torstai 26. helmikuuta 2015

Tinder-yllätys

Olen suunnitellut jo hetken aikaa hyvin tieteellistä Tinder-testiä, mutta sain nyt vasta aikaiseksi ottaa kuvat sitä varten. Otin itsestäni erilaisia kuvia, joilla teen sitten profiilit (seksi)deittipalvelu Tinderiin. Sitten jännitetään yhdessä, kuka saa eniten mätsejä! Laitoin nämä jo Facebookiin, ja olen saanut hyviä nimimerkkiehdotuksia. Tähänkin saa ehdottaa nimiä, ikiä, mottoja ja mitä näitä nyt on. Voitte myös veikata voittajasuosikkianne! Jos joku tyyppi puuttuu, saa myös ehdotella lisähahmoja.

1. Alternative-beibi runsaalla meikillä.


2. Luonnollinen nainen ilman meikkiä (jos joku ihana voisi muokata nenäkorun pois?). Yritin olla mahdollisimman lempeän näköinen, mutta saatoin mennä hitusen crazy eyes -lookin puolelle...


3. Tämän piti olla huumorikuva, joka mittaa sitä, kuka katsoo Salkkareita ja ymmärtää intertekstuaalisen viittauksen. Lopputulos on ehkä kuitenkin liian seksuaalinen, vaikka yritin tuijottaa mahdollisimman tyhjin silmin. Tämän nick voisi olla Isabella.


4. Salibelfie! Paitsi etten kehdannut mennä salille vain belfietä ottamaan, joten tämä on ihan vaan kotona otettu. Fitnessin alleviivaamiseksi nick voisi olla Salikissa tms. Te, joka ihailette pyllyni pyöreyttä, tietäkää, että vääntäytyminen tuohon asentoon ei ollut helppoa eikä pyllyni luontaisesti ole tuollainen! Kyseessä on optinen harha. EDIT: nimeksi ehdotettu Lindaa, se sopii!


5. Huonolaatuinen salamakuva, josta naamaa ei näy mutta tissit kyllä! Jos tämä saa mätsejä, menetän uskoni ihmiskuntaan. Nimeksi ehdotettu Ellua, se sopii.6. Kuva, jonka voisin oikeastaan laittaa Tinderiin, jos sitä käyttäisin. Mittaa myös sitä, saako nainen aurinkolaseissa mätsejä (miehet ei kuulemma saa).


7. Hahaa, hauska koiranainen! Tämä mittaa nyt sitä huumorintajua :D


Mitäs pidätte?23 kommenttia:

 1. Hei loistavaa! Tosin Tinderiin mielestäni täytyy kirjautua Facebookin kautta eli en tiiä saako sinne kuin kikkailemalla useita profiileja hm (ei sillä että olisin itse palvelua testannut krhhhmm). Voi kyllä olla että muistan väärin. Luulen että luonnollinen, banaanimimmi tai aurinkolasi menestyy parhaiten. Luulen että kyseisestä palvelusta löytyy niin epätoivoisia tyyppejä että tissikuvakin jokusen mätsin houkuttelee. Mutta hieno testi, jaksamista siihen kun joudut ite ensin selaamaan tyyppejä ja antamaan kyllää. Varmaan joudut laskemaan jonkun tietyn määrän tyyppejä jotka hyväksyt jokaisella profiililla että tulos on tieteellinen. Toi eka goottimimmikuva on muuten super kuumis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huomasin tän! Hirvee homma tekaista 8 feikkisähköpostia ja sitten vielä 8 feikkiprofiilia facebookiin! Onneksi ihanat lukijat avustaa ja ite joudun hoitamaan vaan yhtä tiliä :) 300 mätsiä kaikki hyväksyy ja sitten katotaan, kuinka moni tykkää takas :)

   Poista
 2. Muokkasin ton nenäkorun pois tässä tylsän illan kuluksi. Lähetin sulle sähköpostiin! :)

  VastaaPoista
 3. Ai luaja mä repesin tolle viimeselle! X'D

  VastaaPoista
 4. Repesin tuossa niin tuolle viimeiselle xD koira oikein kaunisilmeinen otus.

  VastaaPoista
 5. Entä ilta-asuinen älykkökaunotarkuva?;D

  Seiskas oot niiiin alkkispulsun näkönen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilta-asuinen älykkökaunotar ois muuten aika hyvä lisäys miunkin mielestäni näihin! :)

   Poista
  2. Hahaa, kiitti vaan, hetken rupesin jo miettimään, että oonko ollut Seiskassa! :D Ei paljoa tää äly ulos paista. Tein silti älykkökuvan, tsekatkaa uusin postaus :) Sillä ei nyt ihan oo ilta-asua.

   Poista
 6. Mä luulen kyllä että tissikuva menestyy, onhan tissit aina tissit! :D

  VastaaPoista
 7. Mun Tinder-mätsi ehdottomasti toi Salikissa!! Bootylicious!!!! :D

  VastaaPoista
 8. Veikkaan, että tissikuvan kohdalla naaman näkymisellä/näkymättömyydellä ei ole merkitystä, koska tissit. :D

  VastaaPoista
 9. Siis tissikuvahan antaa mielikuvitukselle näistä kaikkein eniten töitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mutta pitäiskö viedä mielikuvitusolento treffeille?

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Kiitos! :D Mä toivon, että se saa mätsejä enemmän ku tissi-Ellu, mutta pahoin pelkään, ettei... :( t. tissi-Elluna 60 min

   Poista
 11. Ehkei joku normaalirintainen sais, mut kai sä nyt saat noilla vaikka kuinka paljon mätsejä.

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!