torstai 21. elokuuta 2014

Sairasta äMMä, suorastaan epäinhimillistä...

Maailmankaikkeudella on mun juoksuhaastetta vastaan jotain. Viimeisen kuukauden olen sairastanut rintatulehduksen(taas), jonkun ihme kuume-yskätaudin (äänikin lähti), vatsataudin, joka kesti melkein viikon, ja, näin voi käydä vain minulle, taas yhden kuumeen! Aina kun yhdestä olen päässyt, on jo toinen tauti ollut ovella. Nyt olen ollut 4 päivää terveen kirjoissa ja ajattelin mennä tänään juoksemaan, vihdoin. Juoksin jo sujuvasti 5 kilometriä. Saa nähdä miten äMMän käy tauon jälkeen.

Lenkin jälkeen vielä kun illat oli pimeitä...
Mutta  mikä parasta, laihtumista tapahtuu koko ajan! Taas mahtuu yhdet tavoitesortsit päälle, jotka ei kuukausi sitten mahtunut, repikää siitä! Kesä suorastaan odotteli minun parantumistani ja tuli vasta tällä viikolla. Epätoivoinen yrityshän se oli, mutta mä en luovuta, kyllä minä vielä sen 10 km juoksen.

(kuva parin vuoden takaa, pitäskö ottaa ripsipidennykset takaisin?)

2 kommenttia:

  1. Hyvä äMMä, tsemppiä! Syksy on ihan parasta aikaa - mä oon yleensä kipeenä elokuun lopusta toukokuulle, flunssaa ja kuumetta. Silti tykkään syksystä ja talvesta mielettömästi!

    VastaaPoista
  2. Viisi kilometria, helkkari soikoon :D Minä olin ylpeä itsestäni, kun jaksoin juosta 5 MINUUTTIA putkeen eilen. Olen kamalassa rapakunnossa, joten se oli minulta eeppinen repäisy ja uroteko, ehkä siinä tuli joku vajaa kilometri jolkoteltua yhteensä koko lenkin aikana.

    VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!