torstai 13. marraskuuta 2014

Terkkuja tutuille
8 kommenttia:

 1. <3 terkkui takas hei!

  VastaaPoista
 2. http://www.funnyordie.com/videos/016a9164a8/dachshund-s-creek

  VastaaPoista
 3. Susta oli juttu Hesarissa. Oikeasti tosi harmi, miten yksipuolisen kuvan olet saanut yliopistosta. Mä opiskelin Tampereen yliopistossa ja siellä sai ainakin olla ihan oma itsensä. Opiskelun ohessa kävin tallilla lappamassa paskaa ja ratsastamassa, tallireissun jälkeen tietenkin kengät kurassa ja Sokoksen alakertaan ruokaostoksille. Illalla katsoin kämppiksen kanssa tosi tv:tä. Taidenäyttelyssä emme käyneet koskaan, ei kiinnostanut, ja sen teimme kyllä kaikille selväksi. Mansessa katsottiin pikemminkin kieroon, jos oli korkkarit ja slipoveria päällä. Mutta ehkä tämä johtuu siitä, että Tampere on vanha työläiskaupunki, vähän eri kastia kuin Turku. Asuinpaikkaa kannattaa siis miettiä ihan vakavasti jos haluaa rennon ympäristön!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon viestistä ja tsempistä! Siinä jutussa puhuttiin mun opiskelujen alkuvaiheesta, joka oli outoa ja aika kamalaakin. Sitä ei kuitenkaan mainittu (tilan vähyyden vuoksi), että loppujen lopuksi mä löysin ystäviä yliopistolta, osittain oman asenteeni muuttamisen takia ja osittain siksi, että porukka koko ajan ympäriltä vaihtuu opiskeluissa. Juttelin toimittajalle monta tuntia, joten pakostikin juttua varten piti valita pätkiä sieltä täältä. Toisaalta kyllä mä vieläkin koen olevani eri kastia kun muut, sillä erotuksella että nyt en sovellu suoraan yliopistomaailmaan mutten myöskään enää takas vanhaan "duunarimaailmaan". Nyt näen sen kuitenkin etuna - mulla on tuoreita mielipiteitä ja ihmiset tykkää musta loppujen lopuks tällasenakin :)

   Poista
 4. Tiedän miten lehtijutun kanssa voi käydä, olen nimittäin toimittaja �� Minusta on hyvä, että ihminen ei lokeroidu yhteen "säätyyn" vaan sukkuloi vähän siellä täällä. Mun työkaverit on kaikki akateemisia, mutta tallilla käy enimmäkseen duunareita. Varsinkin toimittajalle on tosi tärkeää ymmärtää myös muunlaisia ihmisiä kuin akateemisissa piireissä pyöriviä. Hevosten kanssa on vielä sekin plussa, että lukeneisuudesta ei ole mitään hyötyä. Eläimen käyttäytyminen on opeteltava niiden kanssa, ei kirjoista. Ratsastuksessa kaikki perustuu tuhansiin toistoihin, oppikirjoista ei ole muuta hyötyä kuin pientä bonusta. Suosittelen jotain käytännönläheistä harrastusta, siellä ei titteleillä pädetä ��

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!