perjantai 7. lokakuuta 2016

HV eli hyvää viikonloppua

HV on kätevä lyhenne, se kun käy moneen paikkaan. Tällä kertaa toivotan sillä teille hyvää viikonloppua.


Tein viikonlopputunnelmissa soittolistan, jossa pitäisi olla kaikenlaisia mieltä ylentäviä kappaleita. Lähdin liikkeelle feministisistä biiseistä ja naislaulajista, mutta lopulta lisäilin listalle myös muunlaisia hyvän mielen biisejä ja kappaleita, joissa on vaan hyvä biitti. Ajattelin tehdä kaksi listaa, toisen bilefiilikseen ja toisen kaikenlaiseen menoon, mutta en jaksanut. Kappaleet on järjestetty nyt niin, että juhlatunnelmaa nostattavat kappaleet ovat listan alussa ja vakavammat biisit lopussa.


Kuuntele listaa, kun:


- etkoilet
- vietät tyttöjen iltaa
- kaipaat fiiliksen nostatusta
- olet lenkillä tms.


Listan nimi on We can do it. Tein siitä yhteissoittolistan, joten sinne pitäisi pystyä lisäämään kappaleita. Niitä saa ihan vapaasti lisätä! Välillä tylsistyn omiin listoihini ja kaipaan muutenkin aina uutta kuunneltavaa. Pitäkää vaan huoli, että kappaleet sopivat jotenkin listan teemaan.


Minä lähden tästä kohti Helsinkiä ja kummityttöni 6-vuotissynttäreitä. Juhlat ovat naamiaiset ja aion pukeutua armeijapupuksi - en tiedä, mistä idea tuli, mutta sellaiseksi kuitenkin pukeudun. Pupusta tulee pelottava ja näin aloitankin kivasti halloweenkauden. Laitan kuvia ainakin Snapchattiin, olen siellä nimellä pinthefuckups - ehkä laitan muuallekin, jos jaksan ottaa kuvia. Synttäreillä on nimittäin aika paljon lapsia, ja niiden perään pitää kai vähän katsoa, joten kuvaamiseen ei välttämättä jää aikaa. No, jää nähtäväksi.


Voiko muuten olla mahdollista, että minun PIKKUSISKOLLANI on jo eskari-ikäinen lapsi? Miten vanhaksi se tekee minut :O2 kommenttia:

  1. Thanks for your insight for the great written piece. I am glad I have taken the time to read this. I am referring custom essay writing service for my dissertation papers and term paper writings. i am thankful to you .keep sharing.

    VastaaPoista
  2. Birthday is exactly quite a lot of children, and after them I think to look a bit, so shooting can not be enough time.

    VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!