perjantai 19. syyskuuta 2014

Bloggaajan poikaystävä

Hei iiihanat lukijat! <3 Minulla on sitten maailman söpöin poikakaveri. Hän kävi työmatkalla Euroopassa, ihan kuulkaas Saksan Frankfurtissa. Tai kuten me kutsumme sitä, Frankissa <3 Kultani on niin suloinen: hän toi minulle romanttisesti suklaata! Voitteko kuvitella! Miten sitä onkin saanut tuollaisen rakkauspakkauksen omakseen. En melkein kestä tätä onnea! Suklaissa luki tietenkin Für dich <3 En melkein hennonnut syödä näitä sampanjatäytteisiä herkkupaloja. Miten mies osaakin yllättää!


Mieheni kävi työmatkalla Saksassa. Hän oli unohtanut tuliaiseni ja muisti sen vasta lentokentällä, joten hän kävi nopeasti työkaveriensa kanssa hakemassa lentokenttäkaupasta paketin suklaata. Heidän valintansa peruste oli se, että suklaassa luki Fin Dick, ja sehän oli hirveän hauskaa. Suklaa oli niin pahaa, ettei sitä saanut syötyä.

13 kommenttia:

 1. Hahaha, kiitti, piristi iltaa tämä :D Voimia beib!

  VastaaPoista
 2. Hahahaha, miehet :D Itse tosin varmaan unohtaisin kans, joten pare kun en mene yleistämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :D Mä oon tuliaishullu ja ahdistun aina matkoilla, jos on pakko löytää niitä. Siks oon välillä sanonut, etten tuo mitään kenellekään. Mutta sitten jos löytää esim. yhdelle pikkusiskolle, on pakko löytää muillekin... Joskus löydän taas ihan liikaa kaikkea kaikille :)

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!