maanantai 7. heinäkuuta 2014

St Ruki & St Husky

On tapahtunut suuri ihme! Tai no joo, oikeastaan tämä oli odotettavissakin, joten ihme ei ole ihmeellinen. Mutta ihme anyway. Siperianhusky tuli Turkuun Miss Ruki Verin vieraaksi ja kävimme Ruisrockissa. Kun söimme perjantaina aamupalaa ja paahdoimme leipiä, meille ilmestyi tällainen näky:


No me olimme epäileväitä tuomaita, joten emme heti uskoneet näkyä, vaikka ihan selvästi leivässä onkin PTFU:n piirakkalogo. Tuollainenhan voi olla ihan sattumaa, eikö? Jos vaikka paahtimessa on mennyt ne vastukset jotenkin vinoon, se voi aiheuttaa ihan hyvin tuollaisen kuvion. Onneksi olemme myös ahmatteja, joten paahdoimme lisää leipää. Seuraavasta ilmestymisestä ei voinut enää olla eri mieltä:


Tuossa hetkessä koimme valaistumisen hetken ja taivas aukeni. Enkelkuoro lauloi hallelujaa. Viesti oli selkeä: meidät oli julistettu pyhimyksiksi. Tämä oli toki odotettavissakin, koska olemme aina tienneet, että olemme jollakin tapaa ylimaallisia olentoja. Nyt vihdoinkin ymmärsimme, miksi muut eivät ole tajunneet parhauttamme: pyhimyksethän joutuvat aina kärsimään! Kaikki loksahti paikalleen. Bitches.

Kun olimme tajunneet tämän, heti ensimmäiseksi tietenkin pukeuduimme arvomme mukaisesti kaapuihin ja seppeleisiin. Turkulaiset juntit eivät tajunneet, mutta emme antaneet sen hidastaa meininkiämme. Saimme hyvän idean ja päätimme ottaa itsestämme pyhimyskuvia - näin säästyy taidemaalarien vaiva. Kyllä me sitten aina ajattelemme toisia! Ei ihme, sillä pyhimyksethän nyt yleensä ovat epäitsekkäitä. Olkaa hyvä, lukijat, esittelemme teille ensimmäisenä maailmassa: Saint Ruki ja Saint Husky! Voi muuten lyhentää myös St Ruki ja St Husky, jos haluatte jossain jakaa tätä ilosanomaa :)

St Husky
St Ruki

St Ruki, tunnetaan myös nimellä Crazy Dachshundsaint (huomatkaa mäykky ja sen oma pieni sädekehä! <3)

 Jokaisella kunnon pyhimyksellä pitää olla stigmat

St Husky varjelee sydäntäsi

Koska olemme kuitenkin pyhimyksiä niin tehosteiden pitää olla näyttäviä. Kätemme vähän lipsui Photoshopin kanssa, ja teimme niin paljon hienoja versioita, että emme osanneet päättää mikä on paras. Tässä teille siis parit versiot parista kuvasta plus pahisversio Huskyn ekasta kuvasta.No huh, nämä oli aika rankkoja, joten teimme lopuista vähän pehmeämpiä. 

St Husky herkkänä Tsernobylin kallioilla
St Ruki itkee verta tähtenne
Se joka arvaa, mikä tämä "sydän" oikeasti on, saa papukaijamerkin :D

Mitäs tykkäsitte? Emme millään osaa päättää omia lemppareitamme! Näistä tuli ihan supermakeita, vaikka itse sanommekin. Ajattelimme, että meidän päivämme (saamme tietenkin oman päivän, se Luciankin bitch sai) perinteiksi voisivat muodostua suklaan syönti ja alastomana kulkeminen. Who's in?

&

26 kommenttia:

 1. Mahtavia kuvia! Oisko tuo sydän omena?

  VastaaPoista
 2. mä veikkaan, että tuo sydän on paprika? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeee oikein! Saisit papukaijamerkin mutta PTFU:n FB-sivuilla arvattiin paprika oikein hiukan ennempää :O Voit saada varismerkin?

   Poista
 3. Huikeita kuvia! Minäkin veikkaan paprikaa. Onko kukaan sanonut koskaan Huskyn muistuttavan Jennifer Connellya?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kiitoksia! :) Paprika oli oikein ja Huskyn ja Jenniferin yhdennnäköisyydestä sanotaan noin joka toinen päivä :D Ruisrockissa kaksi tyyppiä sanoi hänen näyttävän myös Megan Foxilta, mikä on kiva myös. Oikeasti Husky voisi olla nuori Jennifer Connelly!

   Poista
  2. Husky on kyllä ainakin sata kertaa kauniimpi, kuin J.C :)

   T.Toinen nyymi

   Poista
 4. Upeita kuvia! Lempparini on ehdottomasti "i love food" kuvatus :D ja paprikan kannalla minäkin olen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa kiitos, tuo "i love food" oli valmis allekirjoitus ja nauroimme sille niin paljon että se pääsi mukaan :D Ja paprikahan se siellä oli, lasinen sellainen!

   Poista
 5. Saatanan hienoja kuvia! Kyllä jaksatte järjestää, huh-huh! Mahtavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää jutut on meille superhauskaa ajanvietettä, joten kyllä jaksetaan aina kaikenlaista :P Kiitos ihan sikana, ollaan itekin tyytyväisiä <3

   Poista
 6. mahtavia kuvia! Mä oon tässä kuluneen (mahdollisesti suunnilleen) viikon aikana lueskellut alusta asti blogin läpi, ja taidan jäädä tänne. Koska ootte parhaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee tervetuloa, Hanna! Ja kiitos :) Hienoa että ansaamme astuu yhä ihmisiä. Kohta maailma on valloitettu :O t. illuminati

   Poista
 7. Wau! Vetää sanattomaksi tämä kaikki upeus. Haluan tollasen kukkapannan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun vaan kirpparilta tekokukkaruukusta sellainen tekokukkaympyrä, saksilla poikki ja päässäkin pysyy :P minunkin mielestäni Se oli makea <3

   Poista
 8. Aluks sain ihan kunnon naurut noista ruisleipäkuvista, mutta sittenhän nämä kuvat meni niin upeiksi, että vakavoituminen oli väistämätöntä. Paitsi jos tuota "i love food" juttua ei lasketa :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ajattelimme, että ihan ensimmäiseksi kuvaksi olisi pitänyt laittaa joku pyhimyskuva houkuttelemaan, mutta sitten keksimme, että ruisleipä on testi: kuka jaksaa lukea niiden ohi eikä vain lopeta selaamista ruisleipiin! :D

   Poista
 9. Tämä on kyllä ehdottomasti yksi blogin näyttävimmistä kuvapostauksista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos! Meistäkin onnistuimme hyvin, mutta joku kommentoi toiseen postaukseen, että tämä on teiniangsti-irc-galleria-kamaa :O

   Poista
 10. No ei jumalauta miten asiallisia kuvia! Ehottomasti Nina Hagen kamaa. Perttu hyväksyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooooh kiitos! Olemme ylimaallisen onnellisia. Koska Perttu. <3

   Poista
 11. Höh, oisitte kysyneet tuota Killer Queen -hajuvesipulloa, ni oisin heti arvannut eli tiennyt oikein :D

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!