sunnuntai 21. joulukuuta 2014

17 lempparisisustustavaraani (luukku 17)

Tämä yritykseni saada nämä luukut tehtyä ennen joulua alkaa mennä jo vähän epätoivoiseksi. Onneksi Husky tulee meidän luoksemme jouluksi, joten saamme ehkä tehtyä yhdessä jotakin hauskaa teille nähtäväksi! Tässä on nyt kuitenkin toistaiseksi vain kuvia 17 lempparisisustustavarastani.

Neuvosto-propagandajulisteistani vain yksi on toistaiseksi päässyt uuden kotimme seinälle. 


Viime aikoina olen innostunut uskonnollisista asioista. Tämän kynttilän ostin viime talvena Floridasta ruokakaupasta. Olisi pitänyt ostaa enemmänkin! Haluaisin jotain supervärikästä uskonnollista kitsch-kamaa, ikoneita ja patsaita ja rintakuvia. Harmi vaan, että Suomesta ei oikein löydä sellaisia. Onneksi on Ebay!


Tässä Turun taidemuseon juliste Akseli Gallen-Kallelan Sammon puolustuksesta. Lisäksi VBM:lta saamamme chili, joka nyt ei voi oikein hyvin vähäisen valon vuoksi. I feel you bro.


Tässä Amsterdamista Van Gogh -museosta ostettu juliste. 


Tämän (vanhan!) Transformerin olen löytänyt kirpparilta. Se on aika iso, en tiedä näkyykö se kuvasta. Ostin sen miehelleni joululahjaksi muutama vuosi taaskepäin. Huomatkaa LP-levypinomme sen alla, t. Hipsteri.


 Kaiuttimen päällä on pari kalloa, toinen on tuliainen Meksikosta ja toinen lahja pikkusiskoiltani.


Optimus Primen pää, josta voi myös juoda, on ostettu Orlandosta Universal Studios -huvipuistosta viime talven reissulta. We can do it -juliste on Tampereelta Vakoilumuseosta.


Takan päällä on sekalaista kamaa: maapallo, krominen Tarmo-tonttu ja kynttilänjalka (lasken nämä nyt yhdeksi sisustusyksityiskohdaksi). 


Kissataulu on anoppini maalaama ja länkkäriluurankojuliste on Hampurista valokuvausmuseosta. 


Tässä ehkä hienoimmat jutut ikinä: Siperianhusky maalasi miehestäni He-Manista ja minusta supersankarimaalaukset! Tunnistatteko, ketkä sankarit ovat kyseessä? Husky on niin taitava, antakaa hänelle vähän glooriaa :)


Sitten vähän viherkasveja, joita en toistaiseksi ole onnistunut tappamaan (paitsi tuon basilikan ehkä). Chiliä hoitaa He-Man ja VBM, joten sen elämisestä en ota vastuuta. Tuon PELMU-julisteen olen pöllinyt äidiltäni. Vanhempani ovat tavanneet tuossa tapahtumassa.


Kaikki tavarani eivät ole löytäneet vielä paikalleen, ei tämäkään Leevi and the Leavingsin (<3) Bulebule-levyn juliste. Se on jo vähän irronnut noista paskoista Ikea-kehyksistäänkin, mutta oli se silti pakko kaivaa esille kuvattavaksi. 


Siinä niitä oli. Kun vähän tästä elämä rauhoittuu, saan ehkä kaikki tavarat oikeille paikoilleenkin.

2 kommenttia:

  1. Ooo Husky on taitava! Sinä olet selvästi Wonder woman, mutta He-Manin takapiiska syövytti aivoihini ainoastaan mielikuvan McGyverista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin! He-Man ei näyttäydy täällä blogissa oikeastaan, joten et voi nähdä, miten paljon tuo muistuttaa häntä :P Tai ehkä hän muistuttaakin McGyveria, OMG!

      Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!