lauantai 26. syyskuuta 2015

Lady in red (tai Äiti pimahti)

Kävin viime viikolla taas Helsingissä hoitelemassa asioita. Järjestimme Huskyn kanssa aikaa myös kuvauksille, kuten tännekin lupasin. Syksy on saanut minut inspiraation valtaan ja tuntuu, että pääni suorastaan pursuaa ideoita. Ja niin, että minä olen kameran takana, en sen edessä. Olen viime aikoina ottanut kuvia lähinnä itsestäni, ja se on aina jotenkin niin vaikeaa itselaukaisimien ja sellaisten kanssa, että into kuvailuun on ollut vähän hukassa. Mutta kun kuvailin pikkusiskojeni uusia hiuksia, muistin, miten paljon tykkäänkään kuvata muita ihmisiä. Jos saan kamerani eteen malleja, luvassa on siis blogiinkin paljon kuvapostauksia, joissa ei ole aina sitä samaa vanhaa Rukin naamaa, vaikka se miten ihana olisikin. Jee jee!

Husky ei suotta ole lempimallini (muiden siskojeni lisäksi). Hän on uskomattoman muuntautumiskykyinen ja kaikki poseeraukset tulevat häneltä luonnostaan. En tiedä ketään, joka näyttää yhtä mahtavalta ja jopa ammattimaiselta kuin Husky sekä silloin, kun hän on vakava, että silloin, kun hän nauraa suu auki. Minulla oli visio Huskysta punaisessa mekossa ja huulissa kaurapellolla, mutta emmehän me dorkat tajunneet, ettei enää mitään peltoja ole. Löysimme sitten mutaisen hakkuualueen, johon sain avojalkaisen Huskyn työnnettyä, pienistä vastusteluista huolimatta. Ja täytyy sanoa, että onneksi sain! En ole mikään tekniikan mestari, joten kuvaan aina luonnonvalossa. Nyt meillä kävi tuuri ja valo oli täydellinen. Tai siis olin niin taitava, että sain valon täydelliseksi. Krhm.

Tätä kuvaa ei ole muokattu yhtään mitenkään!


Nyt siis ymmärrätte, miksi Husky on lempimallini. Yritin muokkailla näitä kuvia jotenkin, mutta en keksinyt oikein mitään, millä olisin voinut parantaa niitä. Yritin säädellä sävyjä ja tummennella joitain kohtia, mutta muokkaukset ovat aika mietoja.Laitoin Huskyn minun punaiseen mekkooni, ja täytyy sanoa, että hän näyttää siinä miljoona kertaa tyylikkäämmältä kuin minä, vaikka se onkin vähän iso. Kaiken muun lisäksi Husky on loistava heittäytyjä. Hän upotti jalkansa nilkkoja myöten ällöttävään mutaan ja meni makaamaan multaiseen maahan. 

Otimme mukaan kuvausreissulle Huskyn tyttäret, jotka saivat odottaa hetken aikaa eväitä syöden kärryissä, kun äiti ja täti lähtivät hyppimään mutaan. He pääsivät joihinkin kuviin taustalle, josta sitten huimilla taidoillani muokkasin heidät pois. Tämä seuraava kuva kuitenkin onnistui ihan näin, ja sen nimi on "Äiti on nyt vähän väsynyt" tai "Äidin pimahdus" tai "Muista ottaa aikaa itsellesi".
Tämä kuva puolestaan on kuin PTFU:n alkuajoilta, vaikka puska onkin paljon komeampi kuin mitä minulla ja BD:llä:

Käsi(jalka)korun on suunnitellut ja valmistanut Lady Laiskiainen Design. Tilaustietoja voi tiedustella kommenteissa.


Tähän loppuun vielä pari repeilykuvaa. Hemmetin Husky näyttää niissäkin aina vaan yhtä hyvältä! Olisin ärsyyntynyt, ellen olisi kuvaaja.Ihanaa viikonloppua kaikille! Minä menin lupaamaan, että tänään bingon jälkeen räppään karaokessa, jos FB:ssä julkaisemaani kuvaan tulee 100 tykkäystä. Damn it.

14 kommenttia:

 1. Upeita kuvia!
  Toivottavasti malli ei vilustunut.

  Sänkipelto olisi voinut olla myös mielenkiintoinen kuvauspaikka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tosi hyvä idea! Ehkä ehditään vielä toteuttamaan se ennen lunta :)

   Poista
 2. On kyllä mahtavia kuvia! ^^ Hyvää työtä :'D

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia! Ihmettelikö muksut miksi äiti pyörii mudassa, vai onko ne jo tottunu teidän ideoihin?

  Joskus olis kiva nähdä sellasia otoksia mitkä ei ole mennyt ihan putkeen, hölmöjä ilmeitä ja muuta! Vaikka tuskin ihan täysin epäkelpoja kuvia on edes olemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julkaisin Huskysta yhden kuvan jo(http://www.ptfu.fi/2015/09/what-is-this-shit-i-hearing.html), mutta ihan loistava postausidea! Vihdoinkin saisin käyttöä kaikille niille tuhansille ja tuhansille kuville, joissa minä tai joku muu on silmät kiinni tai irvistää. Toteutetaan!

   Ja kiitos! Ei ihmetellyt, niillä oli eväät, joita ne mussutti rauhassa ja huuteli kannustuksia :D

   Poista
 4. Wau! Uskomattomia ja malli on tosiaan aivan upea!

  VastaaPoista
 5. Kaunis malli! Miten pitkä Husky on?

  VastaaPoista
 6. Husky on upea! Mut ei helvata että repesin tuolle "äiti on nyt vähän väsynyt/ ota aikaa itsellesi", meinaan kuvaa ihan täydellisesti tiettyjen hetkien ajatuksia :D Ehkä laittelen itsellekin tänään pitkästä aikaa jalkakylvyn ennenkuin purot alkaa liikaa houkuttaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, lapset tulivat ihan vahingossa taustalle ja kun vitsailin kuvan nimestä, Husky repesi nauruun. Kuvasta ja viestistä tulikin niin hyvä, etten poistanut lapsia sieltä :D Kannustan jalkakylpyyn, sillä villi mutakylpy ei ole maineensa veroinen.

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!