lauantai 21. toukokuuta 2016

Päivän säkeet

Päivän säe jatkuu! Tämän päivän säkeet ovat Marina and the Diamondsilta biisistä Primadonna Girl (http://youtu.be/Gj5L9SYhoSE). Biisi on muutenkin hyvä, mutta erityisesti nämä sanat jäävät mieleeni. 

Olen aina tykännyt viihdyttää ihmisiä ja saada huomiota, ja pienenä minua yritettiin saada häpeämään tätä persoonallisuuteni piirrettä, ja siinä onnistuttiinkin. Ahkeruuteni ja apuni kyllä kelpasivat, mutta sitten kiitoksen aikaan olisi pitänyt olla häveliäs ja vaatimaton. Myöhemmin tervettä itserakkauttani ja persoonallisuuttani on syytetty merkiksi narsismista tai toisten sortamisesta, mutta siitä ei ole kyse. Arvostan itseäni, eikä sillä ole mitään tekemistä muiden ihmisten kanssa, paitsi että arvostan myös muita nykyään enemmän. Nykyään annan myös muille enemmän huomiota, kun kaikki aika ei mene omien tarpeiden märehtimiseen ja niiden kadehtimiseen, jotka uskaltavat olla omia itsejään. Tykkään tehdä ystävilleni olon, että he ovat tärkeitä ja omistaa heille kokonaisia päiviä, jolloin he saavat olla huomion keskipisteitä ja maailman valtiaita.

Onneksi olen ymmärtänyt, että on ihan luonnollista nauttia huomiosta ja myös olla nauttimatta. Ehkä joskus olen omastakin mielestäni vähän liian räiskyvä, mutta en häpeä sitä enää. Teen paljon kaikenlaista, ja nykyään haluan tekemisistäni myös kiitosta ja kunniaa ja tiedän arvoni. Miksi vähätellä jotain näin mahtavaa? 


Toiset hyvät säkeet biisistä olisivat olleet: "Get what I want, 'cause I ask for it". 

Oikein hyvää lauantaita teille kaikille isoegoisille ja pieniegoisille ja keskikokoegoisille! Pitäkää pää pystyssä, älkääkä antako kenenkään kertoa teille, että olette vääränlaisia <32 kommenttia:

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!