanssa porkkanakakkua ja maistelimme jätskejä.

Porkkanakakkua söinkin sitten monta palaa. Nam. Aikaisemmin en voinut kuvitellakaan, että mikään kakku, missä on PORKKANAA, olisi hyvää, mutta pari vuotta sitten maistoin äMMän isosiskon tekemää porkkanakakkua ja meinasin kuolla. Kysyin ohjetta ja sainkin sen. Ohje on Kermaruusu-blogista ja sen löytää täältä. Suosittelen tekemään ja jos oikein haluatte irrotella, käyttäkää margariinin tilalla voita. Ette ole ikinä syöneet mitään yhtä hyvää. Ja kakku pitää ehdottomasti syödä vähän lämpimänä!

Päivä 2, asu ja tukka: 

En oikein ehtinyt miettimään asua, joten yritin naamioida sen faktan, että päälläni on lökärit, tällaisella asiallisella poolopaidalla. Tukkani ei oikein suostunut rauhoittumaan aamusta paljoa. Kuvassa näette myös albiinohuuleni. 


Päivä 2, päivä:

Päivällä huomasin, että anarkia on puolitettu.


Lisäksi kävimme Sekopään kanssa etsimässä hänelle ylppärimekkoa. Löysimmekin sellaisen Garagelandista! En spoilaa mekkoa sen enempää, mutta kerron, että siinä on kellohelmat <3 Garagelandissa on muuten ihan mahtava palvelu, suosittelen. Lisäksi siellä on tunnelmaa ja Stop Staringin mekkoja. 

Päivä 2, paras asia:

Meillä on pienimmän siskoni Sammakkoprinsessan kanssa joka torstai treffit, joilla teemme jotain yhdessä. Eilen kävimme kirjastossa lainaamassa runokirjoja. Luemme molemmat kirjat ja keskustelemme niistä sitten. Valitsimme Aleksis Kiven Sydämeni laulu -kokoelman ja Henriikka Tavin Esim. Esan. Lisäksi innostuin lainaamaan kaikenlaisia eteen sattuneita teoksia.


Meillä on lisäksi jätskinmaistelukerho, jossa maistelemme uutuusjätskejä ja arvioimme niitä. Oletteko huomanneet, että legendaariset Pirkka Amppari- ja Murkku-jätskit ovat saaneet kavereita? Totta se on! Nyt kaikki K-kauppoihin! Uudet maut ovat Leppis ja Koppis. Leppis on mansikka-salmiakin makuinen ja Koppis kola-päärynä. Nam. Suosittelen.

Tykkään enemmän mehujätskeistä, sillä mielestäni suklaa ja muu makea kuuluu karkkeihin ja ehkä purkkijäätelöihin, mutta tikkujätskin tehtävä on olla raikas. Päivä 2, ilta:

Laitoin curryn seuraavaa päivää varten muhimaan. Tässä öljy ja mausteet.


Siinä torstaini. Perjantain fiilikset saatte ehkä illalla tai sitten huomenaamulla. Katsotaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!