lauantai 14. maaliskuuta 2015

BoobGrrrl!

Tämä on tarina supersankarin syntymisestä.Tarina ei ehkä ole perinteisin, mutta sitäkin aidompi. Kertomus vaatii hiukan taustatietoa, joten malttakaa mielenne - lähdemme liikkeelle niinkin tylsästä aiheesta kuin sähköpostista.

Eräänä synkkänä ja myrskyisenä yönä sain yhteistyötarjouksen ValokuvaViltti-nimiseltä firmalta. He tarjosivat minulle kustomoitua peittoa, jonka olisin saanut ihan itse suunnitella. Aluksi en ollut ihan varma, lähtisinkö yhteistyöhön, mutta firma on pieni ja vasta Suomessa aloittanut joten suostuin. Mietin kuumeisesti peittoni aihetta: tilaisinko peittoon rakkaitteni kuvia, kenties mieheni He-Manin ja minun hääkuvan? Kummityttöni? Valitsisinko mäykkypeiton ja painattaisin vilttiin edesmenneen parhaan ystäväni Arskan kuvia? Vai tilaisinko Vili-aiheisen torkkupeiton?

Oli hyvin vaikeaa keksiä peiton aihetta ja kulutin pohtimiseen monta päivää. Yhtäkkiä ajatus kuitenkin iski tajuntaani kuin salama kirkkaalta taivaalta: ratkaisu(t)han oli koko ajan ollut nenäni alla! Miten en ollut tajunnut tätä aikaisemmin? Kyseessä on minulle hyvin rakas aihe. Peittoni aihe on aina ollut mukanani menossa ja meiningissä. Ne ovat kasvaneet rinnallani murrosiän kuohuissa ja olen itsekin aina pyrkinyt tukemaan niitä. Painatin siis peittoon omat rintani.

Ratkaisu oli koko ajan nenäni alla!

Lisäsin tissien yläpuolelle vielä hyvän aiheeseen sopivan moton: The solution to a bad hair day is to wear a low cut blouse. Tilaaminen oli helppoa ja sain peiton noin viikossa.

Vili <3 my boobs
Tissipeitto on hirveän hauska sisustusyksityiskohta. Kuvaa ei tajua, jos peitto on rutussa, joten konservatiivisimmilta vierailta sitä ei tarvitse piilottaa. Kun taas vierailemaan tulee huumorintajuisia tyyppejä, voin kysyä heiltä, viluttaako heitä ja haluaisivatko he ehkä kääriytyä tissieni väliin. Hehe. Peitto on myös oiva varuste kesän piknikeille! Peittoa rakastaa myös Sir Vili, joka tekee peitosta ikään kuin makuupussin ja kaivautuu sen syövereihin.

Nyt sitten siihen supersankaritarinaan! Minun on pakko tunnustaa teille, että Miss Ruki Verin ja arkiminäni Säden lisäksi minussa asuu kolmaskin persoonallisuus. Tuo persoonallisuus heräsi henkiin tämän taikapeiton saavuttua. Päivisin hän oli vain nainen...


...mutta kun ilta saapui, hän otti pois rillinsä (koska niin kaikki naiset tekevät kun heistä tulee villikissoja), asetti harteilleen peiton viitaksi...


...ja hänestä tuli BoobGrrrl!BoobGrrrl!, tuo kaikkien rintaisten sankari, partioi öisin Turun kaduilla ja pelastaa lassukoita heiltä itseltänsä. Älkää ihmetelkö tuota juoksunkaltaista koikkelehtimista videolla, en osaa oikein juosta korkkareilla. BG:n taikatissit pystyvät kolmeen eri asiaan.

-Jos hän vilauttaa rintojaan, kaikilta, jotka katsovat suoraan niihin, lähtee taju
-Rinnat erittävät taikamaitoa, jota juomalla ihminen voimaantuu
-Rinnat ovat myös voimakkaat kuin hain leuat, ja niillä pystyy nyrkkeilemään ilman käsiä


BoobGrrrl kuulee epätasa-arvon jopa 8 kilometrin säteellä. BG:llä ei kuitenkaan ole vielä BoobWagonia, joten häneltä kestää hiukan tulla paikalle, mutta kun hän lopulta saapuu, on helvetti irti!

Jos joku lukija osaa piirtää, BG:stä saa tehdä sarjakuvan! :D Ja muuten, en ole mikään tissihullu vaikka edellisessä postauksessa olikin tissi-Ellu, tässä on BoobGrrrl ja blogin suosituimpien postauksien nimissä mainitaan sana tissi toisiksi eniten (eniten esiintyy sana nainen). Ainakaan en mitään myönnä.

Ja ai niin, ValokuvaViltti haluaa antaa kaikille PTFU:n armoitetuille lukijoille alennuskoodin peitoista. Alennus on huimat 40 %, ja sen saa ilmoittamalla koodin PTFU tilauksensa yhteydessä. Koodi on voimassa huhtikuun loppuun saakka!

22 kommenttia:

 1. Nerokasta! Mäkin haluun tissipeiton!

  VastaaPoista
 2. haha aivan mahtavaa! Kukapa ei tahtoisi käpertyä Rukin tisseihin?

  VastaaPoista
 3. Mä arvostan näitä tissijuttuja! Musta sun tapa puhua avoimesti rinnoista tekee hyvää naiseudelle ja epäseksualisoi rintoja. Miksi miesten rinnoista ei puhuta? Niinpä. Hyvä blogi ja jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 4. TISSIPEITTO Hell yeah!!!!! ;P Mä haluun kyl niiiin kans!!! Boobwagonin voin vaan kuvitella! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö! :D Joku päivä mä vielä hankin sellaisen!

   Poista
 5. HAHAHAHAHHAHAHHAHAHAAHAHHA ei saa darrassa tulla lukemaan näitä, maidot meni nenään :D

  VastaaPoista
 6. Hahahhh paras! :D vähänkö nauran jos Turussa kävelet joskus tuo päällä vastaan!

  VastaaPoista
 7. Eihh miss ruki veer sää tapat mut :D oot samaan aikaan super fucking hilarious, ihanan älykäs ja feministinen nainen ja niin _kuuma_! Tykkään tästä sun blogistas tosi paljon. Ja pitää itellekin tilata tollanen peitto, tosin en ehkä laita siihen ruumiin osiani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyyny! Ei peitto vaan tissityyny! Myyntimenestys!

   Poista
  2. Kiitoksia kehujen vuolaasta virrasta, arvostan niitä! :) Tissityyny muuten vasta poikaa oliskin, ihan takuulla myyntimenestys :O Pitäiskö alkaa myymään niitä?

   Poista
 8. Tuo peitto on niin nerokas, että tulin lukemaan tämän postauksen uudestaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa kiitos! :D Oon itekin tosi tyytyväinen, että keksin näin hyvän aiheen.

   Poista
 9. Oli pakko tilata itsekin (kerrankin kun oli hyvä alennus, niin voi opiskelijabudjetillakin ostaa), niin hieno toi viltti on. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasitko omilla tisseillä? :D Toivottavasti oot tyytyväinen!

   Poista
  2. Ei tullut tissejä tällä kertaa :D mut idea on kyllä niin hieno, että tarttee ehkä tissipeittokin hankkia (sopis hyvin nahkasohvan kanssa).

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!