torstai 22. lokakuuta 2015

Pour some sugar on us, baby

Välillä olen kuullut sellaisia rumia huhupuheita, että PTFU:sta puuttuisi seksikkyyttä, tuota nykyajan uskontoa. Olemme suorastaan loukkaantuneita tällaisista jutuista ja aiomme katkaista huhuilta siivet heti alkuunsa. Tässä teille nyt sitten ruudun täydeltä puhdasta seksiä. Jos saan olla niin rohkea, ehdottaisin, että laitatte Def Leppardia soimaan taustalle täysillä ja antaudutte aistienne valtaan ja lihan himoille katsellessanne postauksen kuvia.


Kävimme Huskyn kanssa kiertämässä Turun kirppareita ja etsimme sieltä tyylikkäimmät ja ysäreimmät vaatteet, mitä löysimme. Koska olemme Fashion Bloggaajia, lienee selvää, että seuraava muoti on tässä.


Inspiraationa käytimme lapsuutemme kuumimpia muotijuttuja. Huskyn asussa yhdistyvät 90-luvun goottiloimusametin pehmeys, neliölasien modernius ja elastaanihuivin tyylikkyys. Rukin tyyli on enemmän rentoa streetwearia kuin samettijumalatarta, mutta paidan ja shortsien kuvioiden rohkea sekoittaminen tekee asusta mielenkiintoisen. Rento paljettibaskeri ja munanmuotoiset lasit kruunaavat lookin ja Rukin jättimäiset reidet tuovat asun vahvasti tähän päivään. 


Sometime, anytime, sugar me sweet
Pour some sugar on me...
....in the name on love!
You got the peaches, I got the cream
Ja nyt parhaat uutiset: nämä upeat, MEIDÄN KOSKETTAMAMME muotiluomuksemme arvotaan teidän kesken!

Kuulimmeko oikein?
Kyllä, kuulitte oikein. Ja aivan kuin tässä ei olisi vielä tarpeeksi iloa maailmaan: luvassa on myös extrapalkinto. Löysimme jotain aivan mielettömän mahtavaa, ja se on arvontamme kruununjalokivi. Feast your eyes on this:


Voi kyllä! Se on 90-luvun lopun klassinen kaunotar, suoranainen must-have - kaulahuivipipo! Tähän huimaan, älyttömään, mielettömään, sanoillakuvaamattoman mahtavaan arvontaan voitte osallistua kirjoittamalla kommentteihin parhaan lapsuusmuistonne. Kengät eivät muuten ikävä kyllä kuulu arvontaan, eikä Huskyn hattu. Paljettihattu kyllä.

Ei tarvitse kiittää. Tiedämme, että olemme liian mahtavia tähän maailmaan.
ps. Kuukupit on arvottu ja onnellisille voittajille on ilmoitettu Nigerian prinssin toimesta!

pps. Blogiin on tultu hakusanoilla "taiteellisuuteen sopivat tissit" :D

9 kommenttia:

 1. Sekoitin lapsena aina jostakin syystä sanat piisami ja minotaurus. Järkytykseni oli siis melkoinen kun äiti eräänä päivänä tuli ilmoittamaan kesken piirrettyjen, että kellariimme on pesiytynyt piisami ja saisin mennä katsomaan sitä isän kanssa jos haluaisin. Nykyään koko juttu naurattaa ihan hillittömästi, mutta silloin kyllä taskulamppu tärisi kädessä kun isä yritti pimeässä kellarissa vakuutella ettei piisamin pitäisi olla kovin vaarallinen (eikä se tietty älynnyt tietenkään yhtään miksi olin niin kauhuissani!) Oloa hieman helpottaa se että kaverini paljasti jokin aika sitten itsekin luulleensa lapsena että piisami on järvisimpukoita syövä poroeläin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauheata! :''D Meillä sekoitettiin piisami ja biisoni. Miltei sama tilanne. :D

   Poista
 2. En nyt osallistu arvontaan, vaikka palkinto silmiä hivelevä onkin :D halusin vain kommentoida, että teillä on mahtava meininki, arvostan!

  VastaaPoista
 3. Majojen rakentaminen. Pienempänä isän vuodesohva oli kova juttu, mutta kun vuodesohvan patjat eivät enää riittäneet otettiin käyttöön tuolit ja viltit. Katoksesta sitten pikkusiskon kanssa katseltiin muumeja vhs-kaseteilta. <3

  VastaaPoista
 4. Paras lapsuusmuistoni on ehkä ala-asteiässä vietetyt kesät vintillä, jossa oli vierassänky ja radio ja kaikki vanhat lelut- siellä nukuttiin melkein joka yö kesäaikaan, kuunneltiin radiota keskiyöllä ja välillä lähdettiin ulos seikkailemaan. Ensikosketuksia ''isojen tyttöjen'' elämään :D Muistelen noita öitä edelleen kaiholla.

  - Anka

  VastaaPoista
 5. Ei nyt paras mutta aika mieleenpainuva: Olimme korkeasaaressa kun olin noin 7-vuotias, ja tiikeri pissasi päälleni häkin kaltereiden välistä :D Eipä voi kovin moni sanoa noin tapahtuneen itselleen :D

  VastaaPoista
 6. Parhaita muistoja on isoveljien kanssa leikkiminen. Mun isoveljet on mua viisi ja kahdeksan vuotta vanhempia, ja oli niin siistiä kun ne joskus suostu (ehkä äidin pakottamana) leikkimään mun kanssa. Leikkejä oli mm. salakuljettajat, baaritappelu ja piilosilla olo. Vanhin veli etsi, nuorempi keksi mulle tosi hyvän piilon pyykkikorista ja etsijä ei tietenkään tuntikausiin löytänyt mua, vaan hetken etsinnän jälkeen luovutti ja pojat alko kattoo telkkaa. Minä hykertelin itsekseni pyykkikorissa että onpa mahtipiilo!

  VastaaPoista
 7. Kaverin lähellä pellolla oli sellaisia isoja betonirenkaita (kuva: https://www.google.fi/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0CAcQjRxqFQoTCI-K6Yju2MgCFUUQcgodVr8BAw&url=http%3A%2F%2Fwww.keltainenporssi.fi%2Fsearch%2Frakentaminen%2Fmuut-rakennustarvikkeet%2Fsearch.mec%3Fpob_post_id%3D14422679%26pob_action%3Dshow_post%26pob_cat_id%3D10791%26pob_view_language_id%3Dfi&psig=AFQjCNH0W4nsH8nJq7HguNnkYtfJxXqr_Q&ust=1445698847220537) , osa kyljellään, osa rinkuloina maassa. Talvella oli parasta kiipeillä näiden betonirenkaiden päällä, ja tietysti hyppiä renkaalta toiseen. Joskus humpsahti syvään lumeen niihin rinkuloina olevien sisälle ja toisen piti tulla vetämään pois. Jännitystä lisäsi se, että niiden päällähän ei missään nimessä saanut leikkiä, parhautta :D
  Btw vähän noi sortsit on häröt :'D

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!