sunnuntai 11. tammikuuta 2015

♥ Pin up -tiikeri ja Choco Chanel ♥

Kun Suuri Bloggaaja saa lemmikin, pitää tuo lemmikki tietysti opettamaan olemaan kuvissa. Ikävä kyllä Vili ei ole vielä tajunnut tätä! Olen saanut siitä kunnollisia kuvia vain kun se nukkuu. Vili on salamaakin nopeampi, joten siitä saa lähinnä tällaisia kuvia:

Kuvassa Sir Williksen kuono
Onneksi se nukkuu aika paljon ja yleensä minun päälläni, joten olen saanut napsittua pari awww-salakuvaa.


Pelkät unikuvat eivät kuitenkaan kanna kovinkaan pitkälle, joten aloin jo huolestua. Olinko hommannut vahingossa lemmikin, jolla ei ole blogitakuuta?

Koirakoulussa opin, että lemmikki pitää totuttaa kaikkeen pikku hiljaa. En siis vielä heittänyt kirvestä kaivoon, vaan aloin totuttaa Viliä kameraan. Pohdin kauan sopivaa teemaa meidän ensimmäisille yhteisille kuvauksille, ja keksinkin kaksi. Ensimmäinen yhteinen kuvamme on siis Choco Chanel (Vili) ja minä Gootti-Cocona.

Vilin kuninkaallinen peti eläintarvikeliike Petolasta
Homma ei ollut helppo! Vili oli juossut päin juuri maalattua seinää (se juoksee paljon päin asioita), ja sen naamassa oli mintunvihreää maalia :( Onneksi on Photoshop, koska Vili näytti aika reppanalta maalinaamana:


Koska olimme päässeet hyvin vauhtiin, kokeilimme vielä toista teemaa. Innoituksena tähän toimi Vilin yhteistyökumppanilta Petolalta saamamme maailman tyylikkäin ruokakuppi. Kupissa on sama kruunu kuin Vilin petissäkin (sekin Petolasta <3) ja lisäksi se on PANTTERIKUOSINEN! Pitäähän Blogi-koiran eli Bloiran asusteiden olla kunnossa!

Vilin pantterikuosi suorastaan huusi parikseen jotain eläimellistä, joten Bloggaaja itse pukeutui ihanaan tiikerikuosiseen kirpparilöytöön!En ollut vielä päässyt käyttämään tätä mekkoa aikaisemmin, joten huomasin vasta näistä kuvista, että mekko on vähän liian iso joistakin kohdin eikä oikein imartele vartaloani. Sitä pitää ehkä jotenkin tuunata, esimerkiksi ottaa tuo röyhelö pois. No, kuitenkin. Seuraava kuva voi järkyttää joitakin eläintenystäviä, mutta vannon, että Vili oli turvassa. Se on aika rauhallinen koira ja kantelemme sitä muutenkin aina kerroksesta toiseen sylissä.


Olen viime aikoina innostunut muokkailemaan kuvien sävyjä (kuten ehkä huomasitte sinertävästä kuvasta).


Kuvausten jälkeen huokaisin helpotuksesta: ehkä saan Vilistä vielä oikein hyvän kuvauskaverin. Olemme opetelleet koirakoulussa paikallaan pysymistä hoitotoimenpiteiden aikana - kai nyt valokuvaus on yhtä tärkeää kuin hampaiden pesu tai korvien tarkastus?

14 kommenttia:

 1. Off topic, mutta Feissarimokia lukiessani tuli mieleen, että olikos tämä Lasse täältä jo tuttu? :D http://www.feissarimokat.com/2015/01/tervetuloa-tinderiin/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ku se olikin Henry. Mutta onkohan ne käyny Lassen kanssa saman vuosikurssin?

   Poista
  2. Joo ikävä kyllä on tuttu :D Miten maailmassa voikaan olla tollasia ihmisiä?

   Poista
 2. Voi reppanakoiraa, mä jotenkin niin nään sen kun pieni koira juoksee ympäriinsä intoa puhkuen ja yhtäkkiä törmää hänen tielleen ilmestyneeseen seinään :D Tosta tiikerimekosta tuli sellaset Jane viidakossa-fiilikset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hän on pienestä asti ollut sellanen, kuuluu vaan pienten tassujen vipinää ja sitten aika ajoin KOPS, kun pää kolahtaa seinään tai tuolinjalkaan! :( Mullekin tuli Jane-olo, varsinkin, kun tässä on vaan toi yks olkain.

   Poista
 3. On pakko kommentoida, että rakastan tätä blogia ja suakin vähän. :) Täällä vieraillessa tulee ainä hyvälle mielelle. Sitä ei voi sanoa monesta blogista. Hyvää päivää sulle MRV ja ihanaa kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sydämelliset kiitokset! Yritän pitää tätä sellasena hyvän mielen blogina, vaikka voin kertoa, että en aina oo näin aurinkoinen kuin täällä annan olettaa :D

   Poista
 4. Olet kuin Bettie Page! Muutenkin tämä blogi on suomalaisista blogeista parhaimmistoa, kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh, no nyt tuli sellainen kehu että oksat pois! Bettie Page on ihana! <3 Ja kiitos sulle :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Yritetään, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty! :D Tuo on niin vikkelä, että tarvis varmaan jonkun sellasen erikoiskameran, jollasia on niissä liikennetolpissa.

   Poista
  2. Meidän koirat ei edes ole kovin vikkeliä(isoja berninpaimenkoiria) mutta silti niistä ei meinaa ehtiä ottaa kuvia :D

   Poista
 6. Ihana toi EKAyhteiskuva! <3 Love it!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos! Mustakin siitä tuli hyvä. Avain on kai saada toi yks nukahtamaan :P

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!