torstai 14. toukokuuta 2015

Videotutoriaali: rento fiftarimeikki ja victory rolls -kampaus

Minulta on toivottu monta kertaa meikkitutoriaaleja. En vain koe olevani kovin pätevä antamaan vinkkejä, koska omat meikkini eivät aina ole niin viimeisen päälle. Osaan kuitenkin tehdä suhteellisen näppärästi perusfiftarimeikin (pin up -meikin), joten tein siitä teille tutoriaalin. Tein samalla myös ohjeen rentoihin victory rollseihin (en osaa kuin rennot!).

Tässä siis ohje videotutoriaalin muodossa, miten Rähjä-Rukista kuoriutuu pin up -leidi about puolessa tunnissa! Meikin tärkeimmät osat ovat kulmakarvat, kissansilmärajaukset, punaiset huulet ja posket. 


Videolla näytän aluksi vähän sairaalta, koska olen levittänyt meikkivoidetta koko naamaan ja se näyttää vähän tasapaksulta. Jaksakaa sen yli!


Kun meikki on valmiina, voi jatkaa hiuksiin. Tässä rennot victory rollsit ilman kiharrusrautaa ja lakkaa. Lakka olisi kyllä kätevä lisä, mutta se on minulta loppu. Tosin arkena en tykkää muutenkaan käyttää hiuslakkaa, se aiheuttaa minulla ihon tukkeutumista.

Tosiaan, jos tykkäsitte ja kokeilette näitä, laittakaa linkkiä kuviin. Toki monet osaavat nämä minua paljon paremmin jo, mutta te ensikertalaiset - haluaisin nähdä teidän lopputuloksenne!


9 kommenttia:

 1. Herramunjeesus kun oot KAUNIS, nainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, oikein capseilla! :D Kiitos ihana Veera, kiva kuulla kehuja - videolla esiintyminen on mulle vähän vaikea alue.

   Poista
 2. Tälläiselle tohelomeikkaajalle olisi voinut jättää häivytysohjeetkin meikille, mutta ehkä tuosta tukkatutoriaalista on enemmän hyötyä. ^^ Jospa joku päivä tämän omankin kuontalon jaksaisi laittaa nätiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häivytys on helpompaa kuin mitä luulisi! Siis puhtaalla tai vaalean luomivärin sudilla vaan sutii sitä luomivärin rajaa sutimasta päästyäänkin. Siis vaan tupsuttaa ja sekoittaa sitä. Siinä se raja pikkuhiljaa häivyttyy. Voin tehdä kyllä siihen omankin videon. Taisin liikaa innostua nopeuttamaan videota - pelkään aina, että teen niistä liian pitkiä.

   Poista
 3. Meikä on ylleensä nykyään tämmönen paskanen villapaita ja kaatikselta dyykattu maastotakki -ihiminen, mutta siitäkin huolimatta voisin kokkeilla sun iloksi joku päivä pistää naaman ja tukan ojennukseen! Ja tietenki sitte ennen ja jälkeen kuvia :D

  VastaaPoista
 4. Laiska ja avuton tukanlaittaja kiittää rennoista ohjeista! Lisää vaan tälläsiä rentoja ja sinnepäin-vinkkejä! Kuivashampoon suurkuluttajana voin lämmöllä suositella S-ryhmän kaupoista löytyvää Rainbow-kuivashampoota. Itse tummatukkaisena tykkään sen värittömyydestä!

  VastaaPoista
 5. Tämähän oli just paras tutoriaali! Tee ihmeessä lisää. Ei sen meikkaamisen tarvitse olla niin vakavaa. :)

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!