perjantai 13. maaliskuuta 2015

Suuri Tinder-kokeilu ja sen tulokset

Tein tuossa vähän aikaa sitten kokeilun, jossa loin 9 eri Tinder-tiliä, jokaisen erilaisella kuvalla itsestäni. Alkuperäinen idea oli vaan huvin vuoksi kokeilla, mikä kuva saa eniten mätsejä (eli tilanteita, joissa minä painan toisen henkilön kuvalle "kyllä" ja hän tekee saman minulle). Jokainen profiili hyväksyi 300 ensimmäistä henkilöä, ja sitten katsottiin, miten moni heistä hyväksyy minut. Niin jännää! Nimitän näitä molemminpuolisia hyväksymisiä nyt mätseiksi, koska match kuulostaa jotenkin hassulta. Toisaalta ei tuo mätsikään nyt niin hyvältä kuulosta, kun olen sitä toistanut joku miljoona kertaa. No, asiaan.

Koska homma osoittautui aika haastavaksi, pyysin lukijoilta apua. Sainkin ihania apureita! Itse hoidin tissi-Elluksi ristittyä profiilia, ja aika pian huomasin kaksi asiaa:

1) Jos aikoo laittaa tissikuvan Tinderiin, kannattaa laittaa kännykkä äänettömälle, jos ei halua tulla hulluksi kaikesta siitä piippaamisesta.

2) Olen liian empaattinen tällaisiin kokeisiin - minulle valkeni tutkimuksen epäeettinen puoli vasta, kun parikymmentä miestä alkoi toiveikkaasti minulle juttelemaan. Vaikka he juttelivatkin pelkille tisseille, olisi minusta ollut kohteliasta vastata kaikille. En kuitenkaan millään ehtinyt, ja minulle tuli huono omatunto Ellun lisäksi myös niistä 8 muusta profiilista. Mitä jos minulle jutellut mies kuvitteli, että tässä on hänen elämänsä nainen, ja minä julmasti vain laskin mätsejä? :(

Koe ei siis ollutkaan niin hauska toteuttaa kuin kuvittelin. Mutta unohdetaan nyt huono omatunto, sillä loppujen lopuksi voi kai olettaa kaikkien Tinderissä olevien ymmärtävän, että ei sieltä elämänsä rakkautta löydä. Aloitetaan tulosten läpikäynti. Esittelen ensin jokaisen Tinder-profiilin kuvat, mätsit ja tyypilliset keskustelunavaukset ja lopuksi kerron, mitä huimia johtopäätöksiä tästä testistä sitten vedinkään.

Suuren Tinder-testin tulokset!  

 

Marianna. Marianna testasi sitä, miten aurinkolasinen nainen pärjää Tinderissä - kuulemma arskallinen mies ei saa mätsejä. Marianna sai 110 mätsiä 300:sta. 10 oli panoa vailla.Marianna sai ihan suloisia viestejä. Ihan kiva, koska jos itse olisin Tinderissä ja haku päällä, laittaisin varmaankin jonkun tämänkaltaisen kuvan sinne.Alternative-beibemme Lisbeth sai 91 mätsiä ja 39 keskustelunavausta. 10 näistä keskusteluista alkoi huulten värin kommentoimisella! Lisbethillä ei siis mennyt ihan täydellisesti, mutta onhan melkein kolmasosan ihmisistä puolelleen voittaminen marginaalityylillä ihan hyvä saavutus. Lisbeth sai muutamia seksuaalissävytteisiä aloituksia, kuten ennen koetta joku ennusti.Ihan suloinen viesti :)

Tissi-Ellu: Ellun kuvassa oli ikävästi käynyt pieni salamakämmi, joten siinä näkyivät vaan tissit. Voi Ellua! No, rohkeasti Ellu lähti silti Tinderin salaisuuksien kammiota penkomaan. Vaikka monet veikkasivat Ellua mätsikuningattareksi, itse epäilin, että ei kai nyt kukaan kuitenkaan tällaiseen lankea. Väärässä olin, 180 ihmistä 300:sta lankesi. Suurin osa keskustelunavauksista koski tietenkin tissejä. Muutama yritti lähestyä hienovaraisemmin. 


Tinder piipitti tosiaan niin paljon, etten ehtinyt kaikille vastaamaan. Jotkut loukkaantuivat tästä ja yritin sitten lievittää mielipahaa. Kroppani käsittää siis ilmeisesti pelkät tissit? Ja minä=tissini? Ymmärrän kyllä, että kuva nyt oli mitä oli, mutta silti. No turha kai valittaa, itse tätä kerjäsin. Sitten oli yksi sitkeä tapaus, joka aloitti keskustelun tyylikkäästi:


Vaikka miten häntä moitin, hän vaan jatkoi jutustelua ihan normaaleista asioista, ruoanlaitosta ja muusta. Sitten aina välillä keskustelu palasi panemiseen. Husky oli lukenut tutkimuksesta, jonka mukaan miehet käyttäytyvät aggressiivisemmin naisten seurassa, jotka kertovat olevansa feministejä. Halusin kokeilla tuota teoriaa, ja kappas keppas:


Ei auttanut, vaikka miten sanoin, että kannattaisiko joskus kokeilla juttelemista. No, onneksi jotkut tyypit olivat ihan humoristisiakin:


Mutta sitten oli tämä järkytys. What?? Kuka laittaa hääkuvansa TInderin profiilikuvaksi? TOivottavasti tässä on käynyt joku erehdys.


Vähän ajan päästä en enää jaksanut vastailla tissikommentteihin, vaan löin homman ihan lekkeriksi. Silti olisi treffit herunut.

Sori huono laatu

Lopuksi oli Kaapo. Aluksi niputin Kaaponkin aloituksen kategoriaan "tissikommentit", mutta sitten hän pääsikin yllättämään. Kaapon keskustelunavaus oli nimittäin palindromi! Aloimme siinä sitten keskustella ja lopulta paljastin Kaapolle (ainoana koehenkilöistä!) että kyseessä on koe. Kerroin blogistakin. Ja loppujen lopuksi Kaapo olikin ihan mukava tyyppi! Tästä opimme sen, että ei kaikki tissikommentoijat ole ihan täysiä ääliöitä.


Törmäsin muuten Kaapoon tänään. Hän on töissä eräässä liikkeessä ihan tässä meidän lähellä. En itse tunnistanut häntä, mutta hän tunnisti minut (varmaan tisseistä) ja sai minut jopa vähän säikähtämään, kun kyseli, missä Tinder-postaus viipyy :D Maailma on pieni paikka!

Salikissamme Linda sai 134 mätsiä, tosin näistä ei ole ihan lopullista varmuutta, sillä profiilin operoija ei ole ihan varma, hyväksyikö hän 300 tyyppiä ohjelman sekoiluin vuoksi. Keskustelunavaukset liittyivät salilla käymiseen, mikä oli ihan mukava kuulla - eipä ainakaan kommentoitu pelkästään ulkonäköä. Jotkut halusivat lähteä yhdessä ulkoilemaan, jotkut kyselivät, paljonko nousee penkistä. Tietysti mukana oli niitä typeriäkin juttuja.

Huh huh, nyt kyllä tihkumme seksiä :D Ja uhkumme valtavaa kosmista voimaa!

:D

Hämmentävintä oli huomata, että jos sanoo olevansa fitness-ihminen, se uskotaan! Ymmärtäisin, jos tässä olisi ollut Huskyn kuva, mutta että jopa minusta, joka en ole ikinä edes salia nähnyt, voidaan sanoa jotain tällaista:


MINÄ! Hyvässä tikissä! :D Onpa suloista! Ehkä alan hengailemaan salilla pari tuntia viikossa ja kerron kaikille, että käyn säännöllisesti salilla. Täydestä menisi, tai ainakin seksiseuraa hakevat ihmiset teeskentelisivät sen menevän täydestä.

Koiranainen Jonna sai 53 mätsiä! Olen tästä niin iloinen. Ihmisillä on vielä huumorintajua. Joku nimitti Jonnaa vieläpä jopa upeaksi neidoksi :')Huonosti blondiksi muokattu Urpo-Liisa eli Lissu sai 172 mätsiä! Uskomatonta. Keskustelunavaukset jakautuivat kahtia. Toiset aloittivat "Moi, oot tosi kaunis ja sexy" tai "Oikein kaunis urpo" ja toiset "Mitäs tyttö, ootko sä täällä vaan urpoilemassa? Harvinaisen tyylikkäästi muokattu toi sun kuva :D". Ihanaa, että joku huomasi muokkauksen! Lissu sai mätsiksi tosi paljon tyyppejä, jotka ei puhuneet suomea. Joku teki Lissusta valituksen, että hän on käyttäytynyt sopimattomasti ja rikkoo sääntöjä :O


Bansku-Ansku eli Isabella sai 230 mätsiä! :O Suurin osa keskustelunavauksista oli kaksimielisiä juttuja siitä, mitä banaanin tilalle voisi laittaa. Se nyt ei yllätä ketään, mutta että 230 mätsiä? Toivon, että suurin osa mätsäsi nerokkaan intertekstuaalisen Salkkari-viittauksen takia.


Sitten niihin tyyppeihin, jotka pelastivat uskoni ihmiskuntaan. Ensinnäkin nörttityttö Veera. Hän sai 220 mätsiä! Veera tuli siis kolmanneksi, jee jee. Tämän profiilin operoija oli tehnyt niin hienon tiivistelmän, että laitan sen nyt tähän sellaisenaan.


"220 matchia laskin, mut osa on vissiin poistanut kun en oo vastannu niiden viesteihin, ainakin muistan muutaman joita ei enää listassa näkyny. En siis jaksanu juurikaan vastailla noihin viesteihin.

Matcheja tuli ihan älyttömästi, suurin osa oli jo laittanu mulle sydämen etukäteen koska matchi tuli samantien kun painoin niille sydäntä. Eli en tiiä onko Oulun seudulla tinderissä vähän tyttöjä vai mikä siinä on?

Keskustelunavauksista suosituin oli lyhyt ja ytimekäs moi. Kuulumisia kyseltiin myös yli puolessa aloituksista. Lasit ja kitara saivat myös muutaman kommentin. Laseja epäiltiin imagolaseiksi ja kitaransoittotaitojakin epäiltiin jostain syystä...

Törkyviestejä tuli yllättävän vähän, vain neljä ja nekin olivat tyyliin oletko tuhma tyttö tai sitten että mitäs sihteeri.

Treffipyyntöjä tuli kolme.

Parhaita keskustelunavauksia olivat ne, jotka viittasivat yhteisiin tykkäyksiin, jotenkin tuli tunne, että henkilö on varta vasten miettinyt asiaa eikä laita samaa standardialoitusta kaikille matcheilleen. Kysyttiin muun muassa osaanko soittaa tears of heavenin (yhteisissä tykkäyksissä eric clapton) ja että meneekö koko viikonloppu juuri ilmestyneen house of cardsin kolmoskauden parissa.

Ehdoton suosikkini oli kuitenkin tyyppi, joka kysyi suosikkipokemonia :D

Itse ahdistuin Tinderiin, kun matcheja tuli koko ajan ja keskustelunavauksia samaiten, yleensä meni max. minuutti matchista keskustelunavaukseen. Pari tyyppiä sai kilarit kun en vastannut mitään ja haukkui ihan täysillä. En saanut niistä kuvakaappauksia kun poistivat matchin. "
Matkaan tarttui jopa yksi stalkkeri!


Veera sai kenties kaikkein kivoimpia viestejä:
Ja sitten vähän oudompia:

Ja lopuksi mätsikuningattaremme Anu, joka sai 253 Tinder-mätsiä! Onneksi olkoon, Anu! Tosin suurin osa keskustelunavauksista oli kuulemma tosi tylsiä, tyyliin "moi mitä sun viikonloppuus". Muutama suloinenkin viesti tuli, jossa kehuttiin silmiä, kasvoja ja jopa hiuksia.


Anu sai paljon ihan tavallisia keskustelunavauksia, eikä oikeastaan ollenkaan seksuaalisia viestejä.


Ja sitten tällainen tuli vastaan! :D


O-ou, kiinni jäätiin! Loppujen lopuksi eniten mätsejä saivat siis Anu, Bansku-Ansku, Veera ja sitten vasta Ellu. Onneksi, sillä tissi-Elluna olo oli ahdistavinta pitkään aikaan. Keskustelin tästä kokeesta ennen sen toteuttamista eräässä miesvoittoisessa porukassa, ja heidän mielipiteensä oli, että Tinderissä ollaan, koska se kohottaa itsetuntoa. En kyllä havainnut sellaista vaikutusta. Enemmänkin se vaikutti päinvastoin: järkytyin siitä, miten moni piti minua mukavana ja kauniina pelkän tissikuvan perusteella! Ja kuinka moni ehdotti tapaamista, vaikkei tiennyt minusta mitään. Tuntui vähän siltä, kuin luottamus muihin ihmisiin olisi osittain rikkoutunut: Eikö minun ajatuksillani ole mitään merkitystä? Eikö ketään kiinnosta, millainen ihminen olen? Jos ihmiset sanovat minun olevan hyvää seuraa, tarkoittavatko he oikeasti että minun tissejäni on kiva katsella? 

Ehkä en sittenkään käyttäisi Marianna-kuvaa, jos menisin Tinderiin, vaan Jonnaa. Sitten ainakin tietäisi, keitä kiinnostaa juttuni.

Kokosin vielä mätsien määrän tällaiseen taulukkoon:


Tiivistetysti voisi sanoa, että yleensä keskustelu aloitettiin jostakin profiilikuvaan liittyvästä - ei oikeastaan ihme, kun on kyse deittipalvelusta, jossa valinta tehdään nopeasti kuvan perusteella. Anu sai eniten mätsejä, mutta keskustelunaiheetkin olivat sitten vähän yleisen tylsiä. Bansku-Ansku, Ellu, Linda ja Lisbeth saivat eniten seksuaalissävytteisiä keskustelunavauksia, vaikka kyllä Mariannaakin yritti 10 tyyppiä herutella. PTFU:n fb-ryhmässä epäiltiin, että Lisbeth saa paljon seksiviestejä, koska goottien ajatellaan olevan jotenkin kinkympiä. Tämä pitikin osittain paikkansa - keskusteluista n. 6-7 alkoi seksisuhteen ehdottelulla. Vähiten mätsejä saanutta koiranaista Jonnaa kehuttiin kauniiksi, mutta hän ei saanut silti yhtään lenkkiseuraehdotusta :( Vähän harmi, että en tajunnut ottaa Jonnan verrokiksi myös viehättävää kuvaa, jossa olisi koira, koska siten olisi voinut tutkia väitteitä koiranaisten "markkina-arvosta".

No niin, sellaisia tuloksia! Jos siis haluat omanhenkistä Tinder-seuraa, profiilikuvaan kannattaa laittaa kaunis kuva, jossa teet jotakin itsellesi mieleistä. Ellet halua saada seksiehdotuksia, pukeudu burkhaan. Sekään ei kyllä välttämättä auta - pitäisiköhän testata?

Huomaatteko tuloksissa jotakin, mitä minä en? 

92 kommenttia:

 1. Hahahahahahaaa kuoleeeeen superhauska :D :D :D :D

  VastaaPoista
 2. Jee, tää testi oli kyllä mainio! Yksi juttu vaan pisti silmään: "Mutta unohdetaan nyt huono omatunto, sillä loppujen lopuksi voi kai olettaa kaikkien Tinderissä olevien ymmärtävän, että ei sieltä elämänsä rakkautta löydä."
  I beg to differ.
  Olen käyttänyt Tinderiä, mutta en kohottaakseni itsetuntoani, enkä seksiseuran perässä. Ja en kyllä ole ainoa, joka on menossa mukana "tositarkoituksella" (enpä olisi ikinä uskonut käyttäväni tuota ilmaisua). Kohta onkin 7kk yhteiseloa takana tuon ukkelin kanssa, jonka sieltä löysin. "Menestystarinoita" löytyy lähipiiristä useampiakin. Toki enemmän kuulee niitä kauhu- ja hupijuttuja, mutta minä kyllä liputan Tinderin puolesta. Voi hyvinkin olla, että tuo miekkonen osoittautuu "elämäni rakkaudeksi". Ja jos ei, niin ei se romuta uskoani nettideittailuun. Tinder for the win! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, ihana kuulla tällainen tarina! <3 Syön sanani. Olen meinaan kuullut aikaisemmin vaan niitä toisenlaisia tarinoita ja valitusta siitä, että Tinderissä etsitään vain seksiseuraa.

   Poista
  2. Suurin osa tuolla varmaan onkin nimenomaan vaan seksin perään, mutta löytyy sieltä niitäkin, jotka ovat liikkeellä tositarkoituksella. Jyvät voi erotella akanoista kertomalla profiilissaan mitä hakee. Nim. Kyllästyttyäni pelkkää seksiä vinkuviin miehiin lisäsin profiiliini tiedon, etten harrasta irtosuhteita ja pelkän seksiseuran etsijät voivat suksia jonkun toisen vi**uun. Mätsit putos aika huolella, kun vaan asialliset tyypit jäi jäljelle. :D

   Poista
  3. On noita Tinder-pareja yllättävän paljon eli voi toimia siihenkin. Seksiseuran löytämiseenhän tuo kyllä myös on todettu tehokkaaksi. -Linnea

   Poista
  4. Itse hankin tinderin ihan huvin vuoksi, humalassa aloin juttelemaan eräälle miekkoselle ja viikko tämän jälkeen sovittiin treffit. Mietin itse että no pannaan kerran ja se siitä sitten. Näin 9 kuukautta jälkeenpäin voin todeta että kyllä, elämäni rakkaus löytyi ja hetkeäkään en ole katunut että ei se pelkkään yhteen yöhön jäänyt. :D En kyllä heti olisi uskonut että näin käy..

   Poista
  5. Kaverini meni juuri naimisiin tinderistä löytämän miehen kanssa, kyllä siellä jotkut vielä tositarkoituksella on :)

   Poista
  6. Itse aloin tuolla Tinderissä aikanaan juttelemaan mielenkiintoiselle miehelle, oli kuulemma yllättynyt kun nainen aloitti keskustelun :D Nyt asutaan saman katon alla ja suunnitellaan naimisiinmenoa :)

   Poista
 3. Vihdoinkin! Ihana miten paljon vaivaa näit(te). Mielenkiintoinen tutkimus kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nähtiin kyllä, mutta olihan tää itestäkin mielenkiintosta! :)

   Poista
 4. Olisi hauskaa nähdä tutkimustulokset miesversiosta. Millaisista miehistä naiset pitävät? Ehkä voisit pyytää VBM:n malliksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea, katsotaan, suostuuko se! :)

   Poista
  2. Ainakin voisi olla joku sovinistinen superpaskiainen ja sitten joku kiltti ruutupaitainen yh-isä :) Ja vaikka joku rikas pukumies! :D Ja lenkkeilevä koiratyyppi.

   Poista
  3. Joo ja joku swag-salipoika avokaulaisella topilla ja lippiksellä. Ja joku emo-rokkari.

   Poista
 5. Mielenkiintoista! Pitkään parisuhteessa olleelle tinder-maailma on tuttu vain kavereiden puheista. Mutta itselläkin tuttavapiirissä tinderistä parisuhteen aloittanut. Seksistähän se lähti, mutta oli kuulema niin hyvää, ettei vain voinut lopettaa ja yhteistäkin alkoi löytyä. :D

  ("Anulla" on muuten tosi kiva paita!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon yli 10 vuotta kestäneessä suhteessa (joka ei kaatunut Tinderiinkään, jipii), joten musta oli ihan hauska päästä katsomaan, mistä kaikki kohkaa :D En jää etkä sinäkään jää mistään paitsi.

   Poista
 6. Fitneskuvassa voisin helposti uskoa että nostelet salilla painoja. En yhtään epäilis et oot sohvaperuna, kun ne salin voimapesäkkeet ei aina oo niitä kaikkein timmeimpiä.

  VastaaPoista
 7. Luonnollisuus on kauneutta, ja mitä tulee salikuvaan, niin kyllä toi gluteus maximus näyttää kyykkyä saaneelta tosta kulmasta ja noillä pöksyillä. Tai sitten sulla on hyvät pyllygeenit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitoksia, mulla on varmaan hyvät pyllygeenit :D Tai sitten mun viime kesän kuukauden mittanen squat challenge näkyy vieläkin! Tosiasiassa vääntäydyin ihan ihme asentoon ja venäytin selkäni, kun yritin saada pyllystä mahdollisimman lihaksikkaan näköistä, eli kyseessä on varmaankin optinen harha.

   Poista
  2. Sovitaan nyt kuitenkin niin, että sulla on hyvä pylly ja kaikille jää hyvä mieli. :3 loistavaa jatkoa, olet ihana. <3

   Poista
  3. Kiitoksia, anonyymi! Missään nimessä ei ollut tarkoitus vähätellä pyllyni hyvyyttä, kyllä se on ihan hyvä pylly istua, kävellä ja katsoakin peilin kautta :) Hyvää jatkoa sinnekin!

   Poista
 8. Ooooo minäkin kannatan VBM:älä seuraavaksi tindermalliksi!!! :D

  Tämä oli loistava tutkimus. Piste. Ja tuo "Hevosella" oli ehkä parhaita vastauksia mitä Tinderissä voi antaa, toivottavasti naama venähti <3 Ymmärrän tuota selittämääs tinderahdistusta, jossain vaiheessa (joissain tapauksissa jopa ensimmäisen lauseen kohdalla) iskuyritykset vaan ällöttää enemmän kuin kohottaa itsetuntoa. Saakohan joku oikeesti mitään syvempää (tai edes fyysistä) tuollaisella hellooo I m free - avauksella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä laitan kaiken peliin ja suostuttelen sen tähän! Ja kiitoksia, "Hevosella" oli Huskyn käsialaa, mua nauratti se ihan sikana itseenikin :D Huh, kiva että joku ymmärtää! Se pokailu ei todellakaan tuntunut kehulta vaan taakalta. En voi millään uskoa, että kukaan tosiaan lähtisi tuollaisilla iskulauseilla mukaan, järkytyin suorastaan, että edes yritettiin.

   Poista
 9. Huomasithan että koiranaisen alapuolella olevassa kuvakaappauksessa näkyy jonkun puhelinnumero?

  Mä odotin innolla tätä koetta, ja oletin että Ellu olis saanu eniten mätsejä koska tissit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EN huomannut, kiitti paljon huomautuksesta! Nyt ei pitäis enää näkyä. Et ollut ihan väärässä Ellun suhteen! :D

   Poista
 10. Mikäli olen oikein ymmärtänyt, Tinderiin ei päädy ihan mikä tahansa kuva kännykästä, vaan varsin turvallisesti voi olettaa ihmisen ihan itse valinneen kuvan profiilikuvansa. En pidä yhtään erikoisena, että nännipihoja vilauttava Ellin kuva tulkitaan seksistä suoraviivaisesti kiinnostuneen ihmisen profiiliksi - yleisten sopivaisuussääntöjen mukaisesti kun ne ovat osa kehoa, joka peitetään muiden katseilta. Olisi kiinnostavaa toistaa testi kuvalla, jossa tissien muoto tulee esille muttei ole selvästi kuvan itsetarkoitus. Tai no, ehkä Lindan ja Lissun kuvien voi ajatella vähän kuvaavan tällaista tilannetta.

  Veeran kyseenalaistaminen ei ole sinänsä mikään ihme, kuvassa kun kitara on väärin päin (ellei oleta kuvan olevan peilikuva) ja poseeraaminen vaikuttaa olennaisemmalta, kuin soittaminen… Laittaisiko todella soittamisesta kiinnostunut ihminen tällaisen kuvan profiilikuvakseen, vai valikoituisiko kuitenkin soittoäksöni? Toki jako "naiset on ja näkyy, miehet tekee ja näyttää" saattaa voida deittikuvissa paksusti, en tiedä, kun en ole vastaavia palveluita käyttänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh my, ei siinä näy mun nännipihat! Noi on vaan jotkut painaumat :D Ja ite vahingossa yhdistin eka oman henkilökohtasen fb-profiilini Tinderiin, jollon se loi mulle tilin mun omalla nimellä ja random-profiilikuvalla. Toki varmasti oikeat käyttäjät valkkaa tarkkaan sen oletuskuvan. Ja toki oletinkin, että profiilikuva vaikuttaa viesteihin, mutta jotenkin oletin myös, että tissikuvalla ei sitten saa viestejä. Itse en haluaisi tavata miestä, joka näyttää vaikkapa pelkästään rintalihaksensa, habansa tai vaikka sukupuolielimensä.

   Ja voi ei, en tajunnut kitaran olevan väärin päin :D Vaikka olen kuitenkin käynyt alkeiskurssillakin opettelemassa sen soittoa!

   Poista
  2. Hehe, huojentavaa. Näin sitä hämääntyy kun nopeasti kuvaa katsoo vaikka kuinka saunakulttuurissa kasvaneena pitäisi tietää, etteivät ne tuossa kohtaa ole.

   Jotenkin voisi kuvitella, että olisi jo tutkimustietoa siitä, mitä rekvisiittaa kuvaan kannattaa ottaa. Tyyliin yksin vai muiden kanssa, lemmikkejä kuvassa vai ei, harrastamassa vai ilman asiayhteyttä.

   Propsit muuten testin bonganneelle. :)

   Poista
  3. Ei se kitara ole väärin päin. Osa vasenkätisistä kitaristeista soittaa juuri noin. Mutta asennon luulis kyllä herättävän keskustelua koska se on harvinainen.

   Poista
  4. Hui, nyt alko jännittää, että luuleekohan monikin nyt näkevänsä mun nännipihat. Ja en ollut tullut ajatelleeksi tuota vasenkätisyyttäkään! Eli ehkä asiaa kommentoivat paljastavatkin oman tietämättömyytensä?

   Poista
  5. ...Paitsi että kuvan kitara on oikeakätinen. Kuvasta näkyy, että matalin kieli (e) on alimpana, oikeasti se on kitarassa aina ylimpänä :D

   Poista
  6. En kai minä sitä vasenkätiseksi kitaraksi väittänyt? Sanoin, että osa vasenkätisistä kitaristeista soittaa juuri noin (oikeakätinen kitara käännetty ympäri niin, että matalin kieli on alimpana), ja juuri niin se on.

   Poista
  7. Mutta jotkut vasenkätiset myös soittavat oikeakätistä kitaraa väärinpäin. ;)

   Poista
 11. "Lisbeth" on todella kaunis. Jännää, ettei enempää tullut mätsejä. Luulisi, että alternative-miehiäkin olisi. Ehkä vaan eivät Tinderissä sitten.

  Wo-hoo! Nörttityttönä ilahdutti "Veeran" pärjääminen tässä testissä näinkin hyvin. Itse en olisi huomannut kitaran olevan väärinpäin... tosin yläasteen musaope sanoikin nakkisormeksi, jonka on turhaa haaveilla musiikkiurasta. :D

  Hyvä testi kaikinpuolin. Itse olin joskus vuonna 2008 Suomi24:n treffipalstalla ja siellä oli muutamia tosi urpoja, mutta myös vähintään 10 kivaakin tyyppiä, joiden kanssa kävin ainakin yksillä treffeillä. Nykyisin olen suhteessa vuonna 2009 IRL tapaamani miehen kanssa, joka kyllä oli yhteisen tuttumme kautta kuullut profiilistani.

  Olisi tosiaan kivaa nähdä miesversiokin tästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, musta oli jännä meikata tolla tavalla. Mäkin oon onnellinen Veeran menestyksestä, ja sun nakkisormet saa mun sympatian - mun omat on makkarat :(

   Poista
 12. Hyvä testi! Pakko kommentoida tuota tissi-Ellua. Jos laittaa kuvakseen pelkät tissit, kasvotkaan ei näy, niin siitä voi kyllä päätellä jotain henkilön tarkoitusperistä. Siksi en ihmettele Ellun saamia kommentteja, mun mielestä kuva kertoo ettei Ellu ole tinderissä etsimässä sitä elämänsä miestä vaan kerjäämässä kommentteja ja kehuja (huomiohuora on ihan oikea käsite) tai epätodennäköisemmin seksiseuraa, mutta kuitenkin. Ehkä Ellu ois laittanut jonkun toisen kuvan itsestään jos ois ollut tositarkoituksella etsimässä elämänkumppania. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä mä niitä seksiehdotteluja odotinkin, mutta sitä en, että saisin niin paljon mätsejä! En ite lähtis treffeille vaan miehen rintalihasten kanssa.

   Poista
 13. Haha hauskaa luettavaa ja kiva nähä miten erityyppiset kuvat kerää ihan erimäärän mätsejä :D Itse kuulun kuitenkin siihen pieneen mutta kasvavaan joukkoon joka on tinderistä kumppaninsa löytänyt, ja nyt jo 8kk onnellisesti yhdessä :) Seksistähän se kaikki alkoi ja ei pitänyt olla mitään vakavaa kun asutaan eri kaupungeissa, mutta eipä se 100km nyt niin paljon ole. Miesversiota tästä samasta odotellen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olkoon! Näemmä näitä onnistumistarinoita on enemmänkin :)

   Poista
 14. Oli pakko tulla kommentoimaan, että tunnen monia Tinder -pareja - olen myös itse yksi tästä joukosta. Itse en varsinaisesti etsinyt vakavaa suhdetta, mutta heti ensimmäisien treffien jälkeen olin myyty nykyiselle poikaystävälleni ja olemme olleet siitä lähtien kuin paita ja peppu. Ystävälläni kävi samalla tavalla; heti vain klikkasi. Joten vahingossakin sieltä voi löytää jotain aivan uskomatonta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat sanat siis kuin edelliselle - onneksi olkoon! :) Itsekin olen löytänyt mieheni aikoinaan Messengerin kautta :D

   Poista
 15. Must on hassua että Tinder liitetään seksiseuran hankkimiseen, kun mun oman ja mun kaveripiirin kokemukset kyseisestä sovelluksesta on niin vahvasti sen oikean etsimisessä. Oon ollut vuoden Tinderissä, mul on mätsejä noin 400 ja seksuaalisia keskustelunavauksia on ollut ehkä kymmenkunta. Suurin osa miehistä on mukavia ja aloittanut ihan perus tylsällä "mitä kuuluu" -linjalla. Siitä on hyvä jatkaa juttua ja nopeesti huomaa onko mitään yhteistä, yleensä ei ole. Neljä tyyppiä oon tavannut livenä ja niistä kahden kanssa jonkin aikaa heilastellut, mut harmiksi en oo vielä sitä oikeaa löytynyt. Silti oon sitä mieltä et Tinder on ihan mahtava sovellus ja uskon et sieltä voi löytyä se pysyvä parisuhde. Mun elämä muutenkin pyörii opiskelun ja kodin ympärillä enkä käy ulkona, niin uusiin, kiinnostaviin ihmisiin tutustuminen olis vielä vaikeampaa ilman kätevää Tinderiä. Mikäs sen helpompaa kun kotisohvalla kirjoitella mukavanoloisille miehille, vaiks kyl se oikea sais jo löytyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kai Tinderistäkin voi löytää seuraa tositarkoituksella, mutta se lähtöasetelma on musta vaan jotenkin tosi creepy: hyväksytään tai hylätään toinen kuvan perusteella! Mutta toisaalta, kyllähän siinä saa itsestään jotain kertoakin, ja kertoohan kuva ja sen valintakin jotain ihmisestä. Joten mikä minä olen mitään sanomaan, kuten näistä kommenteistakin huomaa, moni on löytänyt onnen Tinderin kautta! :)

   Poista
  2. Must tuntuu kans vähän vastenmieliseltä se, et tossa on toisen ulkonäkö ehtona syvemmälle tutustumiselle, mut sit toisaalta "tosielämässäkin" kumppaniksi valitaan yleensä myös itseään ulkoisesti miellyttävä tyyppi. Et kolikolla on monta puolta, ja kiva juttu se on et tällaisessa harvaan asutussa maassa on kätevä tapa tutustua myös muihin kuin oman kylän poikiin :)

   Poista
 16. Loistava tutkimus! Jos olisi virallinen, niin käyttäisin lähteenä omassa työssäni. :) Aika hyvin kyllä profiilit vastasivat esioletuksia. Ja tosiaan en lähtisi sulkemaan pois mahdollisuutta löytää elämänkumppani Tinderistä. :)

  Jos pieni mainostaminen sallitaan, niin tässä linkki omaan projektiini, jos et ole vielä törmännyt: http://tindermeister.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 17. Veera näyttää nuorimmalta, luokkaa 3-5 vuotta joitakin noita muita kuvia nuoremmalta. Olen itse huomannut, että saan enemmän vastauksia nuoremman näköisillä kuvilla kuin ikäiseni näköisillä.

  VastaaPoista
 18. Veera näyttää nuorimmalta, luokkaa 3-5 vuotta joitakin noita muita kuvia nuoremmalta. Olen itse huomannut, että saan enemmän vastauksia nuoremman näköisillä kuvilla kuin ikäiseni näköisillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, minusta jotenkin Lisbeth näyttää nuorimmalta :P

   Poista
 19. Jos jokainen hahmo olisi ollut hieman valikoivampi niin testi olisi ollut kiinnostavampi. Näpyttämällä sydäntä saa vaan paljon epätoivoisia ja hassuttejoita ja hölmöjä. Kuva kertoo paljon ja kuvissa on toinenkin taso. Jotkut innostuvat kuvan tisseistä/huulista/silmistä, joitakin kiinnostaa miksi nainen on valinnut juuri tällaisen kuvan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Esimerkiksi Bansku-ANskun kohdalla minua olisi kiinnostanut, mätsääväkö ihmiset siksi, että kuvassa on seksuaalista värinää (vaikka silmät ovatkin kuolleet) vai siksi, että heillä on samanlainen huumorintaju kuin minulla :P

   Poista
 20. Pakko kysyä että minkä rotuinen tuo koira on, mäykky? Kun sekin näyttää ihan derpiltä tossa kuvassa. :D (keskittyy olennaiseen ja silleen...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä joo, derp Sir Vili on mäykky ja minä olen Hullu Mäyräkoiranainen :D Jonnan kuva on lähinnä totuutta!

   Poista
 21. Hahaa, hullunhauska mutta ehdotoman mielenkiintoinen testi! Kiitos tästä :)

  Salimimmin yhdessä keskustelussa on vielä yhteydenottajan profiilikuva ja nimi näkyvillä, oletan että tämä ei ole tarkoitus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollutkaan! Kiitos paljon vinkkauksesta, poistin sen nyt! :)

   Poista
 22. Tää oli ihan mahtava! Sun kokemusten perusteella tekee (mikäli mahdollista) vielä vähemmän mieli kokeilla Tinderiä :'D Innolla miesversiota odotellen - ois myös mielenkiintoista testata tosi androgyyneillä kuvilla. Tuolla on varmaan mahdollista laittaa oma suuntautuminen? Mitenköhän tulokset eroais jos oisit hakenu naisseuraa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Ellu haki sekä nais- että miesseuraa! 300 hyväksymiseen mahtui muutama nainen, mutta kukaan ei mätsänny takas :D

   Poista
 23. Anteeks mitä, kyllä nään selvästi Anulla meikkivoidetta ja silmissä rajaukset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näet väärin :) Samanlaisia kommentteja oli tuolla Iltasanomien jutussa, mitä ehdin selailemaan, mutta ei, minulla ei ole meikkiä. Olen vain ottanut kuvan taitavasti ikkunan edessä, jolloin ihoni näyttää tasaiselta (minulla on akne, mutta se on nyt hallinnassa ja lisäksi se näkyy vain kasvojen reunoilla). Toisekseen ripseni ja kulmani ovat luonnostaan tummat (kulmia tosin kestovärjään välillä!).

   Miksi laittaisin noin karmean kuvan itsestäni kuin tuo koiranainen Jonna, jos minua sitten kiinnostaisi valehdella toisessa kuvassa meikittömyydestäni?

   Poista
 24. Huomaa miten vaikeaa naisilla taas on.

  Kun samalla miesten sarja näyttää tältä:
  http://fundamentti.blogspot.fi/2015/02/sukupuolten-sota-leviaa-tinder-koe-joka.html

  VastaaPoista
 25. http://www.iltasanomat.fi/seksi-parisuhde/art-1426303240430.html ja uutiskynnys ylitetty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa joo, ja Iltasanomissa sekä Nyt-liitteessä myös! :D

   Poista
 26. Mikä on Anun sukunimi? Hän on tosi kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkien näiden kuvitteellisten hahmojen sukunimi oli Jokinen :)

   Poista
 27. Mulla kävi hauskasti, selasin tinderiä puolihuolimattomasti kun olin kaverilla kulmakarvoja värjäyttämässä sitten yhden tyypin kohdalla kaveri totes "EIKÄ! Toi on se tyyppi, tosi kuuma, laita sydän" noh laitoin sydämmen ja tais tulla mätsi parin päivän päästä, ei kuitenkaan keskustelun avausta. Viikko eteenpäin ja olin paikallisessa kuppilassa kaverin kanssa niin törmäsin tähän mieheen ja alettiin juttelemaan ja nyt ollaan seurusteltu 9kk... että se tinderi voi toimia noinkin, vähä niiku varmistuksena että toinenkin on kiinnostunut ennen kun tulee juttelemaan ihan face to face :) kahden ujon ihmisen välillä toimi ainakin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot oikeessa, kyllähän mutkin Kaapo bongas sitten livenä. Jos toinen on tuttu Tinderistä, sitten ainakin tietää, että se on sinkku ja haku päällä :) Paitsi tietty minun tapauksessani :P

   Poista
 28. Tätä odotinkin jo pitkään, jee! Täytyy myöntää, että oma osuuteni kokeessa kasvatti kiinnostusta, mutta muutenkin oli ihan jännä nähdä, millaisia tuloksia tulee. Sitten vielä toinen jee, koska olen positiivisesti yllättynyt siitä, että Ellu ja Isabella eivät saaneetkaan selkeästi eniten mätsejä, vaan Anu ja Veera kiilasivat sinne kärkeen ja pronssille. Hienoa! Ja itse olisin ehdottanut Jonnalle lenkkiä, koska Vili on aika valloittava tyyppi!

  Kuvittelin keksiväni jotain fiksuakin analyysiä aiheesta, mutta aika pitkälti kaikki on täällä kommenteissa sanottu jota ei itse artikkelissa tullut esiin. Voin yrittää vähän jotain miesnäkökulmaa tarjota, vaikka en kait olekaan stereotyyppinen Tinder-käyttäjä (ja nyt olen sen jo laittanut poiskin), jos kiinnostusta löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoitteluni, että tässä kesti niin kauan! :D Piti antaa inspiraatiolle tilaa. Ja olen samaa mieltä jee kakkosestakin, olin suorastaan helpottunut, kun näiden tilien operoijat kertoivat mätsinsä. Huh.

   Varo vain, kohta värvään sut mieskokeilun malliksi! Mulla on yksi tyyppi tiedossa, mutta olen saanut hänestä ulos vasta toteaman "maybe baby".

   Poista
  2. Mun vaatekaapin avulla musta saa just ja just tämännäköisen kuin olen, joten vähän huono malli varmaan olisin. :D Tiedät kuitenkin mistä mut löytää, joten voit yrittää vielä suostutella.

   Poista
 29. Tää oli loistava! Päästelin monet naurut, hengenhaukkomiset härskeille kommenteille ja aww-reaktiot kivoille kommenteille. :D

  VastaaPoista
 30. Tee tämä sama koe miehillä! Pliis! Tyyppejä vois olla just ne salijäbä/duunari/rikas/akateeminen/suomenruotsalainen jne :D

  VastaaPoista
 31. Ei yllätä yhtään, että Anu sai eniten matseja, koska näytät siinä kauneimmalta. Ei suttuisia mustia rajauksia eikä nenärengas/tatuoinnit näy. Näytät normaalille naapurintytölle, joka on miehille se paras naisvaihtoehto. Toki seksin metsästäjät voi innostua myös tissikuvasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole samaa mieltä, enkä viihdy naapurintyttönä. En ole pelkkä ulkokuoreni. Mutta kiitos kai.

   Poista
 32. Peukku nousee, muttei silläviisii, pervot. Hauska, lähes tieteellisen oloinen lähestymistapa, johtopäätöksissä pientä toivomisen varaa :D

  VastaaPoista
 33. Toi sun nenäkoru on ihana! Mistä oot mahtanu moisen löytää..? :p Muutenki koko blogi on mun päivieni pelastaja :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis, anonyymi! :) Nenäkoru on EMP:ltä, ja kerron siitä tarkemmin täällä: http://www.emp.fi/blog/vaatteet_ja_tyyli/vaatteet_ja_muut_tuotteet/grunge-kaikkien-flunssaisten-sankari/

   Ja ihan mahtavaa, että pelastan sun päivän! :)

   Poista
 34. Naapurintyttö pärjäsi koska suurin osa miehistä ei vain voi sietää nenäkoruja, tatuointeja sun muita vähemmän normaalin naisen merkkejä. Kaikki tasapainoisimmat miehet, jotka eivät edes seksiviesteillä pommita, tykästyvät parhaiten potentiaalisiin äitihahmoihin.

  Testin nörttityttö ei tosiaan kuvassa ole nörttiä nähnytkään vaan tuo on nimenomaan kuin suoraan pornosta otettu nörttityttö-hahmo. Kuvassa korostuu pokalasit, isot tissit, muodokas takapuoli. Eli nörttitytön kuva on näistä kaikista se eniten seksuaalisesti miehiä miellyttävä. Miehet tykkää muodoista, joita sinulla on. Ihan silkkaa biologiaa sekin.

  VastaaPoista
 35. Part 1/2.

  Kyllä Tinder ainakin minun omaa itsetuntoani nostatti huomattavasti, kun huomasi, että itsessä sittenkään ei ole vikaa vaan naiset oikeasti ovat jopa ihan kiinnostuneitakin tutustumaan minuun. :) Yleensä kanssa huonona keskustelun avaajana avasin keskustelun joko vitsillä, että montako DJ:tä tarvitaan vaihtamaan hehkulamppu ja sitten toinen oli, että mikä on elämän tarkoitus. :) Oli niitä muutama muukin, mutta en nyt muista niitä ja nuo olivat yleisimpiä mitä käytin.

  Eli näin miehenä kyllä todellakin liputan tuon puolesta, ja kovaa, että KYLLÄ, kyllä tinder kohottaa itsetuntoa, mutta kyllä minä ihan sieltä sitä loppuelämän seuraakin lähdin etsimään. Sai vihdoin ja viimein näin 26 vuotiaana huomata, että ei minussa sittenkään ole pahemmin vikaa vaan naisille oikeasti vain tulee ihan älyttömästi noita matcheja ja... sanotaanko nyt vaikka näin, että he myös saavat sitä mitä tilaavat, niin harvemmin sitten aloittavat keskustelua tai muutenkaan edes vastaavat. :)

  Eli, jos tuollaisia valtavia tissejä tarjoaa, niin totta perkeleessä sieltä tottakai vastapalloon tulee heti munaa takaisin. Kyllä varmaan itsekin olisin aloittanut keskustelun ihan vain noista tisseistä, kun noin valtavia näkee niin harvoin. :D Ja isot tissit ovat kauniit naisilla. :D (Ja panemaanhan sitä nyt haluaa joka mies aina, niin siitähän voi itse kukin alkaa vetämään viivaa pisteiden välille, että millaista seuraa sitä saa, jos niitä tissejä tarjoaa siellä...)

  Mutta siis joo... Sanotaanko näin, että sieltä Tinderistä saa sitä mitä tilaa. :)

  Ja siis kyllä minäkin todellakin suurimman osan kaikista tatuoiduista, nenäkorullisista ja muutenkin ihmeellisesti hiuksiaan värjänneistä ja pukeutuneista naisista heitin menemään. Kyllä minä nyt kuitenkin ihan normaalia ihmistä haen enkä mitään super extreme extremeä. Ihan normaalia elämää minä kuitenkin ajattelin elää oli minulla seuraa tai ei...

  Eli se hyvinkin perinteinen ja oikein hyvä neuvo pätee vieläkin eli kun tapaat ihmisiä, niin ole vain oma itsesi ja mahdollisimman paljon sitä äläkä yritä esittää mitään muuta kuin mitä olet. Itsekään en ottanut itsestäni mitään ihmeellisiä kuvia vaan sellaisia, joissa näytän mahdollisimman normaalilta. :) Vähän masu pömpöttää, pari kuvaa läheltä kun on mukava olla ja pari tilannekuvaa ja sitten vähän riippuen kuva tai kaksi harrastuksista. :) Eli ihan vain sitä mitä normaalisti on ja mitä normaalisti tekee ja minkä parissa viettää aikaansa. :) Basic life stuff.

  Ja tuo, että menee max minuutti keskustelun avaukseen taas voi juontaa juurensa siitä, että miehet olettavat, että naiset olettavat miesten avaavan keskustelun, koska niinhän se on aina ollut kaikkialla. Mieshän se menee baarissa sen naisen luokse ja alkaa juttelemaan, mieshän se aina ennenvanhaa meni sieltä tanssilattian laidalta hakemaan sen tytön tanssitettavaksi ja mieshän se aina on joutunut kaikessa tekemään sen aloitteen. Niin tuon olettamuksen perusteella ihan ymmärrettävää, että miehet aina aloittivat keskustelun. Ja tuo nopeus taas tietysti johtuu siitä, että miehet tietysti saavat vähemmän matcheja kuin naiset ja sen takia sitten on aina enemmän aikaa jutella.

  Ja itse kanssa aina ihan harkiten käyn jokaisen naisen profiilin lävitse ja tutkin, että haluanko minä nyt tämän kanssa juttella. Millainen ihminen hän on, millainen persoona hänellä on. Millainen kokonaisuus hän on ihmisenä. Onko hän pinnallinen vai onko hänestä syvällisten keskutelujen juttelijaksi. Onko hän oikeasti pyöreä, entä yrittääkö hän peitellä sitä mahdollisimman paljon? Kyllä, ei? Jos ei, niin saatan vaikka kiinnostuakin vaikka olisikin vähän pyöreä, koska on oikeasti rehellinen. Aitoja ja rehellisiä ihmisiähän minä sieltä haen. Kyllä eli peittelee? No en sitten, koska jos hän ei ole rehellinen siitä, niin mistä kaikesta muusta hän ei ole rehellinen plus sitten se vain on molemmin puolisesti ikävä yllätys ekalla tapaamisella, että minä näen, että hän on pyöreä ja hän sitten joutuu pahoittamaan mielensä sen takia, koska minä en olekaan kiinnostunut hänestä.

  VastaaPoista
 36. Part 2/2.

  Plus sitten tietysti vielä, että mitä hän harrastaa vai harrastaako hän mitään. Harrastaako hän jotain lumilautailua tai laskuvarjohyppyä tai alamäkipyöräilyä? No sitten en todellakaan ole kiinnostunut, koska kaipaan ihan oman tasoistani seuraa, enkä mitään extreme urheilijaa tai vastaavaa henkilöä, joka tulee ja menee hirveästi kaikkialle ja tekee kaikkea, koska omiin harrastuksiini kuuluu tietokoneella pelaaminen ja vinyylien soittaminen, niin juurikin kaipaan omantasoistani seuraa. Sekä vielä sitten en myöskään matchannut sellaisia henkilöitä, jotka matkustivat paljon, koska itse olen ollut pitkään pienillä tuloilla ja minulla ei ole ollut koskaan varaa matkustaa minnekään, niin ei se vaan tuntuisi mukavalta, jos toinen koko ajan on matkaamassa ja itse ei voi tulla mukaan, kun ei ole varaa.

  Enkä myöskään mistää taiteellisista kuvista tykännyt. Hyh. Kaiken maailma filttereitä, ja epämääräisiä hiuskuvia ja taiteellisia mustavalko kuvia kädestä ja sormuksesta väärässä sormessa ja kaikkea mahdollista. Hyi ei. Ihan normaalia ihmistä minä lähdin hakemaan sieltä, enkä mitään taidegalleria pitäjää.

  Monta todella upeaa naista kanssa meni valitettavasti sivusuun ja joihin olisin todella todella valtavasti halunnut tutustua ja oppia tuntemaan heistä kaiken. :/ Esim. sellainenkin nainen meni sivusuun, joka oli todella kaunis, hän pelasi ja myös tykkäsi house musiikista ja muutenkin näytti ihan normaalilta ihmiseltä sekä ei ainakaan kuvien perusteella ihan hirveästi matkustanut jne.

  Mutta joo...

  Eiköhän tässä olla jo ihan tarpeeksi jaariteltu. :) Pitää vielä kunnolla lukea tuo koko kirjoitus lävitse paremmalla aikaa.

  Mutta siis, jos nyt jotain yhteenvetoa kirjoittaisi, niin... Sitä saa mitä tilaa. Tisseillä saa munaa ja omana naisellisena itsenään olemisella omana itsenään olevia miehiä (Ehkä.). Hyvällä harkinnalla sitten todennäköisesti kanssa saa älykästä juttuseuraa. :) Ja kannatta myös antaa jokaiselle miehellä kunnolla aikaa ja mahdollisuutta. Tuo on tärkeää, koska jos olet jostakusta tykännyt, niin se on kanssa osoitus siitä, että olet valmist investoimaan aikaa ja vaivaa sen toisen henkilön tuntemiseen ja siihen toiseen henkilöön tutustumiseen. Mikään ei pistä enempää vihaksi kuin se, että nainen lakkaa vastaamasta, kun juttu on alkanut luistamaan hyvin ja ainakin oma mielenkiinto on oikeasti ja aidosti syttynyt.

  Peace. :)

  VastaaPoista
 37. Hei! Eksyin blogiasi lukemaan, kun etsin suomenkielen kauniimpia sanoja.. :D Lueskelin muutaman aiemman postauksen läpi ja on kyllä mielenkiintoista & mieltä piristävää luettavaa! Huumori kolahtaa kyllä täysillä samoille raiteille omani kanssa! :)

  Tinder-kokeilu oli mielenkiintoista luettavaa, kun olen nykyisessä suhteessa ollut 6 vuotta, niin ei ole tullut eksyttyä itse testaamaan sitä koskaan. Toivottavasti ei tarvitsekaan, hui.. ! :D

  Kaveripiirissä kyllä on ollut sinkkuja, jotka ovat siellä pyörineet. Yhdellä kaverillani oli monta huonoa kokemusta, mutta on kuitenkin nyt ollut sieltä löytämänsä miehen kanssa yhdessä kohta 6kk. Harkitsevat yhteenmuuttoa.
  Toinen kaverini löysi jostain muusta nettideittipalvelusta nykyisen miehensä ja heillä on jo yhteinen lapsikin. Ovat olleet yhdessä 3 vuotta.

  Itse olen skeptinen Tinderiä kohtaan, että menisinkö sinne, jos olisin joskus sinkku. Tuntuu niin pinnalliselta! Mutta toisaalta, kuten joku täällä jo kommentoi, kyllähän IRL ihmiset arvioivat toisiaaan ulkonäön perusteella. Mutta Tinderissä ei näe toisen hymyä, kohtaa katsetta ja kuule ääntä, joten luulisin että IRL on "paremmat mahikset" kuin Tinderissä siinä mielessä.. :P Itse ainakin huomaan, että kyllä ihmisen ulkonäkö miellyttää, jos tykkää siitä "sisäisestä kauneudesta" myös. :)

  Mutta mutta.. Kiitos sulle blogista ja aion pysyä lukijana tästä lähtien. Ihania kuvia myös! Hyvää syksyn jatkoa!

  -Uusi lukija-

  VastaaPoista
 38. Kyllä naisilla on vain hauskempaa. Omat "Mätch-prosenttini" jäävät jonnekin Lisbethin ja Jonnan väliin. Luonnollisuudesta ja tavallisuudesta huolimatta;-)
  Lisää aiheesta miehenkulma.blogspot.fi

  VastaaPoista
 39. Musta tuntuu, että tässä vaikuttaa vielä ainakin kaksi asiaa, mitä ei ole mainittu: kuvanlaatu ja maantiede. Kuvanlaadulla huomasin olevan vaikutusta, silloin kun itse aikoinaan pläräsin tinderiä. Kaikki sumeat ja vastavalossa otetut tai huonoresoluutioiset kuvat sai painamaan ruksia, vaikka kuvassa erottuva mieshahmo olisi muuten voinut miellyttää silmää. Uskon tämän vaikuttaneen ainakin Lissun mätseihin. Blondiperuukkinen/-muokattu lähikuva olisi kerännyt luultavasti aika paljon mätsejä vaikka miten bimbolla poseerauksella. Ehkä myös Veera olisi kivunnut vielä lähemmäs kärkeä, jos harrastukset olisivat mahtuneet laajahkoon kasvokuvaan.

  Maantieteellä tarkoitan tässä eri kaupunkien ja paikkakuntien eroja. Se vaikuttaisi varmaan eniten Lisbethin ja Anun suosioon. Maalaispoikia saattaa goottimeikit ja nenäkorut pelottaa liikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai hemmetti, ehdin lukiessa unohtaa että tämähän oli vanha juttu ja mainitsemani asiat olikin käsitelty perusteellisesti tuolla miespostauksen kommenteissa :D

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!