maanantai 4. toukokuuta 2015

Lumppujen uudet omistajat!

Jipii, sain suoritettua lumppuarvonnan, ja vain päivän myöhässä! Kirjoitan tähän lisää tekstiä ja pienen referaatin videosta heti, kun olen päässyt leffasalista. Ja älkää ihmetelkö, minulle ei ole tullut dementiaa tai keskittymishäiriötä vaan aivoni ovat vaan ihan tokkurassa työntäyteisen päivän jälkeen. Viittaan siis videolla tapahtuvaan sanoissa sekoilemiseeni ja ajatuksen hukkaamiseen. Nauttikaa sekavasta sankaristanne:


Voittajat siis ovat Maria Pirinen ja sculpture@netti.fi. Onneksi olkoon! Joudun luopumaan näistä kengistä (ilmeisesti, koska kommentissa mainittiin vain "ihanat" ja linkki tähän postaukseen):


Ja tästä ankkurineuleesta: 

ps. Mikähän mun naamaa vaivaa? Näytän ihan siltä kuin olisin istunut kävyn päälle :D
Tosi moni himoitsi myös ihanaa harmaata tulppaanihamettani, Berliinistä itselleni tuliaiseksi ostamaa fucking scheisse -paitaani ja sinistä paitamekkoani. Huh, etten joutunut näistä luopumaan! Ne ovat nimittäin minunkin lemppareitani.Valitsitte aika kivoja, perusarkivaatteita. Arvoin voittajan ihan kaikista kommenteista. Lisäksi esittelin videolla hiukan huonosti osa osalta päivän asuni, joka oli tällainen:


Eipä muuta, onnea vielä voittajille! Otan teihin yhteyttä. Ja OonaV, lupaan lähettää ne aurinkolasit!

13 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. OonaV! Lupaan ja vannon, että saat ne aurinkolasit ennen virallista kesää!

   Poista
  2. Jos sanasi syöt, mörökölli sinut viekööt!

   Poista
 2. Ethän sä oo yhtään sekava, tosi söpö vaan :)

  VastaaPoista
 3. Byyhh! Vähän harmittaa :' ( Mutta eikun häntä pystyyn ja etsimään toisenlaista paitamekkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi mutta toisaalta ei harmi ettet voittanut :D tää on juuri täydellinen arkivaate ja olis ollu sääli luopua. Mutta hei, katoin että Elloksella on vielä tätä samaa mallia, mutta eri kuosia (kaksi vaihtoehtoa): http://m.ellos.fi/ellos-collection/paitamekko-jossa-solmittava-vyo/372360?Nao=1&Ntt=paitamekko&Ntk=All&selArt=365658&pID=372360&page=0http://m.ellos.fi/ellos-collection/paitamekko-jossa-solmittava-vyo/372360?Nao=1&Ntt=paitamekko&Ntk=All&selArt=365658&pID=372360&page=0

   Poista
  2. Oho, kännykällä tuli vahingossa kahteen kertaan linkki.

   Poista
  3. Hei kiitos! Tuo on niin ihana malli että saatankin laittaa jommankumman tilaukseen :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Jeee onneksi olkoon! Laitan sulle
   Sähköpostia kun ehdin :)

   Poista
 5. Oijoi, tämä onkin elämässäni ensimmäinen kerta, kun voitan jotain muuta kun ässäarvalla hiluja!
  Kiitos paljon! :D

  -Sculpture

  VastaaPoista
 6. Vitsit et harmittaa kun en just sillon lukenut sitä postausta joten en voinut edes yrittää onneani :( sulla on niin mahtavia vaatteita, haluisin melkein ne kaikki!

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!