perjantai 15. toukokuuta 2015

Kun duckface ei riitä

Tämä postaus on myös tuttu Cityn blogistamme, mutta päivitämme sen tännekin teidän iloksenne. 


Onko sinullakin sama ongelma kuin meillä: haluaisit näyttää kauniilta ja seksikkäältä, mutta duckface ei vaan enää riitä? Kun kaikki muutkin ovat keksineet saman keinon, sinun huulesi hukkuvat massaan.


Ei hätää! Älä vielä turvaudu kalliisiin pistoksiin ja myrkkyihin. Kehitimme ongelmaan ratkaisun. Kokeilimme viittä eri keinoa saada huulet suuremmiksi ja pulleammiksi. Paljastamme nämä salaisuudet teille nyt!

Tässä näette huulten lähtötilanteen lisäksi kesäpisamani
Ensimmäiseksi kokeilimme allergista reaktiota. Tämä sopii niille, jotka ovat - yllätys yllätys - allergisia jollekin. Mitä allergisempi, sen parempi! Hengellä leikkimistä emme kuitenkaan suosittele, eli jos kuolet mansikoista, älä myöskään hiero niitä huuliisi. Emme ota vastuuta lukijoidemme tyhmyydestä (vaikka eihän maailman parasta blogia tietenkään voi tyhmät lukea!). MRV kokeili tätä kiivillä, jolle hän on lievästi allerginen. Tulokset olivat melko mitäänsanomattomia, mutta voit saada näkyvämpiä tuloksia, jos olet kunnolla allerginen.

Kiivihuulet - hiukan pulleammat
Seuraavaksi kokeilimme huulia pullistavaa huulikiiltoa. SH on saanut tämän joskus muinoin äidiltämme lahjaksi jostain syystä. Kiilto taisi olla jonkin venäläisen halpismeikkiketjun tuote. Huomatkaa upea, tyyliin sopiva väri!
Tämä pullisti huulia vain vähän, mutta kun huulikiillon tehon yhdistää perinteiseen duckfaceen, on lopputulos jo huomattavasti parempi! :)


Lopulta otimme käyttöön järeämmät keinot. MRV kokeili alipainetta: se turvottaa huulia ja saa veren virtaamaan.

Ennen...
...testin aikana...

Tämä tehosi melko hyvin. Katsokaa, mitkä Angelina Jolie -huulet! Ikävänä sivuvaikutuksena on punainen rinkula suun ympärillä, mutta kauneudesta on kärsittävä. Pullotus on kuitenkin vain väliaikaista, joten jos haluat olla koko illan pusukala, joudut vaivihkaa turvottamaan huuliasi tuopissa noin puolen tunnin välein.

...jälkeen!Eniten testissämme uhrautui kuitenkin SH tässä seuraavassa kokeessa. Saimme tuparilahjaksi VBM:ltä chilipuun, ja laitoimme sen heti hyötykäyttöön: kas näin!

Ennen
Jälkeen! (naama on sokerinen siksi, että chili rupesi kirvelemään ja sokeri kuulemma auttaa)
Jälkeen sivulta

Ei hyötyy ilman kipuu, muistakaahan se, siskot. Chili oli keinoista kivuliain, mutta myös toimivin. Chiliä voi käyttää suoraan huulille, mutta sen voi myös pilkkoa jonkin huulikiillon sekaan. Chili toimii miehillekkin, mutta vain eri päähän levitettynä.


Jos näistä keinoista mikään ei toimi, on meillä vielä viimeinen keino. Tämä on kaikista helpoin ja toimivin. Ikävä sivuvaikutus on se, että et voi puhua koko illan aikana.

Helou beibiMutta muistathan Pienen merenneidon merennoita Ursulan opit:
Sulla on näkö - sun silmät
Ja älä unohda tätä:
Lanteen notkumista
Ne lörpöttelijästä eivät tykkää
On juoruileva aivan mahdotooon!
Ylhäällä ne miehet tahtoo naisen
aivan hiljaisen
- -
Keskustelusta eivät miehet tykkää
Ja puhua ne tahtoo yksin vaan
Herrat häntä metsästää
Joka aivan mykäks jää
Siis jos on hiljaa
miehet kyllä saa!

 
Eli siis mitä väliä, vaikka et voikaan puhua, sillä tämä look takaa sinulle miehiä ja seuraa! Pin the Fuck Ups - tuomassa sinulle suosiota miesten keskuudessa since 2013!10 kommenttia:

 1. Saatoin hörähdellä täällä melko paljon. Tirskahtelin tuolle huulikiillolle ja viimeisenä kun luin Ursulan laulun sanat, niin voi hyvä luoja :D

  VastaaPoista
 2. Miula oli semmosta lipvenom tjsp huulipunan alle laitettavaa plumberia. Ihan karseesti kirveli ja huulista tuli sen näköiset ku ois todella saanu kohtuu pahan allergisen reaktion. Päätin sitten tyytyä siihen mitä on, ihan luomusti.

  Mut oikeesti, mitä piti kysymäni: onko siula MRV oikee Hello Kitty -tatuointi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, tekis mieleni kokeilla! Mutta ehkä jätän väliin, koska en pidä edes tulisesta ruoasta sen polttelun takia. Ja ei, Hello Kitty ei sentään ole aito! Onneksi! :D

   Poista
 3. Kiva postaus! :) Onko sulla muuten uusi tatuointi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, ei sentään! Tuo on sellainen siirtotatuointi vain! :D

   Poista
  2. Sori, en lukenut ylempää kommenttia!

   Poista
 4. Hei. Didgeridoon soittaminen auttaa myös. Suosittelen ennen illan bileitä soittamaan muutaman sulosoinnun didgeridoota ja bilehuulet ovat illaksi valmiit.

  VastaaPoista
 5. Hei. Didgeridoon soittaminen auttaa myös. Suosittelen ennen illan bileitä soittamaan muutaman sulosoinnun didgeridoota ja bilehuulet ovat illaksi valmiit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, kiitos mahtavasta vinkistä :D Ehkä sitä voi soittaa myös bileiden aikana? Kaksi kärpästä yhdellä iskulla?

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!