torstai 21. huhtikuuta 2016

Päivän säe

Kirjoittelin aina ennen tänne blogiin kaikkia hauskoja mikropäivityksiä, mutta ne ovat väistyneet suurempien asioiden tieltä. Elämä koostuu pienistä kivoista hetkistä, joten aloitan taas turhien mutta tärkeiden huomioiden postauksen. Tämän osion nimi on Päivän säe, ja laitan tähän kaikenlaisia minua ilahduttavia, naurattavia, mieleen painuneita tai ajattelemaan herättäviä säkeitä runoista tai lauluista. Enemmän niitä kertynee lauluista, sillä kärsivällisyyteni ei riitä runojen lukemiseen ja tulkitsemiseen - lauluja taas voi kuunnella muun tekemisen ohessa, joten laululyriikka on lähempänä sydäntäni.

Tässä eka päivän säe. Maj Karmalla on kaikenalaisia mahtavia pieniä juttuja biiseissään, joten tätä bändiä tulen varmaan lainaamaan aika paljon. Monissa lauluissa puhuu kaltaiseni teatraalinen drama queen, joka tajuaa kyllä omien pateettisten purkaustensa naurettavuuden, mutta ei joko välitä siitä tai sitten lyö pilke silmässä lisää vettä myllyyn, ihan vaan huvin tai kiusan vuoksi. 

Tämä säe samaan aikaan sekä naurattaa että surettaa. Säe on laulusta Kukaan ei huomaa mua, joka puolestaan on uudelta Peltisydän-levyltä.


Ps. En halunnut sensuroida, joten pahoittelen, jos kirosana tuhosi verkkokalvonne.


3 kommenttia:

  1. Luin otsikon varmaan viidesti väärin "päivän säde" ja mietin miksi. Sitten vasta valkeni, ettei siinä ollutkaan d:tä. Kaikkea sitä.

    VastaaPoista
  2. Hhahaa, sanaleikkini siis onnistui!

    VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!