keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Voinko olla sun BFF ja personal shopper ♥

Vihdoin olen saanut tehtyä shoppailut bestiksilleni Tarzanille, Suskille ja ME:lle! Paketit lähtivät viikonloppuna postiin, joten voin julkistaa täälläkin löytöni. Ensin mietin, että ostaisin meille kaikille mätsäävät puhelinkuoret, mutta hylkäsin idean pian, koska tajusin, etten tiedä kenenkään puhelinmalleja.


Lopulta löysin jotain täydellistä: neljä mätsäävää flamingokampaa! Mutta kävikin ilmi, että kammat olivat jotenkin vammaisesti yhdessä, niin että minulla olikin vain kaksi kampaa. No, tee-se-itse-mies ja vasara-mies minussa heräsivät ja paukutin vähän menemään. Kammat irtosivat pienellä työllä! Näin lopputulos olikin itseasiassa vähän parempi kuin mitä suunnitelinkaan. Olemme ikuisesti toisiimme sidotut!  


Flamingojen nokat vähän kärsivät, mutta sehän nyt kuuluu DIY-henkeen. Lisäksi hankin jotakin muuta pientä kaikille! ME kertoi pitävänsä mustasta, valkoisesta, hopeasta ja pinkistä. Hän myös lukee blogia, joten oletan, että tämä paita on mieleinen!

Hopeaa, valkoista, mustaa ja pinkkiä!
Hahaa! Tarzan puolestaan on elänyt pellossa eikä tiedä, mikä on outoa. Nainen minun makuuni! Siispä hommasin hänelle samanlaisen kultakorun kuin itsellenikin, paitsi että minun on käsikoru ja hänen kaulakoru! Tämä oli viimeinen malliaan joten kanna tätä ylpeydellä ja ajattele minua :D

BFF-korut <3
Suski sanoi pitävänsä kaikista väreistä paitsi sinisestä ja repivänsä kynsinauhojaan. En osannut oikein ostaa mitään kynsijuttuja, joten ostin jotain, jonka olisin halunnut itselleni. Oikein tekee mieli olla lähettämättä pakettia, koska tämä huivi oli niin ihana!


Jee! Kaikkien jutut maksoivat suurinpiirtein saman verran ja kaikki ovat alesta. Niitä oli ihan kiva ostella.

Now we will bee forever bounded by flamingo law!

9 kommenttia:

 1. Kammat taisivat olla hankalasti/ikävästi/tmv. yhdessä, joten "vammainen" ei varmaankaan ollut nyt se osuvin sanavalinta..? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olet ihan oikeassa. Olen käynyt tästä asiasta keskusteluja poliittisesti valveutuneen ystäväni kanssa, ja hän antoi hyviä perusteita, miksi sanaa ei kannattaisi käyttää tässä yhteydessä. Toisaalta olen myös ystävä CP-vammaisen naisen kanssa, jonka kanssa olen saanut asiaan toisenlaisen näkökulman. Häntä ärsyttää kaikenlainen teennäinen hyssyttely ja hän itse käyttää sanaa ronskisti.

   Ymmärrän kuitenkin sen, että sanat luovat todellisuutta, ja koska henkilöistä, joilla on jokin vamma (vika tai epätäydellisyys), käytetään sanaa vammainen, voisin käyttää eri sanaa kammoista, jotka ovat epätäydellisiä (niissä on jokin vika). Oikeasti minun mielestäni sanassa vammainen ei ole mitään vikaa, samoin kuin esimerkiksi sanan musta vastikkeessa negro, vika on enemmänkin ihmisten asenteissa ja sanaan liitettävissä konnotaatioissa (http://fi.wikipedia.org/wiki/Konnotaatio).

   Poista
 2. Nyt sulla on ainakin yksi katu-uskottava ja todella swag lukija! Jostain syystä tuo koru mätsää mun vihkisormukseen ihan loistavasti. Vaikka siinä ei tietenkään lue yolo. Kiitos bff ♥♥♥

  Taidan haluta aleostoksille. Muistan shoppailleeni tosissani viimeksi joulukuun lopulla kun olin vielä (onnellisesti) työtön. Silloin vielä jaksoi tehdä muutakin kuin käydä töissä, syödä ja nukkua päiväunia. Pitää ryhdistäytyä......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi ihmeessä sun vihkisormuksessa ei lue yolo?! :D Jee, ole hyvä <3 Sama juttu mulla, eniten aikaa shoppailuun ja muuhun kivaan on silloin, kun on vähiten rahaa ja toisinpäin. Maailmassa on virhe :(

   Poista
 3. Oi kiitos ihanasta kuoresta! Näyttämisen lisäksi myös tuoksut jumalaiselta :) Olen taipuvainen pin-up -lookin sijaan mummolookkiin, mutta ei sekään paha ole tuon söötin huivin kanssa :D Flamingo law <3
  Mietinkin, että onko tuossa mäykyn hampaanjäljet, mutta selvisipä sitten sekin. Mäykyn hampaanjäljetkin olisivat kelvanneet!
  Käy nyt ihmeessä ostamassa itsellesikin tuo huivi!

  Tusen tack bff!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Huivi sopii tosiaan mummollekin, varsinkin jos solmit sen sillai leuan alta :D Ja ihanaa, että haistoit kuorta, hihii. Olisin tehnyt hienot kirjeet ja kauniit kuoret kunnolla, mutta kun piti pakata ja oli kiireitä, niin en ehtinyt. Käyn ehkä ostamassa, mutta sinisenä versiona, jos niitä vielä on :)

   Poista
 4. Ootpas sööttejä lahjoja löytänyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurraa! 2 kk jumituksen jälkeen pystyn vihdoin kommentoimaan Bloggerin blogeja! THANK YOU LOOORD-AHH!!

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!