torstai 10. heinäkuuta 2014

Riihimäki Rock vs. Original Sukeva

Bädäää bädäää: muistatteko vielä kesän kuumimman kissatappelun? MRV ja SIM vastaan äMMä ja Wonderwoman. Original Sukeva vs. Riihimäki Rock. Festarit olivat samaan aikaan, joten ikävä kyllä emme päässeet kaikki molempiin, mutta onneksi meitä on joukko ja joukko voi jakaantua. Kilpailimme siis siitä, kummat festarit olivat paremmat.

äMMä ja Wonderwoman: Lista syistä, miksi Riihimäki Rock voitti:

-Junamatkan päässä
-Lämmin ilma (täällä etelässä kun ollaan)
-Paremmat artistit ehdottomasti!
-Mun laadukas seura voittaa tietenkin kaiken
"Täält tulee vippejä"
MRV ja SIM: Lista syistä, miksi Original Sukeva voitti:

-Pitkä matka = pitkä seikkailu = aina parempi
-Ihan yhtä lämmin ilma, tai no, ainakaan ei satanut
-Justimus. Nuf said.
-MRV:n huumoria ei voi kopioida, joten maailman parhaat naurut koettiin tällä matkalla. MRV nimittäin nauroi omille jutuilleen kuin Naurava Kulkuri melkein koko reissun ajan. 

Matkanteko on ihanaa, jos on tällaiset maisemat!
Sorry we're VIP
Salamatkustaja mukana
äMMÄ: Ihan mielettömät festarit. Juna-asemalta kulki festaribussi puolen tunnin välein. Festarialue oli hyvällä paikalla. Porukkaa oli paljon mutta esiintyjiä pääsi katsomaan hyvin lavan viereen. Kröhöm, itsehän pääsin omalla passillani aivan lavan eteen!! VIP-alueelle oli oma sisäänkäynti ja siellä omat saniteettitilat, Buffetti, kylpytynnyri, sauna. 

Uudet ystävämme paljussa 

MRV: Sori äMMä, kuulostaa ihan kivalta, mutta mun olis pitänyt heti kertoa, että kilpailu on turhaa. Original Sukevan kanssa nyt vaan ei voi kilpailla. Tunnelma on ihan omaa luokkaansa. Pieni festari keskellä ei mitään - voiko parempaa olla? Tällaisia pitäis olla enemmän. Tai niitä onkin, mutta niihin pitäis mennä enemmän. Meidät etelän hedelmät tunnistettiin heti sisäänkäynnillä, ja meille ojennettiin VIP-liput sekä ruoka- ja juomalippuja, ilman että jouduimme pyytämään. Olomme oli aika fame. Kiitos ihanat Originaalit <3 Lisäksi meillä oli tietysti myös oma vessa, vaikka siihen olikin unohdettu laittaa eteen että pissa.


Festareilla oli esiintyjiä ja julkkiksia, mutta myös tervehenkisyyttä:

Sukevalle siis fitness-pisteet! Lisäksi pääsimme blogifamemme ansiosta nukkumaan ihan oikeaan sviittiin Iisalmen seurahuoneella! äMMä pääsi ehkä paljuun, mutta pääsikö hän kaksikerroksiseen sviittiin omalla saunalla?? No eipä varmaan! 

äMMä:  Jaahas, no minä tapasin julkkiksia. Vastaan tuli ekana Cheek, kun saavuttiin alueelle. Täytyy sanoa että siinä on artisti, joka ajattelee faneja ja oli mukava! Teinitytöt piirittivät miehen ja hän kertoi ongelmastaan: hän oli ottanut mukaan vääränlaiset aurinkolasit! OMG! Sitten hän pyysi, että joku vaihtaisi hänen kanssaan aurinkolaseja - voitte kuvitella, vaihtajia oli. 

Che Che Cheeeeek  - luukuta :)
Olli Hermankin oli meitä vastassa iloisella mielellä ja halusi ottaa kanssani selfien ;) 


Nygårdin saimme kanssamme kuvaan keikan jälkeen, ja kuule: missä sää oot? Petri Nygård oli  Riihimäki Rockissa ja selvinpäin. Hän sanoi että MRV hävisi jo!! 

MRV, I win!
MRV: Sori äMMä, en usko, ennenkuin kuulen Petrin tunnustuksen videolla! Olen aika katkera Petrin ja Cheekin tapaamisesta, mutta meilläpä olikin vielä paremmat kaverit. Oletkin jo varmaan nähnyt nämä videot, joilla Justimus ja Jussi Vatanen tunnustavat olevansa PTFU:n faneja <3 Ja rakastavansa MRV:tä. No sitä ei sanottu, mutta se oli kyllä implikoituna niissä. Ihan selvästi. Plus päästiin pusutteluasteelle!äMMä: No joo, mutta mä en tiedä tarviiko mun enempää todistella, meillä oli ihan tosi hauskaa !


Oli todella mahtifiilis katsoo Kaijan keikkaa ihan lavan edestä, best evahh!!!
Saimme uuden ystävän Rolle.
Wondewoman tamppas
Paras paras paras!!
Kaija <3
Mä fanitan myös poliiseja: oli turvallinen olo!
MRV: Mä tamppasin kaikkien jalat Justimuksen keikalla. Plus olisin halunnut heittää lavalle pikkarit, mutta ne oli ne mun coolit haipikkarit, joten en raaskinut. Heitin lavalle sitten vaan kuitin, jossa luki "PIKKARIT". Saimme nukkua yön hotellissa ja aamulla nautimme hotelliaamiaisen:


 Aah. Rakastan hotellien aamupaloja. Lisäksi naamani oli tällainen aamulla, joten siitä tietää, että illalla oli ollut kivaa!


Lisäksi saan julkkispisteet, sillä blogin lukija oli bongannut minut Sukevalta. Sorry I'm fresh.

Kummalla oli paremmat bileet? Kumman jalka tamppasi kovempaa? Nyt on aika julistaa paras festari!

&

13 kommenttia:

 1. Sukeva koska Jussi Vatanen <3

  VastaaPoista
 2. Original Sukeva, ei epäilystäkään!

  VastaaPoista
 3. Riihimäki roooooock!

  VastaaPoista
 4. ehdottomasti riihimäki rock!!!!! <3

  VastaaPoista
 5. Kinkkistä. MRV ja SIM oli kyllä paljon famempia mutta Riihimäki Rockillakin vaikuttaisi olevan omat puolensa. Olen kyllä vähän kateellinen molemmista festareista :D

  VastaaPoista
 6. Original Sukeva tietenkin!!!

  VastaaPoista
 7. Sukevalle pisteet :) Aivan mahtava paikka vaikka tulee kauepaakin <3

  VastaaPoista
 8. Riihimäkiii, orginal sukeva nevöhöörd

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!