lauantai 31. lokakuuta 2015

Vielä viimemmän hetken halloween-vinkit

 Eiliseen postaukseen tuli tällainen kommentti:

Vau, tosi upea asu! Mä vielä pähkäileen omaa asua illaksi, mutta tää taitaa olla vähän liian vaikea vielä mun peukalo keskellä kämmentä oleville käsille :) (Anonyymi)

Minä tietenkin ymmärsin tämän näin:


Jos eilisen asu ja viime hetken vinkit eivät olleet tarpeeksi yksinkertaisia, tein läjän vielä yksinkertaistetumpia, vielä viimemmän hetken halloween-pukuehdotuksia. Nämä onnistuvat jopa minulta, joka olen vieläkin vähän kipeä, joten ne onnistuvat keneltä vaan.

1. Hullu Mäykky(/koira/kissa/eläin)nainen

Ota vain lemmikkisi mukaan juhlapaikkaan niin kaikki tajuavat asusi ja kuiskuttelevat siitä. Helppoa ja mieleenjäävää!


 2. Facebook

Klassikko, mutta jos olet epäsosiaalista sorttia, toimiva sellainen. Piileskele vain kirjan takana epämiellyttäviltä ihmisiltä, ja jos haluat kätesi vapaiksi, teippaa kirja päähäsi.


3. Harry Potter 

Tämä on superhelppo asu. Tarvitset vain kajalia tai mustan tussin. Kaikki tajuavat, kuka olet.


 4. Haamu

Tämäkin on klassikko. Jos et halua pilata lakanaasi, ei siihen tarvitse leikata edes silmänaukkoja.


Nämä kaikki asut taisivat olla suunnattuja miehille, mutta naiset, voitte helposti tehdä asuista sopivia myös naisille HIMYMin Barneyn ohjeen mukaisesti. Kun pukeudut minihameeseen ja korkkareihin, hullu mäykkynainen on slutty hullu mäykkynainen, Facebook on slutty Facebook, Harry Potter on slutty Harry Potter ja haamu on slutty haamu. Helppoa!


2 kommenttia:

  1. http://photos.costume-works.com/full/crazy_cat_lady2.jpg

    ^Tuo crazy cat lady on näköjään oikeasti hyvä idea :D

    VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!