perjantai 26. helmikuuta 2016

Huomenna seikkaillaan!

Huomasin tässä juuri, että elämäni (ja sen mukana myös blogi) on mennyt viime aikoina ärsyttävän vakavaksi. Sehän ei käy laatuun. Asia pitää korjata mielivallalla ja seikkailuilla.

Annoin Rakettiryhmälle eli ystäväporukallemme joululahjaksi seikkailun. Varasin seikkailun päiväksi jo tuolloin 27.2., eikä suunnitelmia peruuta yksi reikä päässä - varsinkaan, kun olen ollut jo vähän töissäkin tällä viikolla. Lisäksi kaipaan piristystä ja ihmisiä. Seikkailu alkaa huomenna klo 9.00 ja jatkuu iltaan asti.

Pääsette mukaan seikkailuun seuraamalla PTFU:n FB-sivujen meininkiä. FB-sivu muuttuu huomisen ajaksi mikroblogiksi, ja päivittelemme sinne juttuja, kuvia ja videoita matkan etenemisestä ja erilaisista etapeista ja kilpailuista. Olen suunnitellut vaikka mitä hauskaa. Erityisen kutkuttavaa on, että ainoa, joka tietää päämäärän tai yhtään mitään matkasta, olen minä. Tämä valta on juovuttavaa!

Seikkailu sisältää siis matkan, jonka päämäärä on tuntematon, pysähdyksiä, aktiviteetteja ja kokemuksia. Lisäksi koko matkan ajaksi olen järjestänyt erilaisia kilpailuja (meille, ei teille, sori), joilla on huima palkinto! Voitte arvuutella matkamme päämäärää ja ehdotella pysähdyksiä tai kilpailuja FB:ssä. Toki täälläkin saa osallistua, mutta päivittely monelle alustalle ja kaikkien seuraaminen reissun päällä on vähän hankalaa, joten keskitämme voimat Facebookiin. Ehkä laitamme sinne jonkun äänestyksenkin. Mikä tahansa on mahdollista huomenna.

Olen antanut seikkailuun osallistuville ennakkotehtävän. Heidän piti koota biisejä eri kategorioista. Kategoriat ovat:

1. Ultimaattinen hyvän mielen biisi
2. Biisi, joka kuvaa ilkeän mielipuolen sielunelämää
3. Ultimaattinen itkubiisi, joka itkettää joka kerta
4. Biisi, joka kuvaa parhaiten He-Mania
5. Biisi, joka kuvaa parhaiten Lady Laiskiaista
6. Biisi, joka kuvaa parhaiten VBM:ää
7. Biisi, joka kuvaa parhaiten MRV:tä
8. Paras adrenaliinia nostattava biisi
9. Matkustusbiisi
10. Ultimaattinen sing-along-biisi
11. Kantaa ottava biisi

Huomasitte ehkä, että aika monen biisin pitää olla ultimaattinen. Kappaleet liittyvät kilpailuun, josta kerron lisää huomenna.

Tervetuloa mukaan seikkailuun! Ehkäpä joillakin teistä on sama päämäärä, ja näemme huomenillalla. Jos näin käy, haluan tiedottaa jo etukäteen, että minulle saa ostaa loputtomasti juomia, lupaan olla armollinen ja vastaanottaa ne. Ja avaan huomiseksi seikkailupuhelimen, joten meille voi soittaakin. Iiiik! I'm back, bitches!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!