perjantai 28. marraskuuta 2014

Remontti-Ruki

Moi lukijat! En nyt päivittele sen enempää, kuin että teemme paraikaa remonttia uuteen kotiimme, joten minusta ei tällä viikolla kuulu. Se on varmasti teille hyvin vaikeaa, ymmärrän. Pahoitteluni etukäteen MRV-puutteesta, mutta lupaan ja vannon, että saatte sitten paljon kuvia rempasta ja uudesta kodistamme myöhemmin.MRV:n swagness ja näkökyvyn säilyminen sponsored by Orikedon Rautia <3 Kiitos siis Rautialle, että pääsen toteuttamaan kaikkia visioitani, olen niin iloinen! Vinkkaan teillekin myöhemmin Orikedon Rautian iki-ihanasta työntekijästä, joka on varmasti pelastanut kotimme lisäksi esimerkiksi sormeni. Että saatte sitten kiittää häntäkin blogin jatkumisesta!  

Miss Ruki "Remontti-Ruki" Ver

4 kommenttia:

 1. Täytyy vain kestää Rukittomuus, onneksi hyvää kannattaa odottaa. Turvallista remonttia!

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Tama ei nyt varsinaisesti liity mihinkaan, esim. porakoneisiin, mutta toisaalta, mihin nyt mayrakoirat ei liittyisi! Ootko nahnyt taman shokeeraavan tyylikkaan miesten(?) laukun: http://www.notonthehighstreet.com/lilaccoast/product/dachshund-leather-bag-with-shoulder-strap. Tuolla sivuilla on myos royhkean paljon muuta hurmaavaa (maykky)kamaa!

  VastaaPoista
 4. Mäykyistä tulikin sopivasti mieleen... Kai teille tulee edes johonkin tätä: http://www.vallila.fi/mayris-tapetti-53x1120-cm-harmaa ?

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!