sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Joulukalenteri, luukku kuusi

Nyyh, arvasin, etten saa vietyä tätä joulukalenterihommaa kunnialla loppuun asti! Nyt tosin syy ei edes ole minussa. Saimme viimein lauantaiaamuna tavarat suurin piirtein paikoilleen (Huskyn muskelien ja moreeniboostin ansiosta), mutta netti ei toimi vieläkään. Elämäni on pilalla.


Olisin ehkä saanut  netin toimimaan muuten, mutta kun piti juhliakin. Eilen meillä oli tuparit/He-Manin synttärit/itsenäisyyspäivän vastaanotto, joten en ehtinyt luukutella teitä. Pahoitteluni tästä. Ehkä ette ole niin pettyneitä, jos näette, miten upeina edustimme eilen! Tämän kuvan päivitn jo blogin fb-sivuille sekä Instagramiin, joten osa on jo sen nähnytkin, mutta olkaahan hyvät:


Kuvassa Plättä, Husky, Valkoinen Barbaari / Mystikko, MRV ja äMMä. äMMä teki meille kaikille meikit ja hiukset, joten olo oli aika luksus. Ajattelinkin korvata teidän kärsimyksenne ja luukuttomuutenne huomenna postaamalla useamman kirjoituksen. Tosin täytyy varoittaa, että tämäkin lupaus saattaa jäädä toteuttamatta, sillä huomenaamulla lähdemme Jämsään hakemaan uutta pientä perheenjäsentä kotiin, iik! Yritän saada kyllä luukut tehtyä.

Epäluotettavasti teidän,
Miss Ruki Ver

4 kommenttia:

 1. Tervetuloa Jämsään, lähtekää vikkelästi takas kotiin ettei ankeus ja kateus tartu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Otettiin neuvosta vaari ja kävästiin vaan nappaamassa pentu ja jatkettiin matkaa Orivedelle, jossa myös oli tosin aika ankeeta.

   Poista
 2. Äitinäsi ja lukijanasi, en halua, että minun tarpeeni kuulla ja nähdä elämästäsi, rasittaa ja stressaa sinua, koska parhaimmatkin palavat loppuun. So pliis, vapaudu suorittamispaineista, tee rauhassa muutto, remontti, jouluvalmistelut, nauti koirastasi ja opiskele. Sitten, kun näistä jää aikaa, kirjoita ihanista projekteistasi👾

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana äiti <3 Kiitos. Heti kun lupaan tehdä jotakin, siitä tulee taakka eikä se ole enää kivaa :(

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!