lauantai 31. joulukuuta 2016

Vuosi 2016 kuvina

En ehdi sen enempää tunnelmoimaan mennyttä vuotta, mutta kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Tällä logiikalla tuhat kuvaa kertoo enemmän kuin 1 000 000 sanaa. Tässä teille siis tuhat (tai ainakin melkein) kuvaa tältä vuodelta - valitsin lempparikuviani tai lemppariasioitani. Jostakin syystä netti ei toimi oikein kunnolla, ja osa kuvista on huonolaatuisia :( Toivon, että syy on kuvien latautumisessa ja että se jotenkin maagisesti korjautuu itsestään. Jos ei, katselkaa huonolaatuisia kuvia. 

Nyt lähden siivoilemaan ja järkkäämään vuodenvaihteen bileitä! Ikävä kyllä olen melko flunssainen ja tavarat ovat vielä muuton jäljiltä sikin sokin, mutta tärkeintä on tunnelma. 
Harri Masko Photography

Aivan mahtavaa uutta vuotta kaikille!
9 kommenttia:

 1. Mainio kooste! Osaa kuvista kyllä vaivaa tosiaan jokin, mutta ei se mitään. Suurin osa on kuitenkin ihan hyvälaatuisia. :D Vähän joka puolella tuntuu olevan nyt flunssaa/influenssaa tms. liikkeellä. Itsekin olen kipeänä. Hyvää uuttavuotta kuitenkin, ja toivottavasti tuleva vuosi alkaa pikaisen paranemisen merkeissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja toivottavasti tämä vuosi on mahtava :)

   Poista
 2. Girl gone wild!:'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, tänä vuonna olen ollut rauhallisempi ja keskittynyt enemmän aikuisiin asioihin kuin aiemmin :D Mielestäni.

   Poista
 3. Pitäkää uusi kuuma linja jooko jossain vaiheessa! (?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Ehkä näitä vois tulla taas muutamiakin, kun asutaan nyt näin lähekkäin Huskyn kanssa :)

   Poista
 4. Mielestäni Herneenverossa on jotain samaa näköä kuin Paris Jacksonissa.

  VastaaPoista
 5. Ai Herran tähden sä olet upea pakkaus! Nam!

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!