sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Se tunne, kun...

Lähdin äkkilähdöllä Barcelonaan eli Barcaan eli Barccicseen pakoon Suomen seksisadetta eli seksihelteen puutetta. Voisi kuvitella, että seksisade meinaa sitä, että sataa seksiä tai seksikkyyttä, mutta ei - se on seksihelteen vastakohta. Eli antiseksihelle. Eli ei seksiä tai seksikkyyttä ollenkaan. Sen sijaan toppahousuja, sadetakkeja ja pipoja. Ei kiitos, minä valitsen Barcan!

Tulin vain nopeasti päivittämään tänne fiiliksestä, joka on varmasti meille jokaiselle tuttu. Tiedättekö sen tunteen, kun lähdette rannalle - ei uimaan, vaan tietenkin näyttäytymään. Asetutte rantahietikolle (tai minun tapauksessani laiturille) ja kohtaatte ongelman: missä asennossa sitä lekottelisi, kun näyttää jokaisesta suunnasta niin hemmetin hyvältä?

Makoilisinko mahallani ja katsoisin kohtalokkaasti ohikulkijoita...


...vai kyljelläni sivuttain, ja katsoisin muita rantailijoita nenänvarttani pitkin?


Vai pitäisikö minun kääntää maailmalle selkäni eli parempi puoleni, ja olla mystinen rantabeibe suuren auringonhatun alla?


Vai voisinko ehkä olla cool, ottaa kasvoilleni EVVK-ilmeen ja laittaa aurinkolasit päähän? 

EMP:n blogissa asiaa näistä uikkareista ja yleensäkin rantatyylistä, klicka här
Tiedättekö tämän jokakesäisen ongelman, siskot? Miten te ratkaisette tämän suorastaan ahdistavan tilanteen? Ja eikö muuten antiseksihelle suorastaan hyppää kasvoille näistä myrskyisistä kuvista? Barcan biitsit, täältä tullaan!

2 kommenttia:

 1. oh, rakastan rakastan rakastan lämpöä, lyhyitä ja vieläkin lyhyempiä vaatteita, paitoja, toppeja, mekkoja, housuja ihan mitä vaan, kunhan on tarpeeks lämmin, eikä tarvi miettiä, että missä toppatakissa näyttäis kaikkein vähiten masentuneelta, väsyneeltä, tyhmältä ja ahdistuneelta. naisilla on oikeus näyttää hyvältä ja pitää ihan mitä vaan päällä, kunhan tuntee olonsa hyväks. ja vielä seksikkäämmäks jokaisen naisen tekee hyvä itseluottamus, ystävällisyys sekä asiallisen olemus (=minihame ja pikkutoppi kuuluu myöskin asialliseen olemukseen, jos osaa kuitenkin asiallisesti käyttäytyä). pikkuvaatteet ei tee naisista huoria, huorahtavia, halpoja, tyhjäpäitä yms, mikäli käyttäytyminen ja elämän perusarvot on kondiksessa. i love men, but i love even more us; women. naiset, uskaltakaa, mutta pysykää kohtuuden rajoissa! kaikkea rakasta ja ihanaa kaikille blogin naisille!

  terkut sveitsistä,
  pipe

  VastaaPoista
 2. ainiin ja ps. neidit, lokoilkaa kaikissa mahdollisissa lokoiluasennoissa, koska näytätte aina helvetillisen hyviltä, antakaa kaikille katsojille ihanaa silmänruokaa, ei ne muuten kattois jos ei ois katottavaa!

  t. pipe sveitsistä

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!