perjantai 20. helmikuuta 2015

7 valhetta minusta

Joka paikassa pyörii näitä haasteita, joissa kerrotaan erinäisiä määriä "faktoja". Koska teen aina kaiken väärin päin, en kerro teille itsestäni faktoja vaan enemmän tai vähemmän valheita. Yksi valhe tosin sisältää hiukan totuutta, ihan tuon fakta-haasteen hengessä. Mukana menossa myös vanhat tuttumme Pin up Laasanen ja kivespussi.

First things first: 1. Unelmamieheni olisi tietenkin Henry Laasanen. Tosin kenen ei olisi.


2. En ole maailman paras ihminen. Minulla ei todellakaan ole mitään suuruudenhulluja suunnitelmia maailmanvaltiudesta tai PTFU-diktatuurista. Olen vaatimaton ja nöyrä äänestävä kansalainen, joka käy sunnuntaisin lenkeillä. 3. Lempikoirani on puudeli. Kaikki tietävät tämän.

Itsekin näytän ihan puudelilta tässä (ja seuraavassa kuvassa)
4. En ole koskaan hankkinut permanenttia vain etutukkaani. Tai permanenttia muutenkaan. Plus en ole ikinä nyppinyt kulmiani olemattomiksi, sillä olen aina ollut tyylin ruumiillistuma ja hyvän maun lähettiläs.


5. Kerran kovassa kuumeessa en leikellyt rastojani pois kulmakarvaveitsellä. Ja jos leikkasinkin, tukkani ei missään nimessä jäänyt eripituisiksi 5-10 sentin mittaisiksi tupsuiksi. Ja jos tällainen joskus tapahtui, en todellakaan ollut yli 20-vuotias.

6. Ymmärrän, että punaviini ei ole terveysjuoma. Punaviiniä juomalla ei ole ikinä tapahtunut mitään hyvää. Siksi en marinoi siinä aivojani suurinpiirtein ikinä.

Illalta, jolloin PTFU perustettiin :) Emme missään nimessä olleet nauttineet punaviiniä.
7. En todellakaan syö aamupalaksi miesten kiveksiä. En tiedä, mistä tämä huhu on lähtöisin! Ihan sairasta. Lakatkaa puhumasta tästä siellä keskustelupalstoilla, lassukat.


No niin, nyt tiedätte taas vähän vähemmän minusta. Haastan kaikki mukaan valehtelemaan!

3 kommenttia:

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!