tiistai 24. kesäkuuta 2014

Vintage! Kuralan kyläjuhlat

Olen ollut surkea bloggaaja jälleen kerran. Tapahtuma Vintage! Kuralan kyläjuhlat oli yli kuukausi sitten, ja vasta nyt siitä raportoin. Häpeä olkoon päälläni. Mutta jos minä olen huono bloggaaja, olette te, arvon lukijat, myös ihan surkeita lukijoita. Huomasin juuri, että kukaan ei ollut kysynyt minulta mitään tässä kysymyspostauksessa. Nyt minä niin mieleni pahoitin :( Ainoat kysymykset olivat ärsyttävien ystävieni leukailuja. Enkö olekaan niin fame ja kiinnostava bloggaaja kuin luulin? Ei, se ei saa olla totta! Blogger ei varmaan ole toiminut oikein.

No, maailman kamalimmista ja urpoimmista lukijoista kyläjuhliin. Olin ostanut samana päivänä Siivouspäivän kirpputoreilta tuon ihanan mummomekon. Vähän se ehkä kinnaa tisseistä, mutta pitää kai laittaa litistävät rintsikat. Yritin tehdä victory rollseja, mutta minut tuntien niistä tuli semivictory semirollsit.


Ooh, tuo v-otsatukka oli kiva, nyt kun katsoo kuvaa! En tiedä, oletteko huomanneet, mutta olen leikannut sen suoraksi sittemmin. Pyörre otsallani ei vain sallinut tuota tyyliä, sitä joutui aina sukimaan ja se oli ärsyttävää.

Kyläjuhlilla oli kaikkea hauskaa: perinneleikkejä, yhteislaulua (niin symppistä!) ja paperinukkejen leikkelyä! Tosi kivaa ja erilaista.Kuralan kylämäki on todella hieno paikka, suosittelen käymään siellä. Emännät ovat pukeutuneet vanhoihin mekkoihin ja leipovat vanhalla tyylillä. Lampaat määkivät. Paikka on oikeasti elävä museo! Kaikista parasta on, että siellä järjestetään kaikenlaisia kivoja tapahtumia, kuten saippuantekoa, kotikosmetiikan valmistusta, jousiammuntaa, ruisleivän leivontaa... Mistä näitä edes keksitään?Eipä muuta tällä kertaa. Urpot.

ps. Olipa mulla vielä muuta: EMP:n blogissa uusi postaus, jossa kerron pulsu chic -tyylistä ja neuvon, miten sinäkin voit sen saavuttaa! Kuvaa klikkaamalla pääset postaukseen

http://www.emp.fi/blog/vaatteet_ja_tyyli/vaatteet_ja_muut_tuotteet/rantojen-henkilon-kesa/

2 kommenttia:

 1. Kyllä mää veikkaan että bloggerissa oli jotain häikkää. Paitsi että mulla tuli ongelma siinä kohtaa, kun aivokapasiteetti sekosi ja pähkäilin liikaa, että keneltä nyt pitikään kysyä ja mitä (JA MISSÄ!!!). :D Enkä suinkaan halunnut vaikuttaa urpolta ymmärtämällä koko kysymyspostauksen aivan väärin. :(

  Niin ja mulla meni myös paljon kallisarvoista datailuaikaa kun lumoutuneena tuijotin postauksen upeeta henkselinpaukuttelugifiä. Sekin rajoitti aivokapasiteetin toimintaa nolostuttavan paljon.

  t. Urpo ja surkea lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana urpo Tarzan. Kiitos tästä tsemppauksesta. Tuli hyvä mieli. Tulet saamaan palkinnon <3

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!