tiistai 31. maaliskuuta 2015

Päivän ruusumekko

Hirveästi pitäisi tehdä töitä ja koulua ja kaikkea, mutta tulin tänne kuitenkin tekemään todella tärkeän pikapäivityksen päivän asusta. Asiahan on kiireellinen. Oikeastaan tässä on kyllä parin päivän takainen päivän asu ja nyt kun katson näitä kuvia, harmittaa, että myin fb-kirppiksellä tuon neuleboleron. Höh.

Päivän Vili pilaamassa taidekuviani


Mekko on vanha kirpparilöytö ja tykkään siitä tosi paljon arkimekkona. Se kätkee kivasti rinnat mutta on silti istuva. Päässäni on saparot, vaikka olenkin jo 26 ja äiti sanoi, etten voi enää laittaa tukkaa näin. Onneksi lapsellisia hiuksiani tasapainottaa viininpunainen angstihuulipuna!

Tänään olo on ollut vähän mölli. Aamulla olin puheopin tutkintoon kuuluvalla ilmaisutaidon kurssilla, ja vaikka se kolme tuntia kuluu yleensä ihan kivoissa merkeissä, tänään ei vaan lähtenyt. Kurssin jälkeen olen oikolukenut yhtä opinnäytetyötä monta tuntia putkeen. Kuva kuvastaa fiiliksiäni:Ratkaisuni kielioppikoomaan on tietysti jäinen kylpy! Olen kunniakkaasti käynyt melkein joka viikko avantouimassa He-Manin, VBM:n ja Lady Laiskiaisen kanssa, ja sinne suunnistamme tänäänkin. Ekstaasi odottaa! Ei mulla muuta tällä kertaa, ei nyt oikein lähde käyntiin tämä kirjallinenkaan itseilmaisu.


7 kommenttia:

 1. Huomasikko, että seisot ruokakupissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En huomannut ku vasta kuvasta :D Mutta Vili nuolee muutenkin mun jalkojani, joten no harm done!

   Poista
  2. Huomasitko että taustalla roikkuu mustan kissanraadon näköinen tuote?

   Poista
  3. Saako olla eri mieltä Vilin osuuden merkityksestä taidekuvassa?

   Poista
  4. Äiti, se on aamutakkini :) Ja Kaapo, olen samaa mieltä, Vili tekee kuvan :D

   Poista
 2. Nyt vasta huomasin, että vastasin tuohon edelliseen viestiin uuden kommentin lisäämisen sijaan.

  Anyways, aloin miettimään, että mitäs ihmettä nyt taas. Luulin jo keksineeni sen, että mitä eroa on bolerolla ja neuletakilla, mutta en näköjään. Onko tuo bolero sen vuoksi, että se on noin lyhyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ding ding, ihan oikein! Mutta iloisesti ne menee sekaisin jopa vaatekaupoilla, joten no worries :) Bolero on siis lyhyt takki, mutta sekin voi olla neule. Siis neulebolero. Kyllä sitä voidaan nimetä neuletakiksikin kai, en itse ainakaan tuomitsisi siitä kuolemaan.

   Kyllä nämä on vaikeita asioita :D

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!