lauantai 29. elokuuta 2015

Vuosisadan menkat

Hei lukijat. Minulla on maailman hirveimmät menkat, enkä yhtään tiedä, miksi. Olen ollut kolme päivää vihainen kaikille ja tuntenut oloni hyvin räjähtäväksi. Vatsaa on sattunut hulluna. Normaalisti tämä olo kestää vain yhden päivän! Tässä fiiliksiä:
Video kuvaa loistavasti eilisen olotilaa. Olen tyhmä, ruma ja ilkeä -fiilis sai kuitenkin aikaan tylsistymisen ja sopivan muutoksenkaipuun, jonka seurauksena tein jotain hiuksilleni. Se sai oloni piristymään, ja yhä jatkuvasta kivusta huolimatta huomasin olevanitönään  paremmalla päällä, leipovani perinteistä menkkapiirakkaa ja tanssivani. Illalla katsotaan Star Warsia. Mikä tässä elämässä muka mättikään taas?


Taas yhdet menkat siis voitettu, booyah! Siivoaminen ja leipominen muuten sujuvat aina paljon paremmin, kun on musiikkia. Ja huomatkaa, että tanssini on yksijalkainen! En saa laittaa toiselle jalalle vielä kuin puolet painostani, joten elämä on välillä haasteellista. Kävelen normaalisti keppien kanssa, mutta siivotessa ja leipoessa täytyy käsissä kantaa tavaroita, joten kepit ovat epäkäytännölliset. Olen oppinut etenemään yhdellä jalalla niin, että siirrän painoa kantapäältä varpaille ja liikun twistaten. Se sopii myös tanssiin, joten elämäni on melkein kuin yhtä tanssia. 

Nyt takaisin leipomisen ja musiikin pariin! Täytyy lisätä Dancing with myself Ultimaattiselle menkkasoittolistalle.
11 kommenttia:

 1. Menkat, tuo yhteiskunnan pahin vihollinen. Tosi ihanaa, että normaalin diagnosoidun masennuksen lisäksi kuukaudessa on ainakin viisi päivää, jolloin ei pysty muuhun kuin ajattelemaan itsemurhaa samalla kun veri suihkuaa. Ens kerralla kokeilen tanssia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin samaistun tähän kommenttiin :D

   Poista
  2. Kiitos mielikuvista :D Mutta oon samaa mieltä.

   Poista
 2. Hahaa, täällä mennään (kohta) tuossa ekan videon tunnelmissa. Jos uskaltaisin niin mulla olis helvetin paljon asiaa aiheesta: maailman pahin pms. Luulen joka kuukausi että mulla on sellainen mutta ei! Seuraavalla kerralla se on vielä pahempi, aaargh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin keho osaa kivasti yllättää mut aina joka kuukausi. Elämä ei käy tylsäksi :)

   Poista
 3. Jahas, minä katsoin iloissani tanssiasi ja olin että mehän tanssitaan ihan samalla tavalla! Paitsi että mulla on terveet jalat.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun tanssini on rautaputken niellyt kankea versio tuosta kuin olisi molemmat jalat polveen saakka paketissa ja selässä sellainen korsetti, että siinä ei taivu mitkään muut kuin kylkiluut :'D

   Poista
  2. No mutta, tanssin samalla tavalla kahdella jalalla. Tai ehkä riehun vähän enemmän. Nyt vaan jouduin näkemään enemmän vaivaa pystyssä pysyäkseni :D

   Poista
 4. Miulla ei oo ollu menkkoja viiteen vuoteen(kiitos ehkäisykapselien) joten pienellä jännityksellä nyt odotan millasta se elämä tulee taas olemaan, kun olen nyt menossa sterilisaatioon..Ehkä sitten vaan lauleskelen "suojelkaa minua kusipäiltä/ ja pelastakaa minut pässeiltä/jotka menneisyydessä rypevät/on nykyisessäkin tekemistä" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cafe aulaitin lisäksi fiilikseen sopii myllynkivisolmioinen betonisaapasmannekiini :D

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!