perjantai 13. marraskuuta 2015

Tulin vain sanomaan

että hyvää viikonloppua! Jaoin tämän kuvan PTFU:n Facebookissa muutama päivä sitten. Joka kerta kun katson sitä, alan nauraa niin, että silmät vuotavat. VBM:n mukaan se on itkua. Joka tapauksessa, toivon että tekin nauratte kustannuksellani ja saatte iloa perjantaihinne, jos sitä muuten ei ole. Senkin no-lifet.


:'D Tässä vielä toinen kuva, jossa näkyy kehitys, joka on minussa tapahtunut n. 20 vuodessa:


No niin, nyt jatkan matkaani Imatralle. Tulin tänne vain tuomaan tämän viestin ja muistuttamaan, että ei kannata ottaa itseään liian vakavasti. Peace out,6 kommenttia:

 1. Itse sain joskus siskolta joululahjaksi valokuvakollaasin, jossa oli koottuna kaikki mun pahimmat irvistykset. Meillä oli tapana ottaa paljon pelleilykuvia ni sieltä oli sit koonnu. Oli varmaa Porin Tunnin kuvassa naureskeltu.. Pistin sen kuvan sit meidän eteistä kaunistamaan, olihan se sentään lahja rakkaalta siskolta! Joten kaikki jotka meille tuli näki kertarysäyksellä sitten mut kaikessa kauneudessani.. :D Itteää ei todellakaa kannata ottaa liian vakavasti!

  -Aili

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, kiitos joululahjaideasta kaikille siskoilleni :D

   Poista
 2. Toi sun lapsuukuva on aika rankka :'D Ei itseään pidäkään ottaa liian vakavasti. Hyvää alkavaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, repeen joka kerta kun näen sen :D Mitähän oon koittanut siinä... Hyvää viikkoa myös sulle, ihana OonaV! <3

   Poista
 3. Ihana Ruki! Just tällainen asenne pitäisi olla kaikilla, myös minulla. <3

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!