lauantai 14. helmikuuta 2015

Ihanaa ystävänpäivää parhaat ystäväni!

Ystävänpäivä, tuo päivistä vaaleanpunaisin! Tykkään ystävänpäivästä, vaikka juuri viime postauksessa haukuinkin jenkit maan rakoon ja ystävänpäivä on aika jenkkiläinen juhla. Tein teille, lukijat eli parhaat ystäväni, tällaisen ihanan ystävänpäiväkortin! t. forever alone MRV.


 Sitten keräsin huushollista kaikkea pinkkiä, ja otin niistä kuvat tähän kollaasiin, ihan teitä varten:Mukana on ruusuja, Lidlinohuen ohuita kalkkunaviipaleita, hortensia ja Pink Freud -mukin paketti. Olkaa hyvät! Itse vietän ystävänpäivää kuhertelemalla uuden kultani kanssa, jonka löysin Floridasta ja nappasin laukussa mukanani tänne Suomeen. Tässä kuva herkästä hetkestämme:


Pari päivää sitten valitin facebookin puolella, miten tylsäksi meikkini on muuttunut. Meikkaan samoilla tuotteilla joka päivä ja näytän aina ihan samalta. Onneksi sain Lushilta ystävänpäiväpaketin, jossa oli mukana huulikiilto ja huulipuna! Huulipuna "Päättäväinen" on samaa sarjaa kuin jo aikaisemmin saamani Voimakas, mutta minusta sävy on upeampi. Se on hiukan tummempi, kylmempi ja kirsikkaan taittava, ja joku kuvaili sitä sanalla "vintagepuna" - täydellinen sävy minulle siis! Ilmeisesti punaa saa vain tuossa ystävänpäiväpaketissa.  Loreal-boikottini on muuten pitänyt! Olen niin ylpeä itsestäni ja kiitollinen Lushille, joka tukee bloggaajaa tässä vaikeassa haasteessa.

Punan sävy tarkemmin
Sain myös The Kiss -huulikiillon, jossa on maailman ihanin tuoksu. Se tuoksuu aivan kuin sienikarkkien ja salmiakin yhdistelmältä, aah. Minun on purkin avaamisesta lähtien tehnyt mieli kokeilla, miltä karkkiyhdistelmä oikeasti maistuisi.


Myös Sir Vili on ystävänpäivätunnelmissa. Se yrittää houkutella narttuja tällä kuvalla: 


Eipä tässä muuta tällä kertaa! Nyt menen viettämään aikaa oikeiden ystävieni kanssa, nimittäin flamingon ja kultaisen kerubin.

6 kommenttia:

  1. Vaaleanpunahöttöistä iltaa kerubille, flamingolle ja naishauskimmalle bloggaajalle eli The Bloggaajalle!

    VastaaPoista
  2. Niiden vaahtosienikarkkien ja salmiakin yhdistelmä? Kokeile, se on maailman paras.

    VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!