sunnuntai 24. elokuuta 2014

Buutibyysat™

Silläkin uhalla, että nyt leimaisitte minut luonnonvihaajaksi, täysmaterialistiksi ja muotibloggaajaksi, minun on pakko kertoa teille uusista housuistani. Kyllä, heti laukkupostauksen perään. Tiedän, tiedän, mut tää on vaan mun kreisiä laiffia. Kuten monella teilläkin, hyvät lukijat, minulla on iso pylly ja isot reidet. Ne nyt vaan on. Koen ne huonoksi ominaisuudeksi vain etsiessäni sopivia housuja: hikoilen sovituskopissa kuin sika ja kiskon jalkaani housu housun perään matalavyötäröisempiä ja matalavyötäröisempiä farkkuja, niin että loppujen lopuksi, vannon teille, housuista jää näkyviin melkein sukupuolielimet persvaon lisäksi. Kuten voitte arvata, en yleensä päädy ostamaan näitä vaginafarkkuja.

Mutta nyt! Taivaan portit ovat auenneet ja sieltä on laskeutunut keskuuteemme rakas 90-luku. Kaupoista löytää taas korkeavyötäröisiä farkkuja! Halleluja ja hoosianna. Löysin H&M:stä (jota olen paheksunut jo niin paljon, että varmasti uskotte minun jo olevan hyvä ja vastuullinen kuluttaja - en siis jaksa enää valittaa) maailman ihanimmat farkut!


Tai oikeastaanhan nämä ovat buutibyysat™ (kiitos loistavasta nimityksestä Instagram-kaverilleni terrorfirmerille), sillä ne korostavat pyllyä (ehkä vähän liikaakin!). Lisäksi sille pyllylle on kunnolla tilaa, eivätkä nämä valu jatkuvasti alaspäin, kuten matalalantioiset farkut ainakin minun jalassani tekevät. Nämä ovat supermukavat ja melkein täydelliset. Ainut miinus on ehkä se, että nämä ovat ihan nilkkoihin asti pillit, jolloin jalkani näyttävät vähän kanankoivilta (kts. allaolevista kuvista keskimmäinen), mutta ei se ole oikeastaan kauhean iso haitta.


http://www.emp.fi/blog/vaatteet_ja_tyyli/vaatteet_ja_muut_tuotteet/helppo-ja-raikas-fiftarilook/
Klicka här jos haluat EMP:n blogiin
Jos ei halua sitä H&M:ää tukea, niin näitä saa nyt melkein joka kaupasta. Noin nopeasti katsottuna Seppälässä oli jonkunlaisia, samoin Lindexillä. Henkkamaukassa nämä maksoivat 30 e, mutta minulla oli alennuskuponki, joten jouduin pulittamaan vain parikymppiä. Jos näistä nyt joku pyllysiskoni innostui, huomatkaa, että eri malleissa on ihan eri koot. Kokeilin sellaista vähän jäykempää kangasta olevia ensin, ja niissä koko 33/34 oli aika tiukka, vaikka normaalisti olen ostanut farkkuni n. koossa 31/34. Nämä sen sijaan olivat kokoa 30/34, ja olisin ehkä voinut vielä ottaa koon pienemmät. Kangas on mukavan ohutta. Talvella ei ehkä enää niin mukavan, mutta huolehdin siitä sitten.

Jos ajattelee taas käytännöllisyyden lisäksi tyyliä, nämä ovat tosiaan aika ysärihousut. En näe silti mitään ongelmaa siinä, että näiden kanssa käyttäisi esim. fiftarihenkisiä yläosia. Älkää nyt kiinnittäkö tuohon minun paitaani sen enempää huomiota, se on joku vanha rytky, joka minulla sattui olemaan päällä, kun päätin nämä kuvat ottaa! How unblogger of me! Kengät ovat Adidaksen ja olen ne saanut EMP:ltä. Kerron niistä  tarkemmin siellä. Ai niin, siellä tosiaan on uusi postaus, jossa esittelen yhden klassisimmista fiftarilookeista. Tuota naamakuvaa klikkaamalla pääset sinne!

That's all folks!
ps. Jos haluatte minun ohjeistavan yksinkertaisesti johonkin muuhunkin fiftarihenkiseen tyyliin, käykää kommentoimassa siitä tuonne EMP:n blogin puolelle. Tai no, jatkoa tulee, halusitte tai ette, mutta voitte ehkä vähän vaikuttaa sen sisältöön :D

9 kommenttia:

 1. Siis apua. Tuossa ekassa kuvassa joku valopilkku osuu pyllysi päälle niin, että näyttää ihan kuin housuissa olisi mukava kurkistusaukko juuri sillä kohtaa. Oikeasti piti katsoa useampaan kertaan, ennen kuin tajusin, mitä kuvassa oikeasti tapahtuu. Ainakin korostaisi pebaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaa, laitoin tuon kuvan juuri siksi! Katsoin itse, että olin istunut jonkin päälle ja housuissa oli likaa :D

   Poista
 2. Mä katoin ekasta kuvasta että pyllyhän sieltä vilkkuu :D

  VastaaPoista
 3. Oo mikä peba! Ja täytyy iteki käydä hakee tollaset housut, looking good. Ja nää vaatevinkit on kivoja, jatka vaan niitä. Ei tuu kierreltyä kaupoilla nii ihan hyvä tietää jos jossakin on jotain kelvollistakin joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jatkan jos tulee jotakin :) Yritän vähentää kaupoilla käyntiä ja shoppailla enemmän kirppareilla. Kiitoksia!

   Poista
 4. Miekin kävin mehästämässä farkkuja, Seppälässä oli ihanat korkeavyötäröiset farkut, joiden ostamista harkitsen vieläkin. Olivat pehmeetä kangasta, oikeesti riittävän korkea vyötärö ja ei ollut sama ongelma kuin monissa H&M:n farkuissa, että on tehty tikkukoiville ja katkaisevat verenkierron polvesta alaspäin jalkoihin. :D Ja mielestäni sopivat ihan hyvin fiftarityylisten yläosien kanssa, mutta eiköhän ihan peruspaidankin voi siihen päälle rykäistä, kunhan on vähän jämäkämpi materiaali. Syksyä ja talvea kohti mentäessä on hyvä, ettei perse näy ja pylly/selkä palele.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo H&M:n farkuissa mulla on sama! Vaan eipä oo näissä :) Sielläkin on vähän erilaisia malleja, nää on sellasta ohkasempaa kangasta. Seppälästä katselin myös, siellä oli aika ihania, mutta kun menin sinne, oli jäljellä enää pieniä kokoja. Nää on kätsyt etenkin pyöräillessä, ei vilku pylly eikä palele :)

   Poista
 5. HALLELUJA! Täytynee mennä metsästelemään itsekin, samoissa ongelmissa pyöriskelen. Thanks for the tip!

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!