lauantai 23. toukokuuta 2015

Meikkitaitelija VBM: Elizabeth Taylor -meikki

Tiesittekö, että ystävämme Valkoinen Barbaari / Mystikko on ammattimeikkitaiteilija? Minä en tiennyt! Eikä tiennyt oikeastaan VBM:kään, sillä hän ei ole koskaan meikannut, jos ei lasketa armeijan maastoutumismaskia (eikä sitä lasketa). Ammattilaisuus kävi kuitenkin ilmi, kun VBM meikkasi minut - kiitos ideasta ja meikkiohjeista Lady Laiskiaiselle. Lopputulos oli aika huikea. Tietenkin myös videoimme tämän tapahtuman, jotta tekin saisitte hyviä meikkausvinkkejä ja hyvät naurut. 

VBM:n meikkaustauvoitteet
Jos haluat katsoa videon ja yllättyä, älä selaa loppuun tätä postausta! Tässä on nimittäin spoilerikuvia. Video on vähän pitkä ja alkaa kuulemma tylsästi, mutta suosittelen katsomaan sen, sillä VBM on hirveän hauska huumorimies. Minä ja Lady Laiskiainen lähinnä nauramme koko videon ajan, mutta onneksi VBM pitää tilannetta kasassa.


Ideana oli, että VBM meikkaa minut esimerkkikuvaa apunaan käyttäen. Lisäksi hänellä oli lista, johon minä ja Lady olimme koonneet meikin eri osia. VBM sai sitten itse päättää, missä järjestyksessä hän ne tekee - ja myös mitä hän tekee, sillä esimerkiksi kajal-kynän olemus oli hänelle suuri mysteeri.

Meikki aloitettiin pohjameikistä eli pohjustusvoiteesta, meikkivoiteesta, varjostuksesta ja korostuksesta. VBM:n tyyli tässä oli "kirveellä veistämistä", eli voiteet levitettiin koko kämmenellä. Tässä onkin hyvä vinkki teille! Meikkisienet ja sormet ovat niiin vanha juttu, nyt meikki läiskitään naamaan reippaasti ja rouheasti. Meikkivoidetta tarvittiin myös paljon, sillä naamani on kuulemma niin iso.

Pohjustus valmiina


Pohjustuksesta siirryttiin poskipunaan ja luomiväriin.  Luomivärin sävyiksi VBM valitsi vaniljan, ruskean eri sävyjä ja kullan. Kulta innosti VBM:ää niin paljon, että hän intoutui ihmettelemään, mikseivät kaikki naiset käytä kultaista luomiväriä.


Niinpä, miksei? Katsokaa nyt miten upealta se näyttää! 


Lady Laiskiainen yritti vinkata VBM:lle häivyttämisestä ja siveltimen kopauttamisesta käteen ennen silmää, mutta VBM oli niin hurmiossa omista kyvyistään, ettei pysähtynyt kuuntelemaan ketään. Seuraavaksi vuorossa oli irtoripset, ja se kauhistutti minua. Loppujen lopuksi niiden kiinnittäminen sujui ihan hyvin.


Kajalin ja kulmakarvojen laiton jälkeen aloin näyttää jo aika Viidakon tähtöseltä.


Barbaari neuvoo kulmakarvojen kanssa sellaista, että jos tekee virheen ja sohaisee jonkin kohdan liian tummaksi, se kannattaa peittää valkoisella luomivärillä. Tosi kätevää! Tätä voi varmaan soveltaa myös muuhun meikkiin. Näytin niin glamöörilta, että Vilikin ihmetteli ulkomuotoani:


Viimeisenä meikissä oli enää huulten rajaus ja huulipuna. Lopputulos oli kyllä sen verran mieltä värisyttävä, että heikompia hirvittää. Omasta mielestäni näytän etäisesti Elizabeth Taylorilta. 


Kiitos VBM tästä upeasta kokemuksesta. Suosittelen kaikille Turun alueen naisille VBM:n maskeerauspalvelua. Oikeastaan Barbaarin käsittelyyn kannattaa tulla kauempaakin! Paitsi että naamaan läiskitään meikkivoidetta koko kämmenellä, VBM osaa myös naistennaurattamisen jalon taidon.

Oppilas ja opettaja. Harvoin käy niin, että oppilas jo ekalla kerralla päihittää opettajansa, mutta nyt taisi käydä juuri niin.
 En pese ikinä naamaani.

13 kommenttia:

 1. Katoin tän videon Youtubesta jo ennen tätä postausta ja meinasin kuolla nauruun. :D Mutta toisaalta... Omatkaan meikkaustaitoni eivät ole kovin kummoiset, joten todellakin pisteet VBM:lle. :D Ei muutako kylille joraamaan tuolla naamalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee hyvä että kelpas :D Mä nauroin ihan katketakseni itekin, kun tätä muokkailin kokoon!

   Poista
 2. Eissss ku repesin : D aika hyvä lopputulos noin niinku meikkineitsyeksi!

  VastaaPoista
 3. Tosi viihdyttävä video! 20 minuuttia meni ohi ennenkuin huomasinkaan. Hyvä Barbaari, hienoa työtä! Mistä saa varata ajan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, aattelin että tää on nyt vähän liian pitkä. Katotaan mitä VBM keksii :)

   Poista
 4. Hahahaaa!!! Tää tuli niiiin tarpeeseen ku on tullu painettua koko päivä pihahommissa peräsuoli pitkällä. LOISTAVAA!! :D Iso PEUKKU MeikkiGurulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että saatiin piristettyä sun päivää! :) Ja omg mikä kielikuva, peräsuoli pitkällä :D Rupeen käyttämään!

   Poista
 5. Mä taidan olla ihastunut..! Mikä mies! :D

  VastaaPoista
 6. Edellinen kommentoija, sanoppa muuta. Katoin samaa jo tinderkuvissa mutta elävä kuva nostaa pisteet uusille kymmenille :)

  VastaaPoista
 7. Huh, mä voin ilmottautua VBM:n tulevaksi tyttöystäväksi :D

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!