torstai 24. maaliskuuta 2016

Glitter Madness!

 Tässä teille kuva-arvoitus. Arvatkaa, missä juhlissa olimme toissalauantaina?


Oikeat vastaukset:
1. kuva: Party
2. kuva: Glitter
3. kuva: Lush
Konteksti: Madness

Olimme siis Lushin Glitter Madness -partyissa eli näin suomalaisittain sanottuna pippaloissa. Oli oikein hyvät kemut! Bloggaamisessa on kyllä monta kivaa puolta ja yksi niistä on se, että saa kutsuja kaikenlaisiin juhliin ja tapahtumiin, joihin ei muuten tulisi mentyä tai pääsisi. Lupailin teille kuvia glittermeikistä, mutta yksityiskohtaisempia kuvia saatte odottaa seuraavaan postaukseen. Tässä meidän panostuksemme juhlien teemaan:

Huskylla on silmissään Inglotin hopeapigmenttiä ja huulissaan Freedom-paletin vihreää huulipunaa.
Tämän huulivärin olen esitellyt jo täällä. Luomissa Inglotin kullanväristä metallipigmenttiä. 
Kuten ehkä huomaatte, olemme aika glitterisiä, kuten teemaan kuuluikin. Glitter-hommaan täytyy tässä antaa yksi näön pelastava vinkki: silmien lähelle ei kannata ängetä ihan mitä tahansa askarteluglitteriä. Emme onneksi oppineet tätä itse yrityksen ja erehdyksen kautta, mutta pikkusiskomme olivat testanneet silmä+glitter-yhdistelmää ja todenneet sen kivuliaaksi. Me levitimme silmien ympärille vain varmasti kosmetiikkakäyttöön tarkoitettuja, Inglotilta saamiani (ja ostamiani) tuotteita. Sellaista glitteriä, josta emme olleet varmoja ja jota uskalsi surutta tuhlata, ripottelimme poskien reunoille, hiuksiimme ja vartalollemme.

Luulimme, että olisimme juhlijoina lookkiemme kanssa miedoimmasta päästä, mutta emme olleetkaan. Emme ihan nähneet kaipaamaamme madnessia, mutta juhlat olivat kyllä hyvät. Saimme mm. Kyrö Distillery Companyn palkittua suomalaista giniä, mikä lämmitti sydäntäni. Minut on kyllä helppo lahjoa alkoholilla. Lisäksi meitä oli opastamassa burleskin ja poseeraamisen saloihin Studio Shangri-Lan Pepper Sparkles, joka oli aivan valloittava. Hassu sananvalinta minulta, mutta jotenkin se sopii. Illan kohokohta oli ehkä maailman mahtavin käsihieronta!


Ruokakin oli täynnä glitteriä!
Alkoholin ja hieronnan lisäksi minut on helppo lahjoa ruoalla ja Lushin tuotteilla. Olimme siis hyvin tyytyväisiä, jopa Husky, joka söi mahansa täyteen vegaanileipiä. Tässä hän näyttää, kuinka monenneksi paras blogi PTFU on:


Kuten näette kuvasta, koko universumi on Huskyn kanssa samaa mieltä.

Juhlat olivat kokonaisuudessaan oikein onnistuneet ja jatkuivat DTM:ssä. Onneksi selvisimme kuitenkin Huskyn kotiin asti tuotekassit turvassa. Testasimme heti yöllä ainakin naamaputsaria, ja toivon, ettemme kiljuneet Huskyn miestä hereille, kun ihmettelimme, miten olimme muka jo ehtineet saada popcornia uuteen puhdistustuotteeseen. Kun toisestakin putsarista löytyi popcornia, ymmärsimme jopa siinä keskellä yötä bileiden jälkeisessä olotilassa, että kyseessä on varmaankin tarkoituksellinen ainesosa. Lush on kyllä sitten vekkuli paikka! Suosittelen parin viikon kokemuksella ainakin tätä unelmanmakealta tuoksuvaa kuorivaa putsaria (Let the good times roll), varsinkin kaltaisilleni pintakuivaihoisille.

Kerron saamistani tuotteista myöhemmin lisää, siellä on ainakin muutama sellainen, joka menee suoraan klassikoksi. Saman tien voisin kertoa kasvojenpuhdistustuotteistani ja -rutiinistani, kun sellaista toivottiin. Nyt menen nauttimaan kiirastorstaista ja tänään työpaikan munajahdissa löytämistäni pääsiäismunista. Hyvää pääsiäislomaa kaikille! Kuvitelkaa tähän joku munavitsi.


3 kommenttia:

  1. Let the good times roll on kyllä ihana tuote, mutta, siinä oleva maissijauho saa viemäriputket tukkoon. Ei hyvä. Lushilta onneksi löytyy muitaki ihan loistavia putsareita mm. Angels on bare skin on ihan huippu!

    VastaaPoista
  2. Lush <3 Mun rakkautta tosin vähän vähensi sen kun sain melko pahan allergisen reaktion kasvonaamiosta ja Lushilta vaan voivoteltiin. Vitsi mä haluisin testata sitä popcornilta tuoksuvaa (ja kai maistuvaa) huulikuorintaa! Ja just toi yllämainittu angels on bare skin on huippuputsari!

    VastaaPoista
  3. Tässä postauksessa kun mainittiin vegaanius, niin olisi joskus kiva lukea kyseiseen ravitsemukselliseen teemaan liittyvää aineistoa etenkin koska olen tähän blogiin kehittänyt eräänlaisen addiktion ja olen harjoittanut vegaaniutta muutaman vuosikymmenen(!).

    VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!