keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Halloween-hauskaa

Hei lukijat, tässä pikainen kuva- ja höpötyspostaus viime viikonlopusta. Jotkut urputtavat halloweenin turhuudesta, mutta minusta se on kiva juhla. Ei muissakaan juhlissa paljon järkeä ole. Tärkeintä on, että arkista kurjuutta välillä tauotetaan. Kunhan muistatte ihmiset, että halloween on juhla ja juhlat kirjoitetaan suomessa pienellä alkukirjaimella! t. ope

Siskoni olivat viime viikolla käymässä, ja teimme kaikille tällaiset kotikutoiset halloween-kynnet. Aika makeat niistä tuli, vaikka käytössä oli vain ihan tavallisia kynsilakkoja ja tulitikku, koska emme löytäneet edes hammastikkua. Kynnessä on siis raateluhampaat, jos sitä ei tajua.


Lisäksi teimme ihan huvin vuoksi meikkejä. Sammakkoprinsessasta tuli tällainen: 


Olin jossain nähnyt tuon hämähäkkisuun ja sitä oli pakko kokeilla. Glittersilmät eivät pääse tässä mustavalkomuokkauksessa ihan esille. Otimme myös kuvan peilin kanssa, jotta vaikutelma olisi creepy-pikkutyttökaksoset-creeppailevat.


Herneenverso on muutenkin kuin ilmetty Kleopatra, joten teimme hänestä sellaisen. 


Ja tässä on itse bloggaaja. Minusta tehtiin Kuolema. Tytöt sanoivat että Reaper, mutta eikö se ole sama asia?


Jännittelen täällä juuri huomista. Huomenna tapahtuu nimittäin jotain jännää, jota nyt jännitän. Jännitän siis huomista jännää. Ette vielä tiedä mitä, mutta kerron myöhemmin. Tai ehkä huomaatte itsekin ;)10 kommenttia:

 1. Musta on ihanaa, kun puuhailette sisarusten kanssa kaikkea kivaa yhdessä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin! :) Mulla on aina tosi energinen olo, ku oon nähnyt mun siskoja.

   Poista
 2. Niin söpöjä hirmulaisia :3

  VastaaPoista
 3. Siskot on ihania. <3 Sekin on ihanaa kun on joku erikoismeikki kesken (esim. mustat renkaat silmien ympärillä) ja miehen kaverit meinaa tulla yllätyskylään mutta ulko-ovella päättääkin tulla toisella kertaa sisälle asti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Been there, done that :D Onneksi muutetaan taloon, jossa on useampi kerros, niin enää ei kameran sulkimen äänet kuulu olkkariin :D

   Poista
 4. Sisarusten kanssa puuhailu on kivaa, itsellä ei ole siskoja, mutta onpahan sentään veli, jonka kanssa tullaan hyvin toimeen :) Kai se oli pakko opetella tulemaan toimeen, kun niin kauan kun asui porukoilla, asui samassa huoneessa veljen kanssa. Ja sitten toiset kiukuttelevat, kun eivät voi edes siskon kanssa nukkua samassa huoneessa, mutta nyt mennäänkin jo off-topic, joten... kauniita meikkejä ja Herneenverso on tosiaan ihan kuin egyptiläinen kuningatar. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on yksi veli! Sen kanssa ei touhuilla ihan samanlaisia touhuja kuin pikkusiskojen kanssa, mutta kyllä mekin toimeen tullaan :) Vaikeeta kuvitella elämää ilman sisaruksia. Ja niin, kiitos :) Välitän kehut eteenpäin!

   Poista
 5. Vitsi teillä on niin hyvät geenit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höhöö, näkisitpä meidän isän, se on iso ja kalju :D

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!