perjantai 18. heinäkuuta 2014

Laatikot, vihaan teitä!

Minun on aina vaikeaa kuvailla tätä blogia, jos joku kysyy tai jos johonkin pitää kirjoittaa joku tiivis esittelyteksti. Tämä johtuu siitä, että minua ahdistavat määritelmät ja laatikot. Onneksi on keksitty termi lifestyle-blogi, koska sen alle mahtuu aika paljon kaikkea. Mielessäni jaan blogin sisällön muutamaan eri kategoriaan:

1. Mielipidekirjoitukset ja pohdinta
2. Tyylipostaukset ja ostokset (näistä osa EMP:n blogissa)
3. Kuvaukset ja valokuvaus (näistä osa EMP:n blogissa)
4. Yleinen sekoilu, harrastukset ja kettuilu


On vaikeaa yhdistää näitä kaikkia, mutta lifestyle tiivistää asiat hyvin pakettiin. Se ei kerro kuitenkaan kaikkea, joten mitä lisäisin? Blogista pitäisi tietää se, että täällä vallitsee huumorin ja ironian vyöhyke. Haluaisin myös tuoda esille, että tykkään fiftarityylistä ja sen semmoisesta, mutta en koe olevani yksiselitteisesti fiftari, pin up -typy tai rockabilly tai mikään muukaan. En halua, että kukaan tulee vineemään minulle, jos ostan vaikka mekon H&M:ltä, vaikka sitä koetankin välttää. Risto Räppääjäkin sen tietää:

Ihmistä ei saa tunkea
vääränmalliseen koteloon
Ihmistä ei saa tunkea
liian pieneen lokeroon

Kaikki se, mitä mä oon,
meinasi joutua jorpakkoon

Ja tietenkin Eppu Normaali (Rääväsuita ei haluta Suomeen): 

Kaikki pikku runkkarit huutaa lokeroissaan
jos et ole puolellamme, olet meitä vastaan

Määrittelyt siis ärsyttävät minua. Mutta ymmärrän, että joskus ne ovat tarpeellisia, ja koitin kuitenkin määritellä blogia jotenkin. Sain kirjoitetuksi tällaisen tekstin Alternative Blogs Finlandin esittelyboksiin:


Pin the Fuck Ups (http://pinthefuckups.blogspot.fi/) ja Miss Ruki Verin tyyliblogi EMP:n sivuilla (http://www.emp.fi/blog/category/vaatteet_ja_tyyli/) - Maailman paras lifestyle-blogi. Tai oikeastaan maailman paras blogi kaikissa kategorioissa. Jotkut nimittää PTFU:ta feministiblogiksi, mutta itse nimittäisin sitä parhausblogiksi, ja koska feminismi nyt vain on osa parhautta, ei sitä tarvitse erikseen mainita. Kerron villistä elämästäni, mielipiteistäni ja tyylistäni, joka rakentuu semisti käytännöllisyyden, visuaalisuuden, rokin, rockabillyn, fiftarin, pin upin, vintagen ja hooetämmän ympärille. En halua kuitenkaan laittaa itseäni mihinkään laatikkoon. Ärsytän ihmisiä ja ihmiset ärsyttää mua, mutta viime aikoina olen ikävä kyllä huomannut syvällä sisimmässäni heränneen helliä tunteita lukijoitani kohtaan. The madness must stop now! Vain urpot lukee PTFU:ta. Ihanat urpot. Minun urponi. ps. Järjestän myös kuvauksia ystävieni kanssa, ja tuloksena on yleensä puhdasta awesomeutta.


Tiivistääkö teidän mielestänne tämä PTFU:n sielun? Mitä lisäisitte? Jotakin kenties positiivisesta elämänasenteesta tai muusta sellaisesta? Kirjoitin tekstin ihan vaan tajunnanvirtana.

 
ps. Ai niin, EMP:n blogissa on pari uutta postausta! Ensimmäinen opastaa, miten vietetään vapaapäivää tyylikkäästi ja tullaan lohikäärmeeksi, toinen taas sisältää ihania pin up -bikinikuvia, joiden lisäksi pohditaan feminismiä ja  hehkutetaan vartalopositiivisuutta. Klikkaa kuvaa ja pääset postaukseen!

http://www.emp.fi/blog/vaatteet_ja_tyyli/vaatteet_ja_muut_tuotteet/rokkarin-vapaapaiva-eli-paiva-lohikaarmeena/http://www.emp.fi/blog/vaatteet_ja_tyyli/vaatteet_ja_muut_tuotteet/tide-high/


2 kommenttia:

  1. Nähdäänkö sua koskaan EMP:n kuvaston sivusilla? D8 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hohoo, vielä ei ole tullut sellaista tarjousta, mutta jos tulisi, suostuisin tietenkin! :D

      Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!