torstai 26. maaliskuuta 2015

PTFU:n kuuma linja huomenna klo 21.00!

Tulin tänne vain ilmoittamaan, että huomenna aiomme Siperianhuskyn kanssa vastata kaikkiin mieltänne askarruttaviin kysymyksiin livenä! Laitan tänne osoitteen, josta voi katsoa streamia ja puhelinnumeron, jonne voi soittaa tai viestittää. Annamme hyviä neuvoja asiasta kuin asiasta ja juomme punaviiniä - mikä voisi olla sen viihdyttävämpää? No ei mikään, aivan oikein.

Tässä teille vielä kuva, josta lassukat ovat tänään riemuinneet ympäri maailmaa!

"Mitä pienempi, sen parempi!"

Huomenna nähdään, apuaa! Tai te näette. Tai voidaanhan mekin nähdä teidät, kuvia saa myös lähettää jos uskaltaa! Jos kukaan ei kysy mitään, me juodaan vaan sitten punkkua livevideolla.

 ps. Olen menossa Helsingin perämetsiin huomenna, joten toivotaan, että netti toimii siellä yhtä hyvin kuin täällä meillä Turuus. Muuten jää streamit lähettämättä!

8 kommenttia:

 1. Oi mahtavaa! Odotan innolla, täytyy laittaa joku muistutus ettei vaan mee ohi :D

  VastaaPoista
 2. Vähänkö hauska idea. :D Mahtavaa, miten viette bloggaamista ihan uusiin ulottuvuuksiin.

  VastaaPoista
 3. Jee! Mikä olisikaan parempi tapa viettää perjantai-ilta!

  VastaaPoista
 4. Tää on kyllä pakko tsekata!!! Don't don't don't like a short dick men!! Ja siis tokihan on luvassa sitten tisseilyä!!?? Hä,täh?? :D

  VastaaPoista
 5. Jes jes jes, ootan tätä innolla :D

  VastaaPoista
 6. Tuleeko tästä jonkinlaista kooste/fiilistely postausta? Todennäköisesti en ole huomenna tuohon aikaan koneella :(

  VastaaPoista
 7. Muista muistuttaa meitä vielä facebookin kautta!

  VastaaPoista
 8. En ehdi nyt vastaamaan jokaiselle erikseen, joten tässä kollektiivinen vastaus: jee jee oon innoissani, kiva kun tekin ootte :) En oo vielä tutustunut siihen stream-hommaan niin hyvin, joten en oo ihan varma, saako sen videon myös tallennettua. Jos saa, laitan sen jakoon. En tiedä, jaksanko muokkailla sitä vai jätänkö sellaisenaan, katsotaan sitten. Otan mukaan tietysti tissini mutta en lupaa mitään muuta! :D Ja muistutan facessakin tietty! Täytyy vielä hakea se punkkupullo ja prepaid-liittymä, en uskalla teille hulluille antaa omaa numeroani! :D

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!